Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

predstavitev blagovne znamke

Cytoplan

katalog >

"KADAR JEMO, JEJMO HRANO." Kadar jemo prehranska dopolnila, ki so narejena iz hrane in so obdana s kofaktorji, jih telo prepoznava kot hrano. Cytoplan prehranska dopolnila pri svojem delu uporablja in priporoča več kot 6.000 zdravnikov in terapevtov po svetu. Je v celoti v lasti dobrodelne organizacije, kar pomeni, da se lahko odločajo po svojih načelih in ne v iskanju dobička. Pomeni tudi, da vsakič, ko kupite njihove izdelke, prispevate k družbenim spremembam z dobrimi dejanji, ki jih vodi The Aim Foundation. Vodilna znamka na področju whollefood prehranskih dopolnil v Evropi.

O BLAGOVNI ZNAMKI

KAJ JE WHOLEFOOD?
Edinstveni izdelki, kjer so polnovredna hranila združena v različnih ustreznih živilskih bazah, da se zagotovi podpora fitohranil in s tem povezanimi prehranskimi dejavniki za optimalno absorpcijo in uporabo v telesu. Iz hidroponično gojenih kapusnic, ki so del družine zelenjave brokoli (užitna vrsta, ki ima veliko sposobnost, da biološko kopiči visoko vsebnost mineralov, da se dosežejo dobre ravni pri majhnih odmerkih dopolnil).

Wholefood hranila uporablja telo na enak način kot hranilne snovi iz hrane. Koncentrat korenčka za beta karoten, celulozno pulpo za vitamin C in lactobacillus bulgaricus za vitamine B, itd., saj vsaka baza seveda vsebuje vsebnost istega hranila. Vsi ti izdelki so nežni in učinkoviti. Vsi so primerni za vegane in vegetarijance. V zadnjih 30 letih so promovirali filozofijo, da je najbolje, da so hranila dostavljena v telo v isti obliki kot so v hrani. Od samotnih pionirjev, kot so bili pred 35 leti, so sedaj v bolj udobnem položaju, saj jih podpira uveljavljena znanost. Številni najnovejši znanstveni dokumenti potrjujejo varnost in učinkovitost hranil v polnovredni hrani, hkrati pa poudarjajo dejstvo, da izolirana hranila zelo pogosto nimajo enakega ugodnega učinka.

Polnovredna hranila so razvrščena kot RAW FOOD (presna hrana) - rast in proizvodni proces, ki se uporablja pri njihovem nastanku, nikoli ne presega 46°C, kar za te posebne hranilne snovi dovoljuje status RAW FOOD. Produkti v stanju hrane so hranila, ki so naravno in koristno kombinirana z ustreznimi naravnimi snovmi iz prehranskega vira" in so bili prvi dodatki, ki so se prodajali "popolni", s prehranskimi kofaktorji in nosilci hranil, "nujnimi za absorpcijo in uporabo v telesu".

GLAVNE PREDNOSTI ZNAMKE:

Naravno

Narejeno iz polnovredne hrane

V lasti neprofitne organizacije

Sodelujejo z več kot 6.000 zdravniki in terapevti po svetu

Tradicija od 1979 leta naprej

Pionirji naravnih prehranskih dopolnil

Večina izdelkov je presnih, kar zagotavlja še višjo podporo telesu

100% čisti, brez GSO, brez glutena, pšenice, soje in mleka, brez sladkorjev, arom in umetnih barvil

IZDELKI BLAGOVNE ZNAMKE, KI JIH LAHKO KUPITE PRI NAS:

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino