Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

predstavitev blagovne znamke

Trinkkost

katalog >

Vrhunski nadomestek obroka iz le najboljših sestavin iz narave. 100% samo mleta hrana. Z enim obrokom pokrijemo kar 25% dnevnih potreb po hranljivih snoveh, saj vsebuje kar 26 vitaminov, mineralov, esencialnih maščob, vlaknin, beljakovin in polnovrednih ogljikovih hidratov - niti eden izmed njih ni sintetičen. Ekološka uravnotežena prehrana kadarkoli želimo kvalitetno nadomestiti obrok. V vrečki so same sestavine, kot so, zmleta zelenjava, sadje, oreščki, semena in kosmiči.

O BLAGOVNI ZNAMKI

Trinkost izdelke sta zaznamovala doktor medicine Gennadi Schechtmann in naravoslovec Timon Ortloff z namenom ustvariti vrhunski nadomestek obroka, ki ustreza potrebam modernega načina življenja.
Visoko vsebnost vitaminov in mineralov dosežemo z vrhunskimi sestavinami in zahvaljujoč posebnim postopkom sušenja ter mletja sadja in zelenjave.

Številne raziskave cenjenih inštitutov in fakulteti, doma in po svetu, potrjujejo, da je hrana danes močno osiromašena. Ne moremo dovolj poudariti, da s Trinkkost obrokom na tako enostaven način pridemo do popolnoma naravnih hranil, vitaminov in mineralov.
Nobeno prehransko dopolnilo ne more nadomestiti uravnotežene in raznolike prehrane ali popolnoma naravnih vitaminov, ki so prisotni v hrani. Zaradi vseh kofaktorjev naše telo najbolje prepoznava prav takšne vitamine, v hrani, in jih maksimalno izkoristi.
Trinkkost nadomestek obroka iz mlete hrane (sadje, zelenjava, semena, oreščki, z mlekom ali veganski) vsebuje 26 vitaminov in mineralov, esecialnih maščob, beljakovin ter polnovrednih ogljikovih hidratov, z agavinim sirupom in vlakninami, ter 400 kalorijami zagotavlja počasno sproščanje energije čez cel dan brez pretiranega dviga izulina.

GLAVNE PREDNOSTI ZNAMKE:

Visoka vsebnost vlaknin

Vsebuje kar 26 vitaminov, mineralov, esencialnih maščob, vlaknin, beljakovin in polnovrednih ogljikovih hidratov - niti eden izmed njih NI sintetičen

Nadomestek obroka iz mlete hrane

V pakiranju tudi za "to go”

Dragocen tudi za ljudi, ki so neješči, bolni, nimajo apetita, imajo težave z grlom, zobmi, prebavo itd., saj dobijo enostaven, hiter ekološki obrok (brez sintetike)

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino