Greentest Eco 5 + ribe

Dodaj oceno!

Prenosni detektor za odkrivanje nitratov v sadju, zelenjavi, mesu in ribah, za ugotavljanje trdote vode in odkrivanje radiacije.

- enostaven za uporabo, zmogljiv, lahek in z menijem / navodili v slovenskem jeziku

- Odličen pripomoček za sodobnega človeka, ki skrbi za svoje zdravje in zdravje svoje družine.

- Izdelek ima mednarodne certifikate, kot so CE, TUV, RoHS, Wee, CQC, SGS, pa tudi nagrade na mednarodnih razstavah.

- z 2 sondama določi količino nitratov v zelenjavi, sadju, mesu in ribah z uporabo hitre analize v samo nekaj sekundah

- opremljeno z bazo podatkov 56 najpogostejšega sadja in zelenjave

- več kot 90% natančno, kar daje zanesljive temelje za izdelavo veljavne ocene vsebnosti nitratov.

greentest
Na voljo še 5 kos

Dobavljivost: Na zalogi

170,00 €

Opis

Podrobnosti

Kaj so nitrati in kako jih zaužijemo?

Vso sadje in zelenjava vsebujejo veliko toksinov. Nitrati so najbolj razširjeni in zdravju škodljivi strupi, saj so sodobni kmetijski procesi pripeljali do občutno višjih koncentracij nitratov v določenem sadju in zelenjavi, kot je sprejemljivo. Pretirano gnojenje, ki se uporablja za višanje količine pridelkov in višje dobičke, onesnažuje živila, ki jih uživamo in škoduje našemu zdravju. Vsi si želimo biti zdravi, toda prehrana, ki vsebuje veliko nitratov lahko povzroči obilico zdravstvenih težav.

Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) priporoča maksimalen dnevni vnos 3,7mg nitratov na kilogram telesne teže odraslih. To je še posebej pomembno za zdravje dojenčkov, otrok pod 1 letom in nosečnic. Lahko zaščitite sebe in svojo družino z zmanjšanjem zaužitih količin nitratov in preverjanjem koncentracije le-teh v hrani s tem edinstvenim Greentest detektorjem za nitrate.

Sevanja v ozadju je odvisno od količine močno ionizirajočega sevanja (gama in beta delcev), ki so najbolj škodljivi za zdravje ljudi. Greentest Eco naprave so edine, ki omogočajo zaznavanje sevanja v ozadju znotraj priporočenih mednarodnih standardov. Greentest Eco začne meriti sevanje v ozadju takoj po vklopu naprave. Nehalo bo zaznavati sevanja samo, ko bo naprava izklopljena. V primeru visoke ravni sevanja v ozadju bo indikator opozarjal s pogostim zvočnim signalom. Rezultat testa ionizirajočega sevanja bo prikazan na ekranu z izdanim priporočilom.

Komulativni odmerek je največji odmerek, ki se zbira ves postopek zaznavanja sevanja. Če želite začeti meriti komulativni odmerek, pritisnite gumb START-STOP na zaslonu. Naprava nadaljuje z merjenjem v ozadju, dokler merjenja ne končamo s pritiskom na tipko STOP. Če želite počistiti prejšnje odčitke, uporabite RESET gumb za ponastavitev. Prav tako lahko izmerite radiacijo katerega koli predmeta ali snovi, enostavno postavite aparat v blizino.