Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Aktivne z mamico Tino 🥰

Vsakodnevni KRATKI in raznoliki izzivi za boljše počutje, dobro voljo in skrb zase.

Pridobi izziv >

Mamica Tina je približno taka legenda, kot mamica Tjaša, ki vztrajno in z ljubeznijo Tini pomaga do samozavesti po porodu, poleg tega pa jo je (skupaj z Instagram sledilci) spodbudila, da dela tudi na spremembi navad, ko jo kaj "iztiri". Vsi se ob stresu kdaj splogledujemo s čokolado, čeprav vemo, da počutje po tem, ko zaužijemo polovico Milke, ni ravno prijetno, mar ne?
Tjaša in Tina sta zato zasnovali enostaven, a prijeten in ravno prav "strikten" 14 dnevni izziv, kjer si vsak dan lahko vzamete minutko zase, greste čez sebe in spremenite "slabe" navade :) Ne skrbite, spoznale boste tudi PRAVO čokolado, ki je dobesedno zdrava za naše telo in ne, to ni katerakoli temna čokolada. ;)
Izziv lahko opravljate same ali pa ga, zaradi spodbude, izvajate skupaj s Tino na njenem instagram računu

Izzivu s Tino sledi na njenem Instagram profilu:

Vpišite svoje podatke v formo spodaj in prejmite izziv na email naslov - ker je veliko lažje, če se skupaj spodbujamo na poti do našega cilja - našega zadovoljstva!
In pa.. brez skrbi, izzivi bodo DO NADALJNEGA in se bodo stopnjevali, tukaj je DRUGI izzziv, ki traja 14 dni!

Če obrazca za izpolnitev podatkov spodaj NE VIDITE, stran odprite v drugem brskalniku ali pa napišite na chat na naši strani (zelena ikonica desno spodaj), da vas dodamo na seznam :)

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino