Košarica0Item(s)

V nakupovalni košarici ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Cytoplan

Cytoplan

Cytoplan so leta 1990 ustanovili strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami s področja hranilne znanosti, z namenom pomagati izboljšati zdravje ljudi in prodajati najbolj učinkovite izdelke na trgu.

Poudarek dajemo kakovosti, inovativnosti in učinkovitosti izdelkov, zato je Cytoplan že vrsto let med vodilnimi na področju prehranskih dopolnil. Pri ustvarjanju produktov tesno sodelujemo z zdravniki in znanstveniki. Izdelki so izjemno bio-učinkoviti in resnično inovativni, podpirajo pa jih raziskave in študije. Znani smo po kakovosti, celovitosti, inovativnosti in odličnih storitvah.

Vsi naši izdelki so zasnovani z zdravim razumom, temeljijo na znanosti in so dokazani z rezultati, izdelani so v vrhunskih objektih, ki zagotavljajo dobro proizvodno prakso in farmacevtsko raven kakovosti. Prejemamo certifikate proizvajalčevih analiz za vsako serijo novih izdelkov in opravljamo lastne neodvisne teste in analize o proizvodih. Uporabljamo strokovne preizkusne metode, kjer je to možno, da dokažemo učinkovitost naših izdelkov. Na primer, uporabljamo ORAC in NMR preizkusno metodologijo, da dokažemo aktivnost in moč naših antioksidantov. Naš cilj je ponuditi vam najboljše, najbolj naravne in učinkovite prehranske dodatke za optimalno zdravje. Zavzemamo se za stalne raziskane in razvoj.

Nikoli ne sprejemamo kompromisov glede kakovosti. Izvajamo stroge postopke kontrole vseh naših proizvodov. Uporabljamo le najbolj bio-učinkovite oblike hranil. Uporabljamo organic sestavine, kjer je to mogoče, toda vedno uporabljamo hranila v njihovi “organski” obliki, kar pomeni, da so skupaj z naravnim živilskim nosilcem, kar omogoča absorbcijo in izkoristek v telesu.

Nikoli ne uporabljamo obsevanih ali gensko spremenjenih organizmov.

Menimo, da so prehranski dodatki, ki so najustreznejši in varni za človeka tisti, pri katerih so hranila predstavljena v isti obliki kot v hrani – kot so hranila v naših Wholefood dopolnilih. To so bioaktivni hranilni kompleksi, ki vsebujejo vse kofaktorje, s katerimi se pojavljajo v naravi.

Če je snov primerna za metabolizem, ne potrebujemo visokih ravni - in to je temelj naše hranilne filozofije.

Smo 100% v lasti dobrodelne organizacije AIM Foundation in skozi leto se trudimo, da bi zbrali denar za različne vzroke, na domačih tleh in po svetu, redno doniramo prehranske dodatke dobrodelnim organizacijam in ljudem v stiski.

Izdelki Cytoplan so za tiste, ki so resni glede zdravja in verjamejo, da ima narava ključ do resničnega zdravja ter želijo podjetje, ki mu lahko zaupajo.

Cytoplan ima trenutno več kot 3.500 zdravnikov in terapevtov, ki naročajo Cytoplan.

Kaj je v našem imenu? "Cyto" je grško za "celico", osnovno strukturno in funkcionalno enoto katerega koli živega bitja, "sestavnega dela življenja". Cytoplan lahko torej razumemo kot načrt za celice ali celični načrt. To želimo doseči z znanstveno in naravno prehransko podporo, ki jo predstavljamo z našimi prehranskimi dodatki in izobraževalnim programom.

"Cyto" izvira tudi iz grške besede, ki pomeni votlo posodo ali posodo, odtod povezava s celico. To je v našem logotipu prikazano z bučko / stekleničko. Bučka predstavlja tudi znanost in znanstveni pristop našega podjetja - naše inovacije na področju izdelkov vodijo najnovejši znanstveni dokazi.

Logotip dopolnjujejo lovorovi listi, ki predstavljajo naravo - ker združujemo najnovejše prehranske raziskave in znanost tako, da izdelujemo izdelke čim bližje naravnim. Odtod tudi naše vodilo - Narava se sreča z znanostjo.

KAJ JE WHOLEFOOD?

Edinstveni izdelki, kjer so polnovredna hranila združena v različnih ustreznih živilskih bazah, da se zagotovi podpora fitohranil in s tem povezanimi prehranskimi dejavniki za optimalno absorpcijo in uporabo v telesu. Iz hidroponično gojenih kapusnic, ki so del družine zelenjave brokoli (užitna vrsta, ki ima veliko sposobnost, da biološko kopiči visoko vsebnost mineralov, da se dosežejo dobre ravni pri majhnih odmerkih dopolnil).

Wholefood hranila uporablja telo na enak način kot hranilne snovi iz hrane. Koncentrat korenčka za beta karoten, celulozno pulpo za vitamin C in lactobacillus bulgaricus za vitamine B, itd., saj vsaka baza seveda vsebuje vsebnost istega hranila.

Polnovredna hranila so razvrščena kot RAW FOOD (presna hrana) - rast in proizvodni proces, ki se uporablja pri njihovem nastanku, nikoli ne presega 46 ° C, kar za te posebne hranilne snovi dovoljuje status RAW FOOD.

Produkti v stanju hrane so "hranila, ki so naravno in koristno kombinirana z ustreznimi naravnimi snovmi iz prehranskega vira" in so bili prvi dodatki, ki so se prodajali "popolni", s prehranskimi kofaktorji in nosilci hranil, "nujni za absorpcijo in uporabo v telesu". Od takrat naprej prodajamo te izdelke zdravnikom, znanstvenikom in maloprodajnim kupcem po vsem svetu.

Vsi ti izdelki so nežni in učinkoviti. Vsi so primerni za vegane in vegetarijance. Uporabljen probiotični sev - Lactobacillus bulgaricus, izvira iz jogurta (kot je bil pred mnogimi desetletji). Od takrat je bila kultivirana v melasnem mediju in nima mlečnih beljakovin oz. nič v zvezi z jogurtom ni moč najti v končnem izdelku. Zato je sedaj v celoti varen za vegane in tiste z mlečnimi alergijami. V zadnjih 26 letih smo promovirali filozofijo, da je najbolje, da so hranila dostavljena v telo v isti obliki kot so v hrani. Od samotnih pionirjev, kot smo bili pred 35 leti, smo sedaj v bolj udobnem položaju, saj nas podpira uveljavljena znanost. Številni najnovejši znanstveni dokumenti potrjujejo varnost in učinkovitost hranil v polnovredni hrani, hkrati pa poudarjajo dejstvo, da izolirana hranila zelo pogosto nimajo enakega ugodnega učinka.

Naše podjetje je raslo „od ust do ust“, saj se redko oglašujemo in imamo močne in zveste spremljevalce. Hranila iz hrane so bila nekoč opisana kot "najbolj varovana skrivnost v industriji zdravja". Ko ljudje preizkusijo izdelke Wholefood in "doživijo razliko", jih običajno priporočajo svojim prijateljem in jim ostanejo zvesti vse življenje.

Wholefood = polnovredna hrana

Glede na poplavo informacij, takšnih in drugačnih, in ker je pojem "naravna prehranska dopolnila" zlorabljen in se ne ve več, kaj je zares naravno, lahko vi, kupci, s svojo izbiro postavite nove, višje standarde. Zadnje čase se nadgradnja wholefood dopolnil razvija s svetlobno hitrostjo in gre v ekološki svet, kar definitivno pomeni najvišji nivo, ki ga lahko dosežemo.

Za ljudi, ki se odločijo za oralno jemanje prehranskih dopolnil - menimo, da kar gre v želodec, naj bo hrana. Zato, če želite naravne vitamine, ne zahtevajte več "naravne vitamine", ampak organic vitamine.

Wholefood = polnovredna hrana = organsko = hrana

"Hrana naj bo vaše zdravilo in zdravilo naj bo vaša hrana." Hipokrat