Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Adapto Genie | Bio uravnoteženi komplex

Kot prvi čisti ekološki kompleks podpira telo, um in dušo v stresnih fazah.

Samo dve kapsuli na dan zagotavljata manj utrujenosti (B12), boljše živce (B6, B12), stabilnejšo psiho (biotin) in zaščito vaših celic pred oksidativnim stresom (B2).

Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.

Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko se predelajo, bolj se ohrani njihova naravna moč.

Hranila v naravnih, bioaktivnih oblikah - tako kot jih proizvaja narava in jih naše telo potrebuje.

Uživanje dopolnil Ogaenics lahko primerjamo z uživanjem visokokakovostne ekološke hrane, vendar v veliko bolj koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.

60 kapsul = 30 dni.

74,90 

Ni na zalogi

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

ODLIČNO SE DOPOLNJUJE Z:

Eko

Ekološko

Vegansko

Vegansko

Brez glutena

Brez glutena

Brez GMO

Brez GMO

Brez laktoze

Brez laktoze

Podrobnosti o izdelku

Zmanjšanje stresa po 28 dneh

Rastlinski organski vitamin B2 pomaga zaščititi vaše celice pred oksidativnim stresom, ko stvari spet postanejo stresne. V študiji na zdravih udeležencih je ekstrakt Extramel® organske melone v Adapto Genie po 28 dneh zmanjšal občutek stresa za 22 odstotkov in pozitivno vplival na različne simptome stresa – s skupnim zmanjšanjem za 63 odstotkov.

Uravnava stresne hormone v krvi

Rastlinski organski vitamin B6 podpira regulacijo hormonov v Adapto Genie. Toda pravi junak je Bio-KSM-66 Ashwagandha® v kliničnem odmerku. Od običajne Ashwagandhe se razlikuje po visoki vsebnosti withanolidov in je v študiji na zdravih prostovoljcih uspelo znižati njihovo raven kortizola (= stresnega hormona) v povprečju za 27,9 odstotka po 60 dneh.

Za dobre živce in razpoloženje

Adapto Genie podpira normalno delovanje živcev in psihe s pomembnimi vitamini B (biotin, B1, B3, B6 in vitamin B12). Organic Safr'Inside®, dobro raziskan organski izvleček žafrana z najvišjo koncentracijo pravega safranala, izboljša razpoloženje in odpornost v klinični študiji.

Za več energije in osredotočenosti

Adapto Genieje vaš najboljši prijatelj, ko gre za vašo raven energije in nenehno utrujenost. Naravni vitamini B iz organskih rastlinskih izvlečkov B2, B3, B5, B6, folata in vitamina B12 vas podpirajo s polno močjo. Vitamin (B5) zagotavlja tudi mentalno jasnost, tako da ste vedno na nogah.

Pogosto zastavljena vprašanja o tem izdelku

Če med spodnjimi zapisi ne najdete odgovora na svoje vprašanje, nam ga lahko pošljete na email naslov [email protected] in z veseljem Vam bomo odgovorili!

Pri Ogaenics vedno začnejo z izbiro najboljših, naravnih, organskih sestavin. Sadje, zelenjava in rastline, pridelane trajnostno in s spoštovanjem do planeta. Vsi prihajajo od dobaviteljev, ki jih osebno poznajo in jim zaupajo. So osnova za nežen postopek ekstrakcije. Posledično so vsi naravni hranilni zakladi rastline visoko koncentrirani, vključno z vsemi so-dejavniki in sohranili.

Hranila, ki se bolje absorbirajo: Uporabljajo samo hranila iz prave, rastlinske ekološke hrane. S tem poskrbijo, da telo hranila takoj prepozna, kar poskrbi za boljši izkoristek. Neodvisne znanstvene študije to potrjujejo. S tem radikalnim naravnim pristopom in vztrajanjem pri organskih lastnostih opravljajo pionirsko delo, odkar so začeli leta 2015. Ogaenic hranila telo ne le bolje absorbira, ampak so tudi nežnejše za prebavni sistem.

Recepti, ki naredijo razliko: Vsa prehranska dopolnila so strokovno razvili ustanovitelji in prehranski trenerji Suse Leifer in Claudia Seehusen v sodelovanju z biokemiki. So rezultat dolgoletnih raziskav in močnih etičnih vrednot.

Veganski in brez dodatkov: Vsi izdelki Ogaenics so popolnoma veganski. V primerjavi s številnimi izdelki na trgu te naravni dodatki ne vsebujejo konzervansov, barvil, polnil ali veziv. Prav tako poskrbijo, da surovine ne vsebujejo glutena in laktoze, da zagotovijo najboljšo možno prenašanje. Vsi izdelki Ogaenics so naravno brez GSO in ne vsebujejo sintetičnih vitaminov in mineralov, ki jih pogosto najdemo v običajnih prehranskih dopolnilih.

Trajnostna in kakovostna embalaža: Dragocena hranila so pakirana izključno v temno lekarniško steklo, ki jih ščiti pred svetlobo in vlago. Te lahko kasneje ponovno uporabite ali pošljete v recikliranje. Za potrebne zaščitne kartonske škatle je uporabljen samo papir in karton iz trajnostnega gozdarstva ter reciklirani material iz nadzorovanih virov.

Študije so pokazale, da ima Bio-KSM-66 Ashwagandha® intenzivnejši učinek na telo v primerjavi z navadno Ashwagandho. Ponuja kakovostno podporo zaradi višjih koncentracij withanolidov.

Ne, tega izdelka med nosečnostjo ne priporočamo. Lahko pa ga jemljete po porodu in med dojenjem.

Da, Adapto Genie lahko vzamete takoj po porodu. Ashwagandha je odlično zelišče za vzdrževanje poporodnega hormonskega ravnovesja, krepitev telesa po porodu in boljše obvladovanje stresa, ki lahko nastane med prilagajanjem na materinstvo.

Jemanje dveh kapsul naenkrat narazen, na primer 1x zjutraj, 1x opoldne, vam bo zagotovilo najboljše rezultate. Lahko pa tudi vzamete obe kapsuli hkrati.

Ja, to je možno. Zjutraj vam bo Adapto Genie dal energijo. Če ga vzamete zvečer, ima pomirjevalni učinek.

Naslednje znanstvene študije so samo v informativne namene. Ni nujno, da se rezultati, doseženi s tem, pojavijo pri vseh ljudeh. Ogaenics ponuja te informacije kot storitev.

“A Prospective, Randomized Double-Blind, Placebo-Controlled Study of Safety and Efficacy of a High-Concentration Full-Spectrum Extract of Ashwagandha Root in Reducing Stress and Anxiety in Adults” Chandrasekhar, K et al., Indian journal of psychological medicine vol. 34,3 (2012)

“Clinical evaluation of the pharmacological impact of ashwagandha root extract on sleep in healthy volunteers and insomnia patients: A double-blind, randomized, parallel-group, placebo-controlled study.” Langade, D et al., Journal of Ethnopharmacology, Volume 264, 2021

“Efficacy and Safety of Ashwagandha (Withania somnifera) Root Extract in Improving Sexual Function in Women: A Pilot Study.” Dongre, S et al., BioMed research international vol. 2015 (2015)

“Effect of an oral supplementation with a proprietary melon juice concentrate (Extramel®) on stress and fatigue in healthy people: a pilot, double-blind, placebo-controlled clinical trial.” 70 men and women, 30 – 55 years old, 10mg (140 IU SOD), 4 weeks. Milesi, MA., Lacan, D., Brosse, H. et al., Nutr J 8, 40 (2009)

“Dietary Supplementation with a Superoxide Dismutase-Melon Concentrate Reduces Stress, Physical and Mental Fatigue in Healthy People: A Randomised, Double-Blind, Placebo-Controlled Trial” Julie Carillon, Claire Notin, Karine Schmitt, Guy Simoneau, and Dominique Lacan Nutrients (2014)

Način uporabe

60 kapsul = 30 dni.

Zaužijte eno kapsulo zjutraj in eno kapsulo opoldne s kozarcem vode med obrokom.

Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

2 KAPSULI NA DAN

ZJUTRAJ ALI OPOLDNE

Z VODO OB OBROKU

Ekološki izvleček korenine ashwagandha* (Withania somnifera), organski izvleček guave* (Psidium guajava), organski izvleček listov bazilike* (Ocimum sanctum), organski izvleček limonine lupine* (Citrus limon), organski izvleček žafrana* (Crocus sativus L.), organski ekstrakt melone* (Cucumis melo L.), kapsula: hidroksipropilmetilceluloza

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom.

Ni primerno za nosečnice.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje.  Distribucijo kontrolira SI-EKO-001. www.saolcenter.com prehranske-informacije
* iz kontrolirane ekološke pridelave
** %PDV: Priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 29,4 g

Kratek opis

OBLIKA:

Kapsule.

PROBLEM/SIMPTOM:

Stres, pomanjkanje fokusa in energije, slabo razpoloženje, živčnost.

PRIMERNO ZA:

Vse, ki se želijo znebiti stresa, zvišati fokus ter nivo energije, izboljšati razpoloženje. Med nosečnostjo tega izdelka ne priporočamo, lahko se jemlje po porodu in med dojenjem. Primerno za vegane in vegetarijance.

blagovna znamka

Ogaenics

Najboljše ekološke sestavine za najvišjo čistost in učinkovitost. Vsa hranila Ogaenics za dobro počutje in lepoto od znotraj so pridobljena izključno iz zelo močnih ekoloških rastlin, ekološkega sadja, ekoloških gob in alg. Zato vsi izdelki Ogaenics ponosno nosijo ekološki pečat. Dovolj dobre so samo najboljše lastnosti! Te se gojijo brez uporabe genskega inženiringa, herbicidov, pesticidov ali sintetičnih gnojil, kjer lahko razvijejo svojo največjo moč in gostoto hranil. Vaše telo se vam bo zahvalilo tako, da bo takoj prepoznalo naravna hranila Ogaenics in jih optimalno uporabilo.

O blagovni znamki →
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino