Skip to content

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

KAŠICE TO GO

Hiter in zdrav obrok! Ob nakupu katerekoli kašice To go, prejmete Koko kokosov napitek BREZPLAČNO!

Več o tem >

Nutura sprayi

Prehranska dopolnila v pršilih, ki omogočajo več kot 90% absorbcijo!

Več o tem >

Zdravo sladkanje

Vsi izdelki znamke Super Fudgio so certificirano ekološki in vsi so brez glutena.

Več o tem >

Dobrodošli na strani, kjer združujemo zdrav življenjski slog v svoj vsak dan, kjer sprašujete in skupaj z vami rešujemo dileme, kjer najdete zgolj samo najbolj kakovostne izdelke.

EKOLOŠKA ČAJNICA

Kot veliki ljubitelji čajev vseh vrst, vam na enem mestu nudimo najboljše ekološke čaje, kar jih je moč dobiti. Veliko nam pomeni, da čaj prihaja od tam, kjer izvira, kjer je del tradicije, da je pridelan na način, ki je prijazen do narave in da podpira skupnost, ki diha in živi z njim. Želimo vam približati idejo, da je skodelica čaja lahko vsakodnevno razvajanje duha in telesa. Osvežujoča brezkofeinska mešanica, vrhunska matcha ali božansko dišeč pravi čaj, za poživitev, sprostitev ali druženje, izbira je ogromna.

Vsi čaji

Hej, moje ime je Tjaša!

Le harmonija aktivnosti in kakovostnega prehranjevanja nas popelje na pot zdravega in zadovoljnega načina življenja. Spremljaj moje enostavne nasvete, recepte, izkušnje. S prijavo na e-novičke postaneš naša članica (član) in prejemaš posebne ugodnosti.

PREHRANSKA DOPOLNILA

Prehranska dopolnila so naša velika strast, z njimi se ukvarjamo že več kot 15 let. Uporabljamo samo terapevtska prehranska dopolnila, kakovostna, čista, preverjena in preizkušena, podprta z dolgotrajnimi raziskavami in študijami.

- Cytoplan: pionirji wholefood (narejeno iz polnovredne hrane) dopolnil, že od leta 1979, uporablja jih 6.000 terapevtov in zdravnikov.
- ProVen: ustanovitelj znamke, zdravnik, o pozitivnem vplivu dobrih bakterij predava po celem svetu; izdelki so podprti s številnimi študijami.
- Nutura Spray: veliko več kot "samo" pršila. Gre za izpopolnjene izdelke s svetovno znanim patentiranim sistemom pršenja. Z uporabo revolucionarnega Protokola 4 nas popeljejo nad to, kako smo do sedaj razumeli absorpcijo + izkoristek in nas vedno znova navdušujejo z rezultati, v laboratorijih, bioresonancah in privatnih klinikah.

Vsa prehranska dopolnila
35
Aktivnost in ekološki šport

Nekateri poletje izkoristimo za raznolike aktivnosti, čeprav včasih "paše" tudi malo počitka, regeneracije in možgani na off. Kako pa ste vi v poletnih dneh, ste motivirani za šport?

DARILNI PAKETI

Najlepše darilo je tisto, katero je podarjeno iz srca. Kdo ne bo vesel polnega paketa kakovostnih in uporabnih izdelkov? Polepšajmo dan nekomu, polepšaj dan sebi.

Osreči ljubo osebo v 4 preprostih korakih:

1.

Izberi paket

2.

Odloči se za kartico

3.

Napiši ime prejemnika

4.

Prejmi zahvalo za super izbrano darilo :)

Poglej vse darilne pakete >

ZDRAVA PREHRANA

Naša lepota izžareva od znotraj navzven. Naše počutje je odvisno tudi od kvalitetne hrane, katera nas podpre, ščiti, polni z energijo in dobro vpliva tudi na mentalno počutje. "Hrana naj bo vaše zdravilo in zdravilo naj bo vaša hrana”-Hipokrat.

VSA PREHRANA >

LEPA & ZDRAVA

Provida Organics je že od samega začetka družinsko podjetje, ki že več kot 35 let proizvaja naravno kozmetiko. Razvoj izdelkov temelji na tradicionalnem znanju in najnovejših znanstvenih spoznanjih. Že od začetka je zelo pomembno, da nobena od surovin ali izdelkov ni bila testirana na živalih. Provida Organics se osredotoča na skrbno izbrane naravne sestavine, s spoštovanjem do živali in okolja. Vsestransko kakovostni naravni izdelki vas bodo navdušili.

Vsa kozmetika >

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu nad 50 eur

GARANCIJA KAKOVOSTI

če z izdelki niste zadovoljni, vam povrnemo kupnino

STALNA PODPORA

preko telefona ali e-mail naslova

VAREN NAKUP

varna plačila in 100% varnost vaših podatkov