Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Bio češnja oblita s čokolado

100% ekološki izdelek

Surovine, ki prihajajo izključno s certificiranih ekoloških kmetij

Trdih kakavovih delcev minimalno 50%

Brez umetnih dodatkov

2,30 

Vegansko Brez glutena Brez palmovega olja Za otroke Eko

Način uporabe:

Sladkanje brez slabe vesti

Podrobnosti o izdelku:

Pri izdelavi sladkarij je pomembno dejstvo, da izbiramo surovine, ki prihajajo izključno iz certificiranih ekoloških kmetij, s čimer zagotavljajo tudi njihov blagodejni učinek na telo

Sestavine: čokolada 86,4% (trsni sladkor *, kakavova masa *, kakavovo maslo *, kokosov prah *, rižev napitek v prahu *, emulgator: sončnični lecitin *), liofilizirana češnja 10%, kakavovo maslo *, sredstvo za glaziranje ( glukozni sirup *, gumi arabika *, sončnično olje *)

Sestavine iz ekološkega kmetovanja: Kakavove trdne snovi v čokoladi: najmanj 50%

blagovna znamka

Super Fudgio

Vsi izdelki Super Fudgio so certificirano ekološki in vsi so brez glutena. Pri izdelavi sladkarij je pomembno dejstvo, da izbiramo surovine, ki prihajajo izključno s certificiranih ekoloških kmetij, s čimer zagotavljajo tudi njihov blagodejni učinek na telo. Na primer, v sestavah naših izdelkov uporabljamo sestavine, kot so rižev sirup, akacijeva vlaknina in sončnični protein. Posebej pomembno je dejstvo, da v naših sladkarijah ni palmovega olja, koruznega sirupa z visoko vsebnostjo fruktoze in drugih ojačevalcev, ki ne le slabo vplivajo na zdravje, temveč tudi ogrožajo okolje.

O blagovni znamki >