Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

predstavitev blagovne znamke

Vitasnack

katalog >

Na zabaven način in z lahkoto vključite več sadja in zelenjave na dan. Presno, vegansko, brez glutena, sezonsko izbrano, ekološkega izvora, brez aditivov, ni ocvrto, ni zamrznjeno. Z edinstvenim načinom obdelave ekoloških pridelkov - z vsako vrečko dobimo pravemale hranilne “bombice”, saj se ohranijo izjemno visoke vrednosti naravno prisotnih vitaminov,mineralov in antioksidantov.

O BLAGOVNI ZNAMKI

SEZONSKA IZBIRA ekološko pridelanih visoko kakovostnih surovin.
Izdelki so NAREZANI, da ohranijo prvotni vidik svežih izdelkov in jih potrošniki lahko prepoznajo.
PRED SUŠENJE. Izdelek je predhodno posušen z zelo nežno temperaturo pod 47°C, da se odstrani 50-60%vode, pri čemer se izognemo zažganosti izdelka in ohranjamo večino hranilnih snovi.
TEKSTURIRANJE. Produkt je razširjen s posebej suhim zrakomin pritiskom, da dobimo porozno strukturo, ki pomaga odstraniti vodo brez povišanja temperature, zmanjša se čezmerna oksidacija, ohranja visoko hranilno vrednost in presenetljivo hrustljavo teksturo, ne da bi bili pri temu porabljeni dodatki ali konzervansi.
KONČNO SUŠENJE. Pod 47°C, da se popravi tekstura in dosežete končno stopnjo vlage (pod 2%).
Dobimo edinstven izdelek, ZDRAV, OKUSEN in nadvse PRIROČEN.

Na zabaven način in z lahkoto vključite več sadja in zelenjave na dan. Presno, vegansko, brez glutena, sezonsko izbrano, ekološkega izvora, brez aditivov, ni ocvrto, ni zamrznjeno.
Z edinstvenim načinom obdelave ekoloških pridelkov - z vsako vrečko dobimo pravemale hranilne “bombice”, saj se ohranijo izjemno visoke vrednosti naravno prisotnih vitaminov, mineralov in antioksidantov. Npr. za 24-gramsko vrečko brokolija porabijo 329 g svežega ekološkega brokolija, 1 paketek tako vsebuje npr. 390μg vitamina K (kar je 500% priporočenega dnevnega vnosa) in ostalih hranil.
V paketku borovnic se skriva 193 g svežega, z flavonoidi bogatega sadja, vsebuje kar 103mg vit.C (128%), itd. Vendar pa v vsakdanjem življenju le redko naenkrat pojemo 330 g brokolija ali 200 g borovnic, kolikor se porabi svežega pridelka za 1 vrečko.
VitaSnack so odlični, visoko kvalitetni ekološki dodatki za obogatitev jedilnika. Že čisto majhnim otrokom jih lahko vmešamo oz. zdrobimo v kašice, malo večjim dodamo v juhe, solate, zajtrke alimalice. Enostavno jih vključimo v vsakodnevno prehrano najstnikom, odraslim in starejšim.

GLAVNE PREDNOSTI ZNAMKE:

Kosi iz sadja in zelenjave, izbrani med sezonskimi ekološkimi pridelki

Brez dodatka, soli ali dodanega sladkorja

Naravni vir antioksidantov

Z intenzivnim in tradicionalnim okusom

Naravna, hrustljava struktura

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino