Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Podpora kostem (bone support)

Prehransko dopolnilo iz polnovredne hrane (wholefood)

Visoka absorpcija in 100% čiste in aktivne sestavine

Multivitaminska in mineralna podpora

Zagotavlja polnovredni kalcij in druga hranila, pomembna za kosti in zobe - magnezij iz citrata, vitamin D3 iz lišajev in K2 ter bor

Vitamin K je vključen kot K2 (MK-7) – je pomemben sofaktor za beljakovine, ki so bistvenega pomena za proces gradnje kosti

Prijazen do želodca

Za vegane in za ljudi s preobčutljivostjo za kandido in kvasovke

Rastlinska celuloza (kapsula)

60 kapsul / 1 - 2 kapsuli na dan

Brez GSO, kvasa, škroba, glutena, laktoze, soje, dodanih sladkorjev, barvil, arom in konzervansov

Kadar jemo, jejmo hrano

Preberi: Vitamin in minerali
Infograf: Wholefood

20,80 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

Vegansko Brez glutena Brez dodanega sladkorja Brez GMO Brez laktoze Presno Cruelty free Polnovredna hrana

ODLIČNO SE DOPOLNJUJE Z:

Način uporabe:

60 kapsul - 1 na dan

Kalcij je potreben za vzdrževanje normalnih kosti, pomaga zmanjšati izgubo kostnih mineralov pri ženskah po menopavzi

Prispeva k normalnemu strjevanju krvi

Je potreben za ohranjanje zdravih kosti in zob

Prispeva k normalnemu sproščanju energije pri presnovi ter delovanju prebavnih encimov

Magnezij prispeva k normalnemu delovanju mišic in sintezi beljakovin

Vitamin D prispeva k normalni absorpciji in izrabi kalcija in fosforja, ter s tem ohranjanju normalnih kosti

Podrobnosti o izdelku:

Kapsule Bone Support imajo odlično vsebnost vseh pomembnih vitaminskih in mineralnih hranil, povezanih s podporo kosti in zdravjem kosti

Ta dodatek za podporo kosti je formulacija z več hranili, posebej prilagojena tistim, ki jih skrbi zdravje kosti in mineralna gostota kosti

Wholefood hranila telo uporablja na enak način kot hranilne snovi iz hrane

Etični dodatki:
Cytoplan je v celoti v lasti dobrodelne organizacije, kar pomeni, da se lahko odločamo po naših načelih in ne v iskanju dobička. Pomeni tudi, da vsakič, ko kupite naše izdelke, prispevate k družbenim spremembam z dobrimi razlogi, ki jih vodi Fundacija AIM.
Zdravje in vitalnost obravnavamo kot osnovno pravico. Biti morajo dostopni vsem. Zato vse naše izdelke vedno ponujamo po poštenih in razumnih cenah.

Kalcij 150,0 mg 19 Magnezij 150,0 mg 40 Vitamin K2 (MK-7) 60,0mcg 80 Vitamin D3 30,0 mcg 600 Bor 3,0 mg

Magnezij (iz citrata), Lithothamnium calcareum, ki vsebuje kalcij in magnezij, vitamin K2 (MK-7), bor (iz di-natrijevega tetraborata), vitamin D3 (iz lišajev), rastlinska stearinska kislina, rastlinska celuloza (lupina kapsule)

Neaktivne sestavine: Rastlinska stearinska kislina, rastlinska celuloza

Porabiti do datuma odtisnjenega na embalaži
Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane
Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni
Hraniti izven dosega otrok
Proizvajalec:Cytoplan Ltd., Hanley Swan, Worcester, WR8 0DX

Saolcenter je ekskluzivni uvoznik za Slovenijo

Pogosto zastavljena vprašanja o tem izdelku:

Wholefood hranila telo uporablja na enak način kot hranilne snovi iz hrane. Edinstveni izdelki, kjer so polnovredna hranila združena v različnih ustreznih živilskih bazah, da se zagotovi podpora fitohranil in s tem povezanimi prehranskimi dejavniki za optimalno absorpcijo in uporabo v telesu.

Iz hidroponično gojenih kapusnic, ki so del družine zelenjave brokolija (užitna vrsta, ki ima velike sposobnosti, da biološko kopiči visoko vsebnost mineralov, da se dosežejo dobre ravni pri majhnih odmerkih dopolnil).

Infograf: Wholefood

Izkazalo se je, da je zmanjšana kostna gostota, ki je nekoč veljala za težavo starejših žensk, stanje, ki prizadene tako moške kot ženske in se pogosto pojavlja v mlajši starosti, kot je bilo prej.
Pravilna prehrana za podporo dobrega zdravja kosti je bistvenega pomena v vseh življenjskih obdobjih, prav tako pa je pomembno upoštevati sinergijo med nekaterimi vitamini in minerali, pomembnimi za zdravje kosti.
Ključne hranilne snovi vključujejo kalcij, magnezij, vitamin D in vitamin K. Vendar pa so pomembna tudi druga hranila, zato je treba upoštevati splošno prehransko stanje in zdravje črevesja (kar bo vplivalo na to, kako dobro se hrana in hranila prebavijo in absorbirajo).

Preventivno ravnanje za ohranjanje čimbolj močnih in odpornih kosti vsebuje predvsem izogibanje dejavnikom, ki zmanjšujejo kostno gostoto. Mednje štejemo: telesno nedejavnost, premajhno količino kalcija v prehrani (< 0,5 g/dan), premajhno količino vitamina D, pitje alkohola, kajenje ter zelo nizko telesno težo. Na kostno gostoto negativno vplivajo tudi različne kronične bolezni, kot so bolezni jeter, ledvic, endokrinih žlez, prezgodnja menopavza …, zato morajo ti bolniki še posebej skrbeti za zdravje svojih kosti. Pomembno je, da se z osebnim zdravnikom o osteoporozi tudi pogovorimo in opravimo morebitna presejalna testiranja merjenja kostne gostote, saj lahko le tako hitro zaznamo zgodnje stadije osteoporoze in hitro preventivno ukrepamo.

blagovna znamka

Cytoplan

"KADAR JEMO, JEJMO HRANO." Kadar jemo prehranska dopolnila, ki so narejena iz hrane in so obdana s kofaktorji, jih telo prepoznava kot hrano. Cytoplan prehranska dopolnila pri svojem delu uporablja in priporoča več kot 6.000 zdravnikov in terapevtov po svetu. Je v celoti v lasti dobrodelne organizacije, kar pomeni, da se lahko odločajo po svojih načelih in ne v iskanju dobička. Pomeni tudi, da vsakič, ko kupite njihove izdelke, prispevate k družbenim spremembam z dobrimi dejanji, ki jih vodi The Aim Foundation. Vodilna znamka na področju whollefood prehranskih dopolnil v Evropi.

O blagovni znamki →
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino