Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

predstavitev blagovne znamke

Innerme

katalog >

Innerme v vseh izdelkih izbira samo sestavine najboljše kakovosti in najbolj zdrave proizvodne procese, za kar so bistvene organske sestavine. Posledica je pozitiven vpliv na naše zdravje in okolje. Naravno in ekološko nas podpira!

O BLAGOVNI ZNAMKI

Innerme je najboljša ekološka športna hrana na trgu. Naše energijske in proteinske ploščice, geli in pijače vam dajejo pravo energijo za izvedbo, brez kakršnih koli neprijetnosti za vaše telo. Tako se lahko še bolj osredotočite na tisto, kar vas res zanima!
Innerme je več kot le hrana, je način življenja.
Izdelki Innerme temeljijo na čistih, močnih in organskih sestavinah. Ti izdelki ne vsebujejo rafiniranega sladkorja in laktoze.
Poleg tega je prepovedana uporaba barvil, umetnih snovi, gensko spremenjenih sestavin, konzervansov in živalskih proizvodov, kar pomeni, da so vse sestavine 100% naravne in rastlinske.

Pri ekološki hrani se izognemo vsem nepotrebnim dodatkom in kemikalijam, saj je izvor sestavin preverjen in proizvodni postopek strogo nadzorovan s strani neodvisnih organizacij. Tako je lahko zaupanje v kakovost organskih sestavin veliko večje kot pri neekoloških sestavinah.

GLAVNE PREDNOSTI ZNAMKE:

ekološka športna hrana

ekološka hrana vsebuje več hranil in je brez pesticidov- brez neprijetnosti za telo

organske in čiste sestavine

brez laktoze in refiniranega sladkorja

vse sestavine 100% naravne in rastlisnke

izotonični napitki, energijske ploščice, geli in beljakovinski napitki

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino