Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

predstavitev blagovne znamke

Super Fudgio

katalog >

Vsi izdelki Super Fudgio so certificirano ekološki in vsi so brez glutena. Pri izdelavi sladkarij je pomembno dejstvo, da izbiramo surovine, ki prihajajo izključno s certificiranih ekoloških kmetij, s čimer zagotavljajo tudi njihov blagodejni učinek na telo. Na primer, v sestavah naših izdelkov uporabljamo sestavine, kot so rižev sirup, akacijeva vlaknina in sončnični protein. Posebej pomembno je dejstvo, da v naših sladkarijah ni palmovega olja, koruznega sirupa z visoko vsebnostjo fruktoze in drugih ojačevalcev, ki ne le slabo vplivajo na zdravje, temveč tudi ogrožajo okolje.

O BLAGOVNI ZNAMKI

Vsi izdelki SUPER FUDGIO so certificirano ekološki, za katere je značilen kratek seznam sestavin, ki so potrošnikom jasne. Brez umetnih gnojil, škropljenja pridelkov, pesticidov in težkih kovin. Metode gojenja sledijo naravnemu ciklu trajnostne rasti ob spoštovanju naravnega okolja.

„Free from“ je ideja, ki jo podpiramo že od ustanovitve našega podjetja. Dosledno smo mu sledili in ustvarjali kakovostne in, kar je najpomembneje, slastne sladkarije. To počnemo posebej za ljudi z intoleranco na hrano in za tiste, ki jim je sestava izdelkov, ki jih kupujejo, zares pomembna.

Dogodivščina znamke Super Fudgia se je začela leta 2017, ko so izšle prve veganske in organske kaše iz karamela in kakava. Vdrli so v srca potrošnikov in ustvarili so več okusov. Danes jih imamo kar šest. Veganske, na osnovi kokosovega mleka in kokosovega sladkorja, brez glutena in vsebujejo sestavine, ki prihajajo izključno z ekoloških kmetij.
- Brez dodanega sladkorja
- Vsebujejo zdrave kokosove, kakavove in sončnične maščobe, ki nimajo holesterola in transmaščob.
- Brez umetnih dodatkov
- Vsebujejo kokosov sladkor, ki ima med vsemi vrstami naravnega sladkorja največ mineralov in vitaminov
- Večina izdelkov ne vsebuje kravjega mleka, kar pomeni, da ne vsebuje laktoze in kazeina.
- Ne vsebujejo visoko fruktoznega koruznega sirupa

GLAVNE PREDNOSTI ZNAMKE:

Brez dodanega sladkorja

Vsebuje zdrave kokosove maščobe, ki nimajo holesterola in transmaščob

Brez umetnih dodatkov

Vsebujejo kokosov sladkor, ki ima med vsemi vrstami naravnega sladkorja največ mineralov in vitaminov

Ne vsebujejo visoko fruktoznega koruznega sirupa

Brez glutena in palmovega olja

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino