Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Bone Nanza | Organski kalcijev Komplex

Prvo ekološko certificirano, izključno rastlinsko prehransko dopolnilo iz organskega kalcija za ohranjanje kosti.

Poleg ekološkega kalcija vsebuje tudi kalcijeve sofaktorje, ekološki magnezij in vitamin D3 za optimalno presnovo kalcija.

Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.

Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko se predelajo, bolj se ohrani njihova naravna moč.

Hranila v naravnih, bioaktivnih oblikah - tako kot jih proizvaja narava in jih naše telo potrebuje.

Sodelovanje in izmenjava izkušenj s holističnimi terapevti, vodilnimi znanstveniki za razvoj edinstvenih, optimiziranih receptur in izdelkov.

120 kapsul = 60 dni.

54,90 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

ODLIČNO SE DOPOLNJUJE Z:

Eko

Ekološko

Vegansko

Vegansko

Brez glutena

Brez glutena

Brez GMO

Brez GMO

Brez laktoze

Brez laktoze

Podrobnosti o izdelku

Rastlinski ekološki kalcij in še več

Bone Nanza dnevno dopolnjuje vašo prehrano s 602 mg rastlinskega ekološkega kalcija ter ekološkega magnezija in ekološkega vitamina D3. Minerali prihajajo iz certificiranih ekoloških rdečih apnenčastih alg, ki rastejo v oddaljenih južnoameriških vodah v Atlantiku. 32 drugih elementov v sledovih (npr. jod, selen, cink, kobalt, baker in krom) v teh algah nežno podpira remineralizacijo telesa. Ekološki lišaji zagotavljajo vitamin D3 v Bone Nanza, ki podpira absorpcijo kalcija.

Zato je ekološki kalcij tako pomemben

Od 30. leta starosti okostje počasi, a vztrajno izgublja kostno gostoto. Redna vadba in zdrava prehrana ali prehransko dopolnilo z zadostno količino kalcija in vitamina D3 kot v Bone Nanza pripomorejo k ohranjanju kosti. Poleg tega kalcij podpira strjevanje krvi ter delovanje mišic in prebavnih encimov. V krvnem obtoku je potreben za pošiljanje živčnih signalov, na primer za sproščanje hormonov, kot je inzulin. To je pomembno za vašo raven sladkorja v krvi.

Še posebej biološko razpoložljiva in učinkovita

Zaradi naravne vezave na aminokisline lahko telo še posebej dobro absorbira rastlinski ekološki kalcij v Bone Nanza. K optimalni uporabnosti prispeva tudi kombinacija z najpomembnejšimi sofaktorji. Vitamin D3 iz organskih lišajev prispeva k normalni absorpciji in uporabi ekološkega kalcija ter podpira zdravo raven kalcija v krvi.

Dobro v nosečnosti in v obdobju dojenja

Dobra oskrba matere s kalcijem med nosečnostjo je ključnega pomena za razvoj kosti in zob otroka. Glede na vašo prehrano vam lahko pomaga prehransko dopolnilo, kot je Bone Nanza z biokalcijem rastlinskega izvora. Dodatno vsebovani biovitamin D3 podpira naravno absorpcijo kalcija in spodbuja delitev celic, biomagnezij pa pomaga zmanjšati utrujenost in izčrpanost.

Pogosto zastavljena vprašanja o tem izdelku

Če med spodnjimi zapisi ne najdete odgovora na svoje vprašanje, nam ga lahko pošljete na email naslov [email protected] in z veseljem Vam bomo odgovorili!

Pri Ogaenics vedno začnejo z izbiro najboljših, naravnih, organskih sestavin. Sadje, zelenjava in rastline, pridelane trajnostno in s spoštovanjem do planeta. Vsi prihajajo od dobaviteljev, ki jih osebno poznajo in jim zaupajo. So osnova za nežen postopek ekstrakcije. Posledično so vsi naravni hranilni zakladi rastline visoko koncentrirani, vključno z vsemi so-dejavniki in sohranili.

Hranila, ki se bolje absorbirajo: Uporabljajo samo hranila iz prave, rastlinske ekološke hrane. S tem poskrbijo, da telo hranila takoj prepozna, kar poskrbi za boljši izkoristek. Neodvisne znanstvene študije to potrjujejo. S tem radikalnim naravnim pristopom in vztrajanjem pri organskih lastnostih opravljajo pionirsko delo, odkar so začeli leta 2015. Ogaenic hranila telo ne le bolje absorbira, ampak so tudi nežnejše za prebavni sistem.

Recepti, ki naredijo razliko: Vsa prehranska dopolnila so strokovno razvili ustanovitelji in prehranski trenerji Suse Leifer in Claudia Seehusen v sodelovanju z biokemiki. So rezultat dolgoletnih raziskav in močnih etičnih vrednot.

Veganski in brez dodatkov: Vsi izdelki Ogaenics so popolnoma veganski. V primerjavi s številnimi izdelki na trgu te naravni dodatki ne vsebujejo konzervansov, barvil, polnil ali veziv. Prav tako poskrbijo, da surovine ne vsebujejo glutena in laktoze, da zagotovijo najboljšo možno prenašanje. Vsi izdelki Ogaenics so naravno brez GSO in ne vsebujejo sintetičnih vitaminov in mineralov, ki jih pogosto najdemo v običajnih prehranskih dopolnilih.

Trajnostna in kakovostna embalaža: Dragocena hranila so pakirana izključno v temno lekarniško steklo, ki jih ščiti pred svetlobo in vlago. Te lahko kasneje ponovno uporabite ali pošljete v recikliranje. Za potrebne zaščitne kartonske škatle je uporabljen samo papir in karton iz trajnostnega gozdarstva ter reciklirani material iz nadzorovanih virov.

Da.

Da.

Vsebuje 5 ug (200 ie) vitamina D3 kot sofaktor za boljšo absorpcijo kalcija v krvni obtok. Za smiseln dodatek vitamina D pa potrebujete več sončnega vitamina. Dodatek vitamina D je uradno priporočljiv jeseni in pozimi. Če ste dalj časa v zaprtih prostorih, ste starejši, imate temno kožo ali ste noseči ali dojite, bi morali dopolnjevati vse leto.

Rastlinski kalcij, ki ga najdemo v rdečih algah Lithothamnium, je organsko oblikovan kalcijev karbonat, ki se po obliki in fini strukturi razlikuje od kalcijevega karbonata iz anorganskega vira, na primer apnenca. Ekološki kalcij iz rdečih alg lahko človeški organizem še posebej dobro absorbira zaradi njegove vezave na aminokisline. Vsebnost elementarnega kalcija v Bone Nanza je 602 mg na dnevni obrok.

Naš priporočeni odmerek 2 kapsul zagotavlja 602 mg kalcija. V večini primerov je to idealna količina za dopolnitev prehrane (skupno dnevno potrebo za odrasle je Nemško društvo za prehrano določilo na 1000 mg). Naša formula zagotavlja naravni kalcij, ki ga telo bolje absorbira kot tradicionalni kalcij iz apnenca. Ključni za absorpcijo kalcija so hranilni "sofaktorji", ki jih najdemo v naši formuli, zaradi česar je absorpcijska sposobnost tega izdelka veliko boljša od mnogih drugih izdelkov na trgu, ki zagotavljajo kalcij samo kot eno hranilo. Vendar pa lahko po potrebi dodate več kalcija.

Da.

Ja, ta dva izdelka sta odlična kombinacija.

Da, to je dobra ideja, če je najstnik vegan ali je imel hitro rast. Idealen je tudi po zlomu kosti.

Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) meni, da je 2.500 mg kalcija na dan dovoljen skupni vnos za odrasle. Bone Nanza vsebuje 602 mg rastlinskega kalcija na dnevni odmerek. Če se prehranjujete normalno, ni nevarnosti prevelike zaloge.

Ekološke apnenčaste alge, ki so uporabljene za trenutno serijo Bone Nanze, zagotavljajo 8,5 mikrogramov (µg) joda na dnevno porcijo (2 kapsuli).

Način uporabe

120 kapsul = 60 dni.

Zaužijte dve kapsuli dnevno s kozarcem vode ob obroku.

Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

2 KAPSULI NA DAN

KADARKOLI V DNEVU

Z VODO OB OBROKU

Organske apnenčaste alge v prahu (Lithothamnium sp)*, izvleček organskega lišaja* (Cladonia rangiferina), kapsula: hidroksipropilmetilceluloza

Bone Nanza vsebuje približno 8,5 µg (mikrogramov) naravnega joda na dnevni obrok.

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje.  Distribucijo kontrolira SI-EKO-001. www.saolcenter.com prehranske-informacije * iz kontrolirane ekološke pridelave
** %PDV: Priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 123 g

Kratek opis

OBLIKA:

Kapsule

PROBLEM/SIMPTOM:

Izgubljanje kostne gostote, pomanjkanje kalcija, osteoporoza, osteopenija, zlom kosti

PRIMERNO ZA:

Vse, ki imajo pomanjkanje kalcija ali želijo pripomosti k ohranjanju kosti. Primerno tudi za najstnike (npr., če je imel prehitro rast), vegane, vegetarijance, nosečnice, doječe matere

OZNAKE:

, ,

blagovna znamka

Ogaenics

Najboljše ekološke sestavine za najvišjo čistost in učinkovitost. Vsa hranila Ogaenics za dobro počutje in lepoto od znotraj so pridobljena izključno iz zelo močnih ekoloških rastlin, ekološkega sadja, ekoloških gob in alg. Zato vsi izdelki Ogaenics ponosno nosijo ekološki pečat. Dovolj dobre so samo najboljše lastnosti! Te se gojijo brez uporabe genskega inženiringa, herbicidov, pesticidov ali sintetičnih gnojil, kjer lahko razvijejo svojo največjo moč in gostoto hranil. Vaše telo se vam bo zahvalilo tako, da bo takoj prepoznalo naravna hranila Ogaenics in jih optimalno uporabilo.

O blagovni znamki →
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino