Celadrin 400mg, 30 – Cytoplan

Opis

Kompleks rastlinskih maščobnih kislin.

Namenjeno sklepnim bolečinam in vnetjem – še posebej za drobne sklepe (roke in noge).

Patentirana kombinacija maščobnih kislin, ki blagodejno okrepijo celovitost celičnih membran v telesu in tako obvladujejo vnetni proces in zmanjšujejo bolečine. Vsebuje olja: palmovo, palmovih jedrc, olivno, muškatnega oreščka, kokosovo in nenasičena rastlinska olja. Olja gredo skozi proces hidrolize, destilacije in esterifikacije.

Testi so pokazali pozitivne rezultate tudi v izboljšanem gibanju in funkciji sklepov, vključno kolena, komolca, zapestja in roke. Kako deluje – zavira vnetja v endotelijskih celicah, zmanjšuje nastajanje imunskega faktorja interlevkin 6 (citokin) in kontrolira dejavnik tumorske nekroze alfa, odgovorne za vnetja. Podpira lubrikacijo prizadetih sklepov. Zavira arahidonsko kislino, enega izmed glavnih promotorjev vnetne kaskade imunskih faktorjev v inhibiranje 5-lipoksigenaze, še enega mediatorja vnetja. Zagotavlja dodatno zaščito k zmanjšanju okvare hrustanca v sklepih. Spreminjanje “vnetnih mediatorjev” je ključni zaščitni faktor za sklepe – s tem se zmanjša destruktivne težnje vnetja kosti in hrustanca ter pomaga ohranjati zdravo prožnost sklepov.

Celadrin® in koža – Majhna raziskava je pokazala, da lahko pomaga pri simptomih luskavice z zmanjšanjem vnetja kože in blažilno vpliva na prizadeta mesta. Po lokalni uporabi je bila zabeležena povečana prepustnost kože in izboljšanje hrapavosti in odebelitev koža; posledično je bila le-ta čvrsta in bolje hidrirana.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Celadrin 400mg, 30 – Cytoplan”

Ta izdelek ste pravkar dodali v košarico: