Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

predstavitev blagovne znamke

Provida

Provida Organics je že od samega začetka družinsko podjetje, ki že več kot 35 let neprestano proizvaja naravno kozmetiko. Naša paleta izdelkov vključuje izdelke za nego in zdravje od glave do pet. Razvoj naših izdelkov temelji na tradicionalnem znanju in najnovejših znanstvenih spoznanjih. Že od začetka nam je zelo pomembno, da nobena od naših surovin ali izdelkov ni bila testirana na živalih. Osredotočamo se na skrbno izbrane naravne sestavine, s spoštovanjem do živali in okolja. Vsestransko kakovostni naravni izdelki vas bodo navdušili.

O BLAGOVNI ZNAMKI

Pro vida = za življenje = Provida. Ime naše nove demeter kozmetike Provida pomeni »za življenje«. Prava demeter kozmetika obnovi celotnega človeka, kar pomeni, da ponovno uravnoteži naša štiri energijska telesa: fizično, mentalno, čustveno in duhovno. V podjetju Provida Organics verjamejo, da so čista rastlinska olja, cela zelišča, čista eterična olja in druge naravne sestavine unikatni darovi narave, ki se jih ne da skopirati v laboratorijih. V tisočletjih so se rastline izkazale kot zdravilna sredstva, ki pomagajo uravnotežiti telo, um in duha.

Temelj biodinamike je ekološko kmetovanje z nekaj dodatnimi pravili. Biodinamično kmetovanje je edini način kmetovanja, ki poleg ekoloških zakonitosti upošteva tudi zakonitosti gibanja planetov, zvezd in letnih časov (ter še mnogo več), kar ima znanstveno dokazane pozitivne vplive na pridelke. Tako pridelane rastline vsebujejo tudi vitalno silo iz vesolja, ki jo potrebujemo za življenje.
Ustanovitelja podjetja - Jerg in Theda Wohnhas - vodita certificirano ekološko demeter kmetijo, veliko okoli 10 hektarjev, kjer gojijo več kot 150 različnih rastlin. Med njimi je veliko zdravilnih zelišč, ki se nabirajo ročno in so osnova za številne Bachove cvetne terapije.

Provida Organics uporablja samo čiste, preverjene ekološke surovine, vključno z eteričnimi olji, aloe vero, svetlinovim oljem, jojobo, avokadom, naravnimi vitamini in elementi v sledovih - vse to je nujno potrebno za zdravje in vitalnost kože. Kadar koli je mogoče, vsa zelišča in rastline gojijo ekološko in biodinamično na lastni kmetiji, vedno jih obirajo ročno in predelujejo brez uporabe konzervansov, sintetičnih dišav ali umetnih barvil.

GLAVNE PREDNOSTI ZNAMKE:

Naravna kozmetika brez konzervansov

Demeter certificirana kmetija

Visokokakovostne surovine iz Demetra in strogo ekološko gojenje

Lastna proizvodnja vseh izdelkov

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino