Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

predstavitev blagovne znamke

Nutura

Natura Spray so 100% naravna prehranska dopolnila v obliki sprejev, kar omogoča najhitrejšo absorbcijo. Spreji ne vsebujejo polnil in veziv, z njimi dobimo najčistejšo obliko vitaminov, mineralov in drugih prehranskih dopolnil, ki so na voljo. Eno prvih podjetij, kjer so začeli s prehranskimi dopolnili v pršilih in imajo za le-te globalni patent. So tudi edini, ki imajo protokol 4: absorpcija, izkoristek, sinergija, enostavna uporaba. S tem presegajo pojem prehranskih dopolnil. Dobimo najbolj čisto obliko brez kakršnih koli veziv in polnil. Najbolj priročno in hkrati popolno prehransko dopolnilo v spreju.

O BLAGOVNI ZNAMKI

NUTURA SPRAY
Imajo več kot 90% absorpcijo in so mišljeni, da se jih ne pogoltne, ampak se vse absorbira v krvni obtok.
Posebna črpalka tvori mikro kapljice, tako visoki absorpcijsko prilagojeni priporočeni dnevni odmerki (RDA), oblika sestavin (vitaminov, mineralov, kofaktorjev in zelišč) in način uporabe (8 razprškov na dan oziroma 4 x po 2 na vsake 3 do 4 ure, česar se je priporočljivo držati).

Ko razumemo ta proces in z redno uporabo, 4 x na dan, omogočimo prisotnost hranil v krvi, naredimo ogromen premik v izkoristku, saj začnemo takrat govoriti o sprejemanju na celični ravni.
Vsa naša (raz)pršila so v notranjosti prevlečena s certificiranim farmacevtskim premazom, da se prepreči stik z vsebino.
Vse uporabljene materiale je mogoče reciklirati.

PROTOKOL 4:
1 - hitra in odlična absorpcija (pršimo po en razpršek, oddaljeno 2-3cm na vsako ličnico)
2 - izkoristek (pršimo večkrat na dan - 4 x po 2 razprška na dan)
3 - sinergija aktivnih sestavin
4 - enostavna uporaba kjerkoli, kadarkoli.

GLAVNE PREDNOSTI ZNAMKE:

Naravni

Najvišji standard vitaminov in mineralov

Priročni

Izognemo se prebavnemu sistemu, ker je v spreju

Lahkotna uporaba tudi za otroke in starejše

Celoten sprej se reciklira