Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

predstavitev blagovne znamke

Moya matcha

katalog >

Moya Matcha je natančno pridelana in nabrana na majhnih družinskih ekoloških čajnih poljih, iz rastlin, ki so posebej zasenčene pred direktno sončno svetlobo. Posledica tega procesa je večja vsebnost klorofila in l-Theanina, ter bogatejša, bolj zelena barva. Čaj je v majhnih serijah lokalno predelan na Japonskem, ter od tam poslan v svet. Vse to, da se zagotovi vrhunska svežina za vse razrede Moya matche. Na ta način se ohranijo vse lastnosti čajnih lističev in ohranja visoke vsebnosti mineralov in antioksidantov.

O BLAGOVNI ZNAMKI

Moyo matcho gojijo na Japonskem, v regiji Uji v Kyotu. Že več kot 800 let znani po pridelavi najbolj kakovostega zelenega čaja. Regija Uji je znana po plodnih tleh in čisti vodi. Rastline zelenega čaja imajo idealne razmere za rast zaradi hribov, ki zagotavljajo dobro sončno svetlobo, pogoste megle, ki ščiti nežne lističe pred zmrzaljo in veliko količino padavin.

Matcha zeleni čaj naravno pospešuje metabolizem, kar povzroča štirikrat hitrejše izgorevanje maščobe. Za razliko od mnogih diet na trgu, matcha, ki je naraven prehranski dodatek, ne povzroča nobenih stranskih učinkov, kot so zvišan srčni utrip ali povišan krvni tlak. Priprava matcha čaja ni zahtevna ali dolgotrajna in tudi ne zahteva posebnih sposobnosti. Gre za fin prah, ki ga je potrebno zmešati z vodo (ali poljubno tekočino, npr. rastlinskim mlekom, kokosovo vodo, limonado, smuti itd.).

GLAVNE PREDNOSTI ZNAMKE:

Ekološki zeleni čaj 100% izvora

Preverjena kakovost

Izdelava po tradicionalnih, naravnih postopkih

Ne povzroča nobenih stranskih učinkov, kot so zvišan srčni utrip ali povišan krvni tlak

12 x več antioksidantov, kot običajni zeleni čaj

Z naravno prisotnimi: kofeinom, aminokislinami, L-teaninom, vitamini in minerali

Primerno za vegetarijance in vegane

Znana, kot Super živilo

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino