Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

predstavitev blagovne znamke

Diet food

Atraktivna linija s široko paleto izdelkov, usmerjena v ekološko proizvodnjo z najvišjimi standardi, ki narekuje trende v športni, dietni, nizko kalorični in okusni prehrani. Podpre vsakega športnika, od rekreativnega do profesionalnega, s čistimi, ekološkimi sestavinami. Lin-ija vseh izdelkov je primerna tudi za najstnike, ki iščejo podporo pri različnih aktivnostih - mentalnih in fizičnih

O BLAGOVNI ZNAMKI

Podjetje Diet Food je proizvajalec sam, tako da je stranka lahko prepričana, da so vsi izdelki najvišje kakovosti, in zahvaljujoč dejstvu, da so izdelki ročno zapakirani, označuje, da delajo z lekarniško natančnostjo.

Mislite, da naravna hrana ne more biti okusna? Preizkusite izdelke in se prepričajte, da to ni res! Diet Food izdelki so brez glutena, zahvaljujoč kateri zdrava hrana spreminja svojo podobo. Sami izdelki so najboljši dokaz, da lahko telesu zagotovite potrebne hranilne snovi, hkrati pa potešite apetit po okusni hrani. V ponudbi so okusne superhrane, čaji, pijače, beljakovine, prehranska dopolnila, pa tudi testenine in prigrizki brez glutena. Večina izdelkov je biološko podprta s certificiranim logotipom v obliki zelenega lista.

GLAVNE PREDNOSTI ZNAMKE:

Okusni

Ekološki

Enostavni

Pestra izbira

Del profesionalnega športa

Preverjena kakovost

IZDELKI BLAGOVNE ZNAMKE, KI JIH LAHKO KUPITE PRI NAS:

Čokoladni kokosovi mafini

Ni na zalogi

Bio brahmi

Ni na zalogi

Ovsena kaša to go Protein

Ni na zalogi

Ovsena kaša to go Matcha

Ni na zalogi