Skip to content

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Bio koruzni kosmiči obliti s čokolado

100% ekološki izdelek

Kakavovi delci v čokoladi: minimalno 44%.

Brez umetnih dodatkov

4,51 

Vegansko Brez glutena Brez palmovega olja Za otroke Eko

Način uporabe:

Primerno za zajtrk ali malico

Prelijete z mlekom, rastlinskim mlekom, jogurtom...

Lahko uporabite tudi za okrasitev sladic ali kot dodatek k sadni solati

Sladkanje brez slabe vesti

Podrobnosti o izdelku:

Pri izdelavi sladkarij je pomembno dejstvo, da izbiramo surovine, ki prihajajo izključno iz certificiranih ekoloških kmetij, s čimer zagotavljajo tudi njihov blagodejni učinek na telo

Sestavine: koruzni kosmiči* 28% (čokoladni obliv 50% (trstni sladkor*, kakavovo maslo*, kakavova masa*, kokos v prahu*, rižev napitek v prahu*, emulgator: sončnični lecitin*), koruzni kosmiči* 49,5% (koruza* 95%, sladkor*, sol), glazura (glukozni sirup*, arabski gumi*, sončnično olje*).

Sestavine iz ekološkega kmetovanja: Kakavovi delci v čokoladi: minimalno 44%.

blagovna znamka

Super Fudgio

Vsi izdelki Super Fudgio so certificirano ekološki in vsi so brez glutena. Pri izdelavi sladkarij je pomembno dejstvo, da izbiramo surovine, ki prihajajo izključno s certificiranih ekoloških kmetij, s čimer zagotavljajo tudi njihov blagodejni učinek na telo. Na primer, v sestavah naših izdelkov uporabljamo sestavine, kot so rižev sirup, akacijeva vlaknina in sončnični protein. Posebej pomembno je dejstvo, da v naših sladkarijah ni palmovega olja, koruznega sirupa z visoko vsebnostjo fruktoze in drugih ojačevalcev, ki ne le slabo vplivajo na zdravje, temveč tudi ogrožajo okolje.

O blagovni znamki >