Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Hello Sunshine | Bio Vitamin D3 Komplex

Ekološki vitamin D3 z 2.000 ie vitamina D3 na kapsulo iz ekoloških lišajev, v kombinaciji z adaptogenimi ekološkimi gobami Reishi za celostno dobro počutje.

Popoln je kot spremenljiv odmerek za vzdrževanje zdrave ravni vitamina D.

Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.

Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko se predelajo, bolj se ohrani njihova naravna moč.

Hranila v naravnih, bioaktivnih oblikah - tako kot jih proizvaja narava in jih naše telo potrebuje.

Uživanje dopolnil Ogaenics lahko primerjamo z uživanjem visokokakovostne ekološke hrane, vendar v veliko bolj koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.

60 kapsul = 120 dni.

59,90 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

ODLIČNO SE DOPOLNJUJE Z:

Eko

Ekološko

Vegansko

Vegansko

Brez glutena

Brez glutena

Brez GMO

Brez GMO

Brez laktoze

Brez laktoze

Podrobnosti o izdelku

Rastlinski in ekološki vitamin D3

HELLO SUNSHINE je zeliščna inovacija med pripravki vitamina D3. Do sedaj je bilo mogoče pridobiti vitamin D2 le iz rastlinskih virov. Nedavne študije kažejo, da je vitamin D3 učinkovitejši od vitamina D2, ko gre za zvišanje ravni vitamina D v krvi. Naš organski vitamin D3 je v celoti iz ekoloških lišajev, brez kakršnih koli dodatkov.

Podpira kosti in mišice

Naš rastlinski vitamin D pomaga pri absorpciji kalcija in tako vpliva na raven kalcija v krvi. Zato je HELLO SUNSHINE velikega pomena tudi za zdravje kosti in zob. Zlasti ženske v menopavzi bi morale zagotoviti dobro oskrbo z vitaminom D. Naš ekološki vitamin D prispeva tudi k ohranjanju normalnega delovanja mišic in je pomemben za delitev celic.

Podpira imunski sistem

Kot del imunskega sistema naš rastlinski ekološki vitamin D HELLO SUNSHINE deluje neposredno s celicami, ki igrajo obrambno vlogo, na primer v primeru prehlada. Ljudje z alergijami naj poskrbijo tudi za dovolj vitamina D. Po podatkih DGE najnovejše študije kažejo povezavo med statusom vitamina D in tveganjem za akutne okužbe dihal.

Še posebej dragoceno

HELLO SUNSHINE zagotavlja 2.000 ie (50 µg) sončnega vitamina na kapsulo v obliki ekološkega vitamina D3, ki je vgrajen v svojo rastlinsko matriko in je zato še posebej enostaven za uporabo za telo. Kombiniramo ga z adaptogenimi bio gobami Reishi iz kontrolirane ekološke pridelave za celostno dobro počutje.

Pogosto zastavljena vprašanja o tem izdelku

Če med spodnjimi zapisi ne najdete odgovora na svoje vprašanje, nam ga lahko pošljete na email naslov [email protected] in z veseljem Vam bomo odgovorili!

Pri Ogaenics vedno začnejo z izbiro najboljših, naravnih, organskih sestavin. Sadje, zelenjava in rastline, pridelane trajnostno in s spoštovanjem do planeta. Vsi prihajajo od dobaviteljev, ki jih osebno poznajo in jim zaupajo. So osnova za nežen postopek ekstrakcije. Posledično so vsi naravni hranilni zakladi rastline visoko koncentrirani, vključno z vsemi so-dejavniki in sohranili.

Hranila, ki se bolje absorbirajo: Uporabljajo samo hranila iz prave, rastlinske ekološke hrane. S tem poskrbijo, da telo hranila takoj prepozna, kar poskrbi za boljši izkoristek. Neodvisne znanstvene študije to potrjujejo. S tem radikalnim naravnim pristopom in vztrajanjem pri organskih lastnostih opravljajo pionirsko delo, odkar so začeli leta 2015. Ogaenic hranila telo ne le bolje absorbira, ampak so tudi nežnejše za prebavni sistem.

Recepti, ki naredijo razliko: Vsa prehranska dopolnila so strokovno razvili ustanovitelji in prehranski trenerji Suse Leifer in Claudia Seehusen v sodelovanju z biokemiki. So rezultat dolgoletnih raziskav in močnih etičnih vrednot.

Veganski in brez dodatkov: Vsi izdelki Ogaenics so popolnoma veganski. V primerjavi s številnimi izdelki na trgu te naravni dodatki ne vsebujejo konzervansov, barvil, polnil ali veziv. Prav tako poskrbijo, da surovine ne vsebujejo glutena in laktoze, da zagotovijo najboljšo možno prenašanje. Vsi izdelki Ogaenics so naravno brez GSO in ne vsebujejo sintetičnih vitaminov in mineralov, ki jih pogosto najdemo v običajnih prehranskih dopolnilih.

Trajnostna in kakovostna embalaža: Dragocena hranila so pakirana izključno v temno lekarniško steklo, ki jih ščiti pred svetlobo in vlago. Te lahko kasneje ponovno uporabite ali pošljete v recikliranje. Za potrebne zaščitne kartonske škatle je uporabljen samo papir in karton iz trajnostnega gozdarstva ter reciklirani material iz nadzorovanih virov.

Da, lahko. Vitamin D je varen do dnevnega odmerka 4000 ie.

Da. Ta formula zagotavlja 1000 ie (ali 25 ug) na dan, kar je varna raven.

Da, če več časa preživite v zaprtih prostorih, npr. B. če ves dan delate v pisarni, je dopolnjevanje zelo priporočljivo tudi spomladi in poleti.

Ja, to je celo priporočljivo.

Da.

Da, če želite, je varno vzeti več. Do 2 kapsuli na dan ali 4000 ie velja za varno količino.

Povečajte rezultate s kombinacijo z rastlinskim bio magnezijem Calm a Lama in Bio-kalcijevim kompleksom Bone Nanza.

Način uporabe

60 kapsul = 120 dni.

Vzemite eno kapsulo vsak drugi dan zjutraj s kozarcem vode ob obroku.

Da bi v maščobi topen vitamin D iz Hello Sunshine vaše telo optimalno absorbiralo, mora obrok vsebovati tudi zdrave maščobe.

Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

ENA KAPSULA VSAK DRUGI DAN

ZJUTRAJ

Z VODO OB OBROKU

Organski reishi prah* (Ganoderma lucidum), izvleček organskega lišaja* (Cladonia rangiferina), kapsula: hidroksipropilmetilceluloza

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte s svojim zdravnikom.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje.  Distribucijo kontrolira SI-EKO-001. www.saolcenter.com * iz kontrolirane ekološke pridelave
** %PDV: Priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 27,4 g

Kratek opis

OBLIKA:

Kapsule

PROBLEM/SIMPTOM:

Nizka raven vitamina D, oslabljen imunski sistem

PRIMERNO ZA:

Vse, ki želijo izboljšati svoj imunski sistem in posledično splošno počutje, primerno za nosečnice in doječe matere ter vegane in vegetarijance

blagovna znamka

Ogaenics

Najboljše ekološke sestavine za najvišjo čistost in učinkovitost. Vsa hranila Ogaenics za dobro počutje in lepoto od znotraj so pridobljena izključno iz zelo močnih ekoloških rastlin, ekološkega sadja, ekoloških gob in alg. Zato vsi izdelki Ogaenics ponosno nosijo ekološki pečat. Dovolj dobre so samo najboljše lastnosti! Te se gojijo brez uporabe genskega inženiringa, herbicidov, pesticidov ali sintetičnih gnojil, kjer lahko razvijejo svojo največjo moč in gostoto hranil. Vaše telo se vam bo zahvalilo tako, da bo takoj prepoznalo naravna hranila Ogaenics in jih optimalno uporabilo.

O blagovni znamki →
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino