Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

POSTANI SAOL AMBASADOR/KA 😍

Dragi rekreativci, športniki, ljubitelji aktivnega življenja in pa mamice, kuharji, ter vsi, kateri enostavno živite zdrav način življenja. Morda imate zanimivo življensko zgodbo ali zgolj uživate v svojem aktivnem in pestrem vsakdanu.

Postani del Saolcenter družine >

Želja po harmoničnem življenju in aktivnem življenksem slogu nas je združila, da to delimo naprej. Tako se je začelo spontano razvijati podjetje in Saol filozofija, naš način življenja. Dali smo prednost kvaliteti, izdelki so preprosti in nas podpirajo v vsakdanjem življenju. Ko enkrat spoznamo bistvo po načelu manj je več, ugotovimo, da ne potrebujemo veliko, da bi bili zdravi in zadovoljni.

Če ste se našli v opisu zgoraj, ste morda prav VI naš ali naša idelana Saol ambasador/ka in postanete del naše Saol zgodbe.
Največja pridobitev za vas z naše strani? Dobite vso podporo, postanete del Saol filozofije-naše zgodbe, se spoznamo in najbolj pomembno, da soustvarjamo ? Vzajemno se trudimo, da si sledimo in imamo skupno pot in vizijo. Izpolnite obrazec spodaj, veselimo se prebiranja VAŠE zgodbe.