Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

predstavitev blagovne znamke

Cacao Crudo

katalog >

Samo energija sonca, vode in vetra. Presne čokolade Cacao Crudo vsebujejo le 2-3 sestavine. Uporabljamo visokokakovostno sorto kakava Criollo iz perujske Amazonije in je nikoli ne predelujemo pri temperaturah nad 42 ° C, prag, kjer se začne poslabšanje različnih hranil. Bogate so z magnezijem in antioksidanti. Poleg tega da je čokolada presna in ekološka, je poudarjena nota kakovosti okusa! Resnično izstopajo po doberm okusu, kar je velika prednost pri sami naravni presni čokoladi. Spekter samih izdelkov je resnično širok. Zaradi posebne obdelave in zaradi vrste kakava, kateri je avtohton je zelo visok odstotek magnezija. Na 100g dobimo lahko do 200mg magnezija.

O BLAGOVNI ZNAMKI

Cacao Crudo je projekt, ki je nastal iz močne strasti do hrane, visoke kakovosti, etike in raziskav. Naš prvi navdih po pokušini skoraj vse surove čokolade, proizvedene na svetu, smo leta 2010 začeli eksperimentirati z recepti, sestavinami, sortami kakava in vzpostaviti neposredne stike s proizvajalci.

Odločili smo se, da bomo uporabili samo organske sestavine s potrdilom o poreklu in za to izvedli lastno kemijsko analizo. Za embalažo uporabljamo 100% recikliran slamnat papir, rastlinsko črnilo pa je popolnoma biološko razgradljivo. Ne uporabljamo nobenih živalskih izdelkov niti materialov, obdelanih s temi izdelki. V podporo gospodarstvu majhnih kmečkih skupnosti in ohranjanju kakava Criollo na kraju samem

GLAVNE PREDNOSTI ZNAMKE:

Kakav Criollo (fermentiran pri nadzorovanih temperaturah, ne pražen)

100% certificirano ekološko in vegansko

V celotnem proizvodnem procesu se ne uporabljajo živalski proizvodi

Sladkano z nektarjem kokosovega cvetja

Brez glutena, dodatkov in umetnih arom

Kakav, ki ni obdelan s kalijevim karbonatom

Visoka vsebnost magnezija

Visoka vsebnost antioksidantov

Odlična kakovost okusa

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino