Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Bio Matcha dnevna

100% ekološki japonski zeleni čaj

Zeleni čaj 2. in 3. žetve

12x več antioksidantov kot običajni zeleni čaj, ki obnovijo ravnovesje telesa, trajno podpirajo imusnki sistem in upočasnjujejo postopke staranja

Z naravno prisotnimi: kofeinom, aminokislinami, L-teaninom, vitamini in minerali

8,23 

Na zalogi

Vegansko Eko

Način uporabe:

Potrebujemo primerno skledico (chawan), bambusovo metlico (jarko) in bambusovo žličko (chashaku). V posodo doziramo 2 žlički matche - prelijemo s 100ml vroče vode (ali poljubne tekočine-rastlinsko mleko, kokosova voda itd.) ter močno zmešamo z metlico, dokler ne nastane gosta pena.

Je močnejšega in bolj grenkega okusa v primerjavi z višjimi stopnjami matche.

Odlična izbira za navdušence nad zelenim čajem in idealna sestavina za smoothije, sladoled in peko.

Podrobnosti o izdelku:

Pakiranje vsebuje 30g bio matche

kofein, aminokisline, L-teanin, vitamini in minerali

Pogosto zastavljena vprašanja o tem izdelku:

Seveda, na strani najdeš vse našteto.

Ne, matcha, ki je naravni prehranski dodatek ne povzroča nobenih stranskih učinkov. Gre za občutek budne sprostitve, podobne tisti doseženo z meditacijo.

blagovna znamka

Moya matcha

Moya Matcha je natančno pridelana in nabrana na majhnih družinskih ekoloških čajnih poljih, iz rastlin, ki so posebej zasenčene pred direktno sončno svetlobo. Posledica tega procesa je večja vsebnost klorofila in l-Theanina, ter bogatejša, bolj zelena barva. Čaj je v majhnih serijah lokalno predelan na Japonskem, ter od tam poslan v svet. Vse to, da se zagotovi vrhunska svežina za vse razrede Moya matche. Na ta način se ohranijo vse lastnosti čajnih lističev in ohranja visoke vsebnosti mineralov in antioksidantov.

O blagovni znamki >