Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

predstavitev blagovne znamke

Felicia

katalog >

Ekološke testenine Felicia so izdelane iz organskih in naravno brez glutenskih surovin, kot so ajda, rjavi riž, oves, čičerika, leča, grah in fižol. Za vse člane družine, lahko prebavljivi in izredno okusni. Izbirate lahko med različnimi oblikami in okusi. DOBER TEK.

O BLAGOVNI ZNAMKI

Felicia interpretira vrednote in osebnost potrošnika z ustvarjanjem čustvene vezi zaupanja. Testenine so popolnoma naravne in izdelane samo iz vode in moke iz žit ali stročnic. Proizvajajo jih v edini italijanski tovarni testenin brez alergenov z integriranim večzrnatim mlinom, s popolnim nadzorom celotnega proizvodnega procesa, od nabave surovine do ustvarjanja testenin. Pozornost varnosti hrane zagotavljajo številni nadzori kakovosti, ki se izvajajo v vseh fazah postopka.

Felicia s svojo široko paleto organskih in naravno brezglutenskih testenin na trgu izstopa s svojimi nenehnimi raziskavami in razvojem novih surovin, bogatih z dragocenimi hranili, pri čemer vedno izvaja najboljšo izbiro sort.

GLAVNE PREDNOSTI ZNAMKE:

Za vse člane družine

Ekološko

Brez glutena in vegansko

Izbirate lahko med različnimi oblikami in okusi

Obrok, ki navduši: Hiter, enostaven, bogat vir beljakovin iz stročnic, s pomembnimi minerali (fosfor, mangan, kalij, železo in cink)

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino