Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

predstavitev blagovne znamke

Lipolife

katalog >

Ko majhen odmerek naredi veliko razliko. Lipolife uporablja zgolj evrospke vitamine. Med prvimi kateri so se začeli ukvarjati z liposomskimi vitamini, zato imajo svoje mesto v prehranskih dopolnilih. Terapevstka prehranska dopolnila. Vidne raznolike študije.

O BLAGOVNI ZNAMKI

Redko pride na trg blagovna znamka, ki spreminja standarde, uresničuje vizijo in na novo opredeljuje vse obstoječe označevalce kakovosti. Lipolife je britanski proizvajalec pravih liposomskih formul. Liposomski dodatki ponujajo veliko večjo absorpcijo hranil v primerjavi s standardnimi dodatki, ker so oblikovani tako, da ščitijo aktivno sestavino v mikro mehurčku - liposomu.
Kaj je liposom?
Ime liposom izhaja iz dveh grških besed: 'Lipos', ki pomeni maščoba, in 'Soma', ki pomeni telo. Z drugimi besedami, liposom je majhen "mikro" mehurček ali krogla (vezikel), narejen iz fosfolipida (v našem primeru fosfatidilholina).To je isti material, iz katerega so sestavljene naše celične membrane. Te mehurčke lahko napolnite s snovmi, kot so vitamin C, glutation ali celo zdravila.

Lipolife® so ena redkih blagovnih znamk liposomskih dodatkov, ki dokazujejo znatno večjo absorpcijo kot običajni peroralni dodatki vitamina C.
Se zavzemajo za testiranje izdelkov.
Lipolife® nadaljuje z inovacijami novih formulacij in v sodelovanju z zdravniki in vodilnimi akademiki in tako ostaja v ospredju industrije prehranskih dopolnil.

GLAVNE PREDNOSTI ZNAMKE:

Uporabljajo samo evropske vitamine

Med prvimi, ki so se začeli ukvarjati z liposomskimi vitamini

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino