Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Feed Your Blood | Komplex za gradnjo krvi

Ne izboljša le tvorbe krvi, temveč tudi proizvodnjo energije ter pomaga proti utrujenosti.

Kombinacija visokih odmerkov naravnega železa iz ekoloških listov curryja in rdeče pese, vitamina C, B12 in folata iz ekoloških rastlin.

Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.

Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko se predelajo, bolj se ohrani njihova naravna moč.

Hranila v naravnih, bioaktivnih oblikah - tako kot jih proizvaja narava in jih naše telo potrebuje.

Uživanje dopolnil Ogaenics lahko primerjamo z uživanjem visokokakovostne ekološke hrane, vendar v veliko bolj koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.

60 kapsul = 30 dni.

74,90 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

ODLIČNO SE DOPOLNJUJE Z:

Eko

Ekološko

Vegansko

Vegansko

Brez glutena

Brez glutena

Brez GMO

Brez GMO

Brez laktoze

Brez laktoze

Podrobnosti o izdelku

Poveča raven železa brez stranskih učinkov

Feed Your Blood poveča raven železa brez stranskih učinkov s 30 mg velikega odmerka rastlinskega železa v kombinaciji z vitaminoma za gradnjo krvi, folatom in vitaminom B12 iz ekoloških rastlin. Naravni vitamin C iz ekoloških plodov amle poveča absorpcijo železa.

Prispeva k nastanku rdečih krvnih celic

Zlasti med nosečnostjo in po porodu žensko telo potrebuje več hranil za tvorbo krvi. Najprej ga poganja rast otroka, maternice in posteljice, nato pa po porodu za nadomestitev morebitne izgube krvi med porodom. Ženske z močno menstrualno krvavitvijo lahko koristijo tudi Feed Your Blood.

Za zdrav razvoj ploda

Feed Your Blood s folati prispeva k rasti materinega tkiva med nosečnostjo. Folat, vitamin B12 in železo imajo tudi pomembno vlogo pri delitvi celic med nosečnostjo. Železo prispeva tudi k normalnemu kognitivnemu razvoju otrok.

Zmanjšuje utrujenost

Z naravnim, energizirajočim železom, folatom, vitaminom B12 in C iz organskih rastlin, Feed Your Blood pomaga zmanjšati utrujenost in izčrpanost ter hkrati podpira zdravo delovanje imunskega sistema med nosečnostjo in po porodu.

Pogosto zastavljena vprašanja o tem izdelku

Če med spodnjimi zapisi ne najdete odgovora na svoje vprašanje, nam ga lahko pošljete na email naslov [email protected] in z veseljem Vam bomo odgovorili!

Pri Ogaenics vedno začnejo z izbiro najboljših, naravnih, organskih sestavin. Sadje, zelenjava in rastline, pridelane trajnostno in s spoštovanjem do planeta. Vsi prihajajo od dobaviteljev, ki jih osebno poznajo in jim zaupajo. So osnova za nežen postopek ekstrakcije. Posledično so vsi naravni hranilni zakladi rastline visoko koncentrirani, vključno z vsemi so-dejavniki in sohranili.

Hranila, ki se bolje absorbirajo: Uporabljajo samo hranila iz prave, rastlinske ekološke hrane. S tem poskrbijo, da telo hranila takoj prepozna, kar poskrbi za boljši izkoristek. Neodvisne znanstvene študije to potrjujejo. S tem radikalnim naravnim pristopom in vztrajanjem pri organskih lastnostih opravljajo pionirsko delo, odkar so začeli leta 2015. Ogaenic hranila telo ne le bolje absorbira, ampak so tudi nežnejše za prebavni sistem.

Recepti, ki naredijo razliko: Vsa prehranska dopolnila so strokovno razvili ustanovitelji in prehranski trenerji Suse Leifer in Claudia Seehusen v sodelovanju z biokemiki. So rezultat dolgoletnih raziskav in močnih etičnih vrednot.

Veganski in brez dodatkov: Vsi izdelki Ogaenics so popolnoma veganski. V primerjavi s številnimi izdelki na trgu te naravni dodatki ne vsebujejo konzervansov, barvil, polnil ali veziv. Prav tako poskrbijo, da surovine ne vsebujejo glutena in laktoze, da zagotovijo najboljšo možno prenašanje. Vsi izdelki Ogaenics so naravno brez GSO in ne vsebujejo sintetičnih vitaminov in mineralov, ki jih pogosto najdemo v običajnih prehranskih dopolnilih.

Trajnostna in kakovostna embalaža: Dragocena hranila so pakirana izključno v temno lekarniško steklo, ki jih ščiti pred svetlobo in vlago. Te lahko kasneje ponovno uporabite ali pošljete v recikliranje. Za potrebne zaščitne kartonske škatle je uporabljen samo papir in karton iz trajnostnega gozdarstva ter reciklirani material iz nadzorovanih virov.

Da, ta izdelek je bil celo posebej zasnovan ob upoštevanju potreb nosečnosti.

Da.

Prosimo, da se o tem pogovorite s svojim zdravnikom, ker vam bo znal svetovati, ali vaše telo potrebuje toliko železa med nosečnostjo ali vam ga primanjkuje.

Ne, železo je rastlinsko železo, ne hemsko železo. Zaradi svoje naravnosti pa vsebuje vse encime in sohranila ter naravni vitamin C, ki so potrebni za transport in absorpcijo. Zaradi tega se tudi lažje absorbira.

Če menite, da bi lahko uživali dodatek železa zaradi močnih menstruacij, priporočamo, da zdravnik preveri raven železa in se potem odločite. Če je dodajanje železa smiselno za vas, sta dobra izbira Feed Your Blood ali Iron Maid, odvisno od vaših potreb.

Naslednje znanstvene študije so samo v informativne namene. Ni nujno, da se rezultati, doseženi s tem, pojavijo pri vseh ljudeh. Ogaenics ponuja te informacije kot storitev.

Worldwide prevalence of anaemia McLean, E., Cogswell, M., Egli, I., Wojdyla, D., & De Benoist, B. (2009). WHO Vitamin and Mineral Nutrition Information System, 1993–2005. Public Health Nutrition, 12(4), 444-454

Način uporabe

60 kapsul = 30 dni.

Zaužijte dve kapsuli dnevno s kozarcem vode .

Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

2 KAPSULI NA DAN

KADARKOLI V DNEVU

Z VODO OB OBROKU

Ekološki izvleček listov curryja* (Murraya koenigii), ekološki sok pese v prahu* (Beta vulgaris), organski izvleček plodov amle* (Emblica officinalis), organski izvleček šitake* (Lentinula edodes), organski izvleček listov špinače* (Spinacia oleracea), kapsula : hidroksipropilmetilceluloza

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje.  Distribucijo kontrolira SI-EKO-001. www.saolcenter.com prehranske-informacije * iz kontrolirane ekološke pridelave
** %PDV: Priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 40,1 g

Kratek opis

OBLIKA:

Kapsule.

PROBLEM/SIMPTOM:

Slabokrvnost, utrujenost, pomanjkanje železa, močne menstruacije.

PRIMERNO ZA:

Vse, ki ste utrujeni ali slabokrvni ter imate nizek nivo energije. Primerno tudi za ženske z močnimi menstruacijami. Izdelek je zasnovan predvsem za nosečnice, primeren tudi za doječe matere, vegane in vegetarijance.

blagovna znamka

Ogaenics

Najboljše ekološke sestavine za najvišjo čistost in učinkovitost. Vsa hranila Ogaenics za dobro počutje in lepoto od znotraj so pridobljena izključno iz zelo močnih ekoloških rastlin, ekološkega sadja, ekoloških gob in alg. Zato vsi izdelki Ogaenics ponosno nosijo ekološki pečat. Dovolj dobre so samo najboljše lastnosti! Te se gojijo brez uporabe genskega inženiringa, herbicidov, pesticidov ali sintetičnih gnojil, kjer lahko razvijejo svojo največjo moč in gostoto hranil. Vaše telo se vam bo zahvalilo tako, da bo takoj prepoznalo naravna hranila Ogaenics in jih optimalno uporabilo.

O blagovni znamki →
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino