Skip to content

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

predstavitev blagovne znamke

Cytoplan

Že polnih 15 let se posvečamo raziskovanju prehranskih dopolnil in to je naše zagotovilo za vas. Tovrsta prehrasnka dopolnila so najčistejša oblika dopolnil, kar smo jih odkrili. Raziskovali smo skozi laboratorij, mineralogram, bioresonanco, povsod smo dobili in še zmeraj dobivamo samo najboljše rezultate. Videli smo, kaj deluje in kaj ne, zato stojimo za tem, da so prehranska dopolnila iz polnovredne hrane na mestu številka 1. ”Kadar jemo, jejmo hrano”.

O BLAGOVNI ZNAMKI

Eno redkih podjetij, ki obstaja že od leta 1979 in se ukvarjajo s prehranskimi dopolnili na naraven način. Naravno pomeni to, da gre za whollefood - polnovredna hrana. Vse raziskave so pokazale resnično bistveno večjo absorpcijo in podporo telesu. Kadar jemo vitamine, kateri so narejene iz hrane in so v hrani kateri so obdani s kofaktorji, ker to človek že tiočletja uživa kot hrano, zato to prepoznavamo kot hrano.
Kadar jemo prehranska dopolnila jemo hrano. Del linije je tudi ekološki in vsebuje zelišča.

Poleg vitaminov in mineralov, kateri so pridobljeni iz hrane so zraven še kofaktorji, ki jih nudi sama hrana. To želodec in več, kot 6000 zdravnikov s katerimi znamka Cytoplan sodeluje prepoznava, kot polnovredno hrano.
Videli smo, kaj deluje in kaj ne, zato stojimo za tem, da so prehranska dopolnila iz polnovredne hrane na mestu številka 1 in smo pripravljeni na diskusijo z vami. V celoti je podjetje last dobrodelne fundacije z edinstvenim poslovnim duhom in prehransko filozofijo.
”Kadar jemo, jejmo hrano”.

GLAVNE PREDNOSTI ZNAMKE:

Naravno

Narejeno iz polnovredne hrane

En del linije popolnoma ekološki

100% neprofitna organizacija (sodelujejo z več kot 6000 zdravniki po svetu)

Tradicija od 79 leta naprej

Pinorji, kar se tiče naravnih prehranskih dopolnil

Večina izdelkov je presnih, kar zagotavlja še višjo podporo