Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

predstavitev blagovne znamke

Innate Response

Innate Response - vrhunski izdelki, vodilni na področju wholefood v ZDA. INNATE Response, ustanovljen leta 2003, se zavzema za celovite zdravstvene delavce, ki se zavedajo, da telo ve, kaj mora storiti, če mu to dovolimo. Izdelujemo linijo skrbno oblikovanih izdelkov s polnovrednimi živili in dodanimi hranili, ki krepijo in podpirajo lastne prirojene odzive telesa na zdravljenje.

O BLAGOVNI ZNAMKI

INNATE Response priznava, da obstaja prostor za vse na zdravstvenem spektru, od polnovrednih živil na eni strani do močnih farmacevtskih izdelkov na drugi. Vendar verjamemo, da je nihalo predaleč zanihalo. Čas je, da naredite zavesten korak k celovitosti.

INNATE Response zelo spoštuje naravo. Narava ni niti enostavna niti merljiva; Narava je kompleksna, nerazumljiva. Vseh vitalnih hranil, ki so prisotne v rastlinah, nikoli ne moremo ponoviti v epruveti. V skladu s tem je bila naša filozofija vedno hrana na prvem mestu, z dodatnimi hranili, sistemom prepričanj, ki ga delimo s Tieraona Low Dog, MD - enim vodilnih strokovnjakov na področju integrativne medicine - ki zdaj vodi naša prizadevanja za oblikovanje izdelkov.

Verjamemo, da bi morala biti hrana temelj, izhodišče.
Z dodajanjem vitaminov in mineralov lahko spodbujamo zdravje in dobro počutje. Ko naši sistemi postanejo neuravnoteženi, zeliščna zdravila ponujajo naslednjo stopnjo podpore, ki telesu pomaga najti pot domov.

GLAVNE PREDNOSTI ZNAMKE:

IZDELKI BLAGOVNE ZNAMKE, KI JIH LAHKO KUPITE PRI NAS:

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino