Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

V poletnih mesecih, ko se potimo, se telo hladi z znojenjem in na ta način vzdržuje telesno temperatuto. Kadar smo aktivni več, kot 90 minut je potreba po elektrolitih nujna. Le takrat pa je edino pravilno, da v telo vnašamo čisto, naravno in ekološko sestavo izotoničnega napitka. Brez sintetike, umetnega sladkorja in barvil!

IZOTONIK 💦

Z izotoničnimi napitki ne zagotovimo samo dovolj tekočine, pač pa tudi obnovimo zaloge elektrolitov, ki jih izgubljamo med vadbo.

Prvi ekološki energijski izotonični napitek v Slovenji Innerme, odžeja in zagotavlja dolgotrajno, zdravo energijo. Keltska morska sol vas oskrbi s solmi, vsebuje pa tudi šipek in acerolo, naravna vira vitamina C in pomembna antioksidanta, ki izboljšujeta okrevanje in delovanje

IONIČNI MINERALI 💪

Kaj sploh so minerali? Zakaj jih moramo uživati?

Vitamini brez mineralov v telesu ne morejo delovati, pa tudi telo jih brez mineralov ne more sprejeti. Minerali pozitivno vplivajo na uspešnost telesa pri športnih aktivnostih.
Vsako sekundo, vsak dan se naše telo zanaša na iosnke minerale in minerale v sledovih, da sproži in ustvari miljarde drobnih električnih impulzov.

Pomanjkanje po mineralih lahko čutimo v obliki hrepenenja po hrani, zmedenosti, mišičnih krčih in splošni konstanti utrujenosti.

KOKOSOVA VODA🥥

Idealen napitek, ko ste žejni in po telesni aktivnosti ko potrebujete rehidracijo.
Brez dodanega sladkorja. Iz mladih kokosov. Brez umetnih ojačevalcev okusa, barvil in konzervansov.
Naravni izotonik poln eletrolitov.

Pokukaj tukaj za zdravo poletno osvežitev 👉

TJAŠA SVETUJE

HIDRACIJA IN VADBA. KAKO IN NA KAKŠEN NAČIN SKRBETI ZANJO?

Pri osebah, ki uživajo zdravo, uravnoteženo prehrano, bi lahko rekli, da zadošča navadna voda, vse dokler nismo aktivni. Pri aktivnosti je oskrba telesa z vodo še pomembnejša, saj delež vode vpliva na zmogljivost in utrujenost, omogoča uravnavanje telesne temperature in sposobnost regeneracije po in med vadbo, zagotavlja psihično sposobnost, zato je pri aktivnih posameznikih poleg običajnega dnevnega vnosa potreben dodaten vnos tekočin in mineralov, kateri se z znojenjem izgubljajo iz telesa.

Preberi več >
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino