Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

predstavitev blagovne znamke

Bone Brox

katalog >

NIČ NOVEGA, A VENDAR TAKO VELIKO ZA ZDRAVJE. O kolagenski juhi ste najbrž že kar nekaj slišali ali prebrali. Uporabljale so jo že naše babice in predniki, ki so zelo dobro poznali njene številne pozitivne učinke na naše telo. Kolagenske juhe so izredno priljubljene zaradi svoje široke uporabe in visoke vsebnosti hranil, ki jih drugje težko najdemo. So odličen vir lahko prebavljivih beljakovin, najbolj naravne oblike kolagena, želatine, glicina, glukozamina, glutamina, itd. Vendar so kolagenske juhe (bone broth) veliko več kot le posamezne hranilne snovi, zato je njihovo uživanje učinkovitejše kot jemanje posameznih, samostojnih dodatkov, saj se nobeno prehransko dopolnilo ne more približati pravi, naravni hrani.

O BLAGOVNI ZNAMKI

ZARADI VEČSTRANSKEGA PRISTOPA HRANIL SO KORISTI ZA TELO IZJEMNE:
– glicin, ki ga najdemo v kostni juhi podpira jetra pri razstrupljanju, pomaga zmanjševati oksidativni stres s proizvajanjem antioksidantov in posledično gasi vnetja v telesu.
– kolagen pripomore k izboljšanju in ohranjanju zdrave prebave, saj zagotavlja, da je želodčna sluznica zdrava, glicin spodbuja pravilno proizvodnjo želodčne kisline, glutamin pa pomaga pri odpravljanju sindroma razdraženega črevesja, kar zagotavlja, da prebavljena hranila prispejo tja, kamor so namenjena.
– želatina je eden od produktov razgradnje kolagena, kar omogoča dolgo kuhanje kostne juhe. Želatina se ustvari, ko se kolagenska vlakna razrežejo v različne peptide, kar jih naredi lažje prebavljive in biološko uporabne.
– minerali in elektroliti – kostna juha je lahko zelo dober vir natrija in drugih elektrolitov. Prav tako vsebuje minerale, kot so magnezij, kalcij in fosfor.

– glukozamin je eden izmed najbolj priljubljenih dodatkov za vse, ki trpijo za bolečinami v sklepih, kot tudi za športnike, katerih telesa so zaradi gibanja podvržena večji obrabi, kolagen pa je tudi močno hranilo za bolečine v sklepih in artritis.
– človeške kosti sestavljajo enake vrste hranil, kot jih najdemo v živalskih kosteh. Pogosto napačno prepričanje o kosteh je, da so pač narejene in se potem samo starajo z nami. Dejstvo je, da se kosti nenehno razgrajujejo in sestavljajo, in da so hranila, ki jih zagotavljamo s prehranskimi viri, ki lahko dobesedno zgradijo ali zlomijo moč kosti. Vse sestavine, ki so v juhi, pripomorejo k trdnosti kosti, zato lahko pitje kostne juge pomaga, da so naše kosti močnejše.
– prav tako, kot so kosti sestavljene iz beljakovin, so tudi koža in lasje. Kadar imamo pomanjkanje hranil koža izgubi na elastičnosti in lasje postanejo krhki, in eden najboljših načinov za obnovitev sijaja kože in las je uživanje kolagena.

GLAVNE PREDNOSTI ZNAMKE:

Ekološko in Evropsko poreklo

Kuhano 18 ur

Najbolj biološko dosegljiv kolagen, beljakovine, želatina in minerali

Sinergija sestavin

Enostavni za uporabo

5 - 8 g kolagena na kozarec izdelka

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino