Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Green Energy | Rastlinski ekološki vitamin B12

Zeleni energijski rastlinski vitamin B12 je izjemen za krepitev duševne in fizične energije z visokim odmerkom (250 µg) ekološkega vitamina B12 iz organskih gob šitake.

Idealno kot 2-mesečna kura, če se počutite izčrpani in imate pomanjkanje koncentracije.

Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.

Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko se predelajo, bolj se ohrani njihova naravna moč.

Hranila v naravnih, bioaktivnih oblikah - tako kot jih proizvaja narava in jih naše telo potrebuje.

Uživanje dopolnil Ogaenics lahko primerjamo z uživanjem visokokakovostne ekološke hrane, vendar v veliko bolj koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.

60 kapsul = 60 dni.

59,90 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

ODLIČNO SE DOPOLNJUJE Z:

Eko

Ekološko

Vegansko

Vegansko

Brez glutena

Brez glutena

Brez GMO

Brez GMO

Brez laktoze

Brez laktoze

Podrobnosti o izdelku

Aktivni ekološki vitamin B12

Zbogom utrujenosti! Green Energy vsebuje visoke odmerke naravnega vitamina B12 v izvirni kombinaciji z rastlinskimi snovmi iz ekoloških gob šitake. Optimalna mešanica naravnega, aktivnega vitamina B12 tvori metilkobalamin, adenozilkobalamin in hidroksikobalamin, se telo dobro absorbira in ima zato opazen učinek.

Ščiti živčni sistem

Naš rastlinski organski vitamin B12 podpira zdravo delovanje živčnega sistema. Ker vitamin B12 ni potreben le za proizvodnjo energije, ampak tudi za pomembno zaščitno plast živčnih vlaken hrbtenjače in možganov. Na ta način Green Energy zagotavlja optimalno komunikacijo med živci in vam pomaga pri utrujenosti.

Samo ena kapsula vitamina B12 na dan

Ne bi moglo biti bolj udobno: samo ena kapsula Green Energy vsebuje 250 µg rastlinskega organskega vitamina B12 na kapsulo (=10.000 % NRV) in je zato močna podpora za vaš energetski metabolizem, vaš živčni sistem in ko ste utrujeni. . Tako je Green Energy enostavno vključiti v vašo vsakodnevno rutino samooskrbe.

Daje energijo, zmanjšuje utrujenost

Naš naravni, izključno rastlinski organski vitamin B12 iz organskih šitak deluje kot koencim v Green Energy. Ne igra samo pomembne vloge pri vaših živcih, ampak tudi pri energetski presnovi in ​​pri proizvodnji zdravih rdečih krvnih celic. To vas ohranja energično in osredotočeno ter deluje proti utrujenosti.

Pogosto zastavljena vprašanja o tem izdelku

Če med spodnjimi zapisi ne najdete odgovora na svoje vprašanje, nam ga lahko pošljete na email naslov [email protected] in z veseljem Vam bomo odgovorili!

Pri Ogaenics vedno začnejo z izbiro najboljših, naravnih, organskih sestavin. Sadje, zelenjava in rastline, pridelane trajnostno in s spoštovanjem do planeta. Vsi prihajajo od dobaviteljev, ki jih osebno poznajo in jim zaupajo. So osnova za nežen postopek ekstrakcije. Posledično so vsi naravni hranilni zakladi rastline visoko koncentrirani, vključno z vsemi so-dejavniki in sohranili.

Hranila, ki se bolje absorbirajo: Uporabljajo samo hranila iz prave, rastlinske ekološke hrane. S tem poskrbijo, da telo hranila takoj prepozna, kar poskrbi za boljši izkoristek. Neodvisne znanstvene študije to potrjujejo. S tem radikalnim naravnim pristopom in vztrajanjem pri organskih lastnostih opravljajo pionirsko delo, odkar so začeli leta 2015. Ogaenic hranila telo ne le bolje absorbira, ampak so tudi nežnejše za prebavni sistem.

Recepti, ki naredijo razliko: Vsa prehranska dopolnila so strokovno razvili ustanovitelji in prehranski trenerji Suse Leifer in Claudia Seehusen v sodelovanju z biokemiki. So rezultat dolgoletnih raziskav in močnih etičnih vrednot.

Veganski in brez dodatkov: Vsi izdelki Ogaenics so popolnoma veganski. V primerjavi s številnimi izdelki na trgu te naravni dodatki ne vsebujejo konzervansov, barvil, polnil ali veziv. Prav tako poskrbijo, da surovine ne vsebujejo glutena in laktoze, da zagotovijo najboljšo možno prenašanje. Vsi izdelki Ogaenics so naravno brez GSO in ne vsebujejo sintetičnih vitaminov in mineralov, ki jih pogosto najdemo v običajnih prehranskih dopolnilih.

Trajnostna in kakovostna embalaža: Dragocena hranila so pakirana izključno v temno lekarniško steklo, ki jih ščiti pred svetlobo in vlago. Te lahko kasneje ponovno uporabite ali pošljete v recikliranje. Za potrebne zaščitne kartonske škatle je uporabljen samo papir in karton iz trajnostnega gozdarstva ter reciklirani material iz nadzorovanih virov.

Da.

Da.

Ja, to je to. Vsebuje metiliran vitamin B12, ki ga naravno proizvajajo gobe šitake in ne sintetično. To pomeni, da je še posebej primeren za tiste, ki imajo genetske težave pri presnavljanju vitamina B12 in želijo spodbujati bolj zdravo metilacijo.

Ne. Vitamin B12 je v presnovno aktivnih oblikah metilkobalamina in adenozilkobalamina skupaj s hidroksikobalaminom.

Da. V kombinaciji z Mrs Do It All, Mr Do It All in Feed Your Blood je treba jemati v razmiku dveh ur, da se zagotovi optimalna absorpcija.

Vitamin B12 je naravno pridobljen iz organskih gob Shiitake – ni sintetično proizveden ali proizveden z uporabo genskega inženiringa kot mnogi drugi izdelki vitamina B12 na trgu.

Način uporabe

60 kapsul = 60 dni.

Zaužijte eno kapsulo dnevno s kozarcem vode med obrokom.

Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

1 KAPSULA NA DAN

KADARKOLI V DNEVU

Z VODO OB OBROKU

Organski izvleček šitak* (Lentinula edodes), organski šitak v prahu* (Lentinula edodes), kapsula: hidroksipropilmetilceluloza

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje.  Distribucijo kontrolira SI-EKO-001. www.saolcenter.com prehranske-informacije * iz kontrolirane ekološke pridelave
** %PDV: Priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 30,3 g

Kratek opis

OBLIKA:

Kapsule

PROBLEM/SIMPTOM:

Utrujenost, pomanjkanje energije

PRIMERNO ZA:

Za vse, ki se želijo posloviti od utrujenosti, tudi za nosečnice in doječe matere

blagovna znamka

Ogaenics

Najboljše ekološke sestavine za najvišjo čistost in učinkovitost. Vsa hranila Ogaenics za dobro počutje in lepoto od znotraj so pridobljena izključno iz zelo močnih ekoloških rastlin, ekološkega sadja, ekoloških gob in alg. Zato vsi izdelki Ogaenics ponosno nosijo ekološki pečat. Dovolj dobre so samo najboljše lastnosti! Te se gojijo brez uporabe genskega inženiringa, herbicidov, pesticidov ali sintetičnih gnojil, kjer lahko razvijejo svojo največjo moč in gostoto hranil. Vaše telo se vam bo zahvalilo tako, da bo takoj prepoznalo naravna hranila Ogaenics in jih optimalno uporabilo.

O blagovni znamki →
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino