Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

predstavitev blagovne znamke

Ogaenics

Najboljše ekološke sestavine za najvišjo čistost in učinkovitost. Vsa hranila Ogaenics za dobro počutje in lepoto od znotraj so pridobljena izključno iz zelo močnih ekoloških rastlin, ekološkega sadja, ekoloških gob in alg. Zato vsi izdelki Ogaenics ponosno nosijo ekološki pečat. Dovolj dobre so samo najboljše lastnosti! Te se gojijo brez uporabe genskega inženiringa, herbicidov, pesticidov ali sintetičnih gnojil, kjer lahko razvijejo svojo največjo moč in gostoto hranil. Vaše telo se vam bo zahvalilo tako, da bo takoj prepoznalo naravna hranila Ogaenics in jih optimalno uporabilo.

O BLAGOVNI ZNAMKI

Ogaenics Nutrition deluje na način, kako ljudem pomagati, da dajejo prednost svojemu zdravju, ne glede na to, kako burno je njihovo življenje. Ker je naše telo dragoceno. Dar narave, ki nas nosi skozi življenje. Milijarde celic nenehno delujejo po iznajdljivem načrtu. Nenehno se obnavljajo, ohranjajo nas zdrave, močne in lepe. Da bi to lahko storili, jim zagotovimo hranila - certificirana ekološka in tako čista, visoko koncentrirana in močna, da vidimo in čutimo jasne rezultate.
Ogaenics je naložba vase, razkošje za celice, ki si ga dajemo vsak dan – izjemno intenzivno, dragoceno in učinkovito.

Celoten koncept je brezkompromisen:
Vsebujejo samo najboljše ekološke rastline, ekološke alge, ekološke gobe. Najsodobnejša tehnologija omogoča zgostitev supermoči narave na način, da vsaka posamezna kapsula dobesedno poči od življenjske energije. Rezultat:
Popolnoma čista in polna visoko zmogljivih naravnih hranil, ki so večkrat bolj koncentrirana in močnejša od originalnih sestavin. Razvito na znanstveni podlagi. Odmerjeno v skladu s kliničnimi študijami, na katerih temeljijo. To pomeni, da izdelki Ogaenics niso le 100% ekološki, temveč so tudi edinstveni na trgu naravnih prehranskih dopolnil.

GLAVNE PREDNOSTI ZNAMKE:

100 % ČISTOST

Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov

Brez onesnaževanja in genskega inženiringa

Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo

Hranila v naravnih, bioaktivnih oblikah – tako kot jih proizvaja narava in jih naše telo potrebuje

Sodelovanje in izmenjava izkušenj s holističnimi terapevti, vodilnimi znanstveniki za razvoj edinstvenih, optimiziranih receptur in izdelkov

Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino