Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Help From Kelp | Jod rastlinskega izvora

Ekološki jod za zdravje ščitnice.

Jod iz najčistejše ekološke grčaste alge zagotavlja zadostno oskrbo z jodom brez škodljivih učinkov na delovanje ščitnice.

Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.

Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko se predelajo, bolj se ohrani njihova naravna moč.

Hranila v naravnih, bioaktivnih oblikah - tako kot jih proizvaja narava in jih naše telo potrebuje.

Uživanje dopolnil Ogaenics lahko primerjamo z uživanjem visokokakovostne ekološke hrane, vendar v veliko bolj koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.

90 kapsul = 90 dni.

29,90 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

ODLIČNO SE DOPOLNJUJE Z:

Eko

Ekološko

Vegansko

Vegansko

Brez glutena

Brez glutena

Brez GMO

Brez GMO

Brez laktoze

Brez laktoze

Podrobnosti o izdelku

Rastlinski jod iz ekoloških alg (kelp)

Morske alge (kelp) so eden najboljših prehranskih virov joda. Help From Kelp dnevno dopolnjuje prehrano z 200 µg rastlinskega joda iz certificiranih ekoloških in divje pridelanih ekoloških grč (kelp). Raste v oddaljenih islandskih vodah. Ta jod je zelo zlahka biološko dostopen zaradi naravne kombinacije hranil v ekološki grčasti algi.

Za zdravo delovanje ščitnice

Bistveni element v sledovih jod v Help From Kelp prispeva k zdravemu delovanju ščitnice in proizvodnji ščitničnih hormonov. Ti hormoni nadzorujejo proizvodnjo in regulacijo energije v skoraj vsaki celici v telesu, zaradi česar so ključnega pomena za naše zdravje. Ščitnični hormoni med drugim vplivajo na srčno aktivnost in krvni tlak, možgansko aktivnost, psiho in telesno težo.

Podpira kognitivno delovanje

Ustrezen vnos joda za kognitivni razvoj in delovanje je ključnega pomena od rasti ploda do konca življenja. Jod podpira tudi delovanje živčnega sistema. Že majhen primanjkljaj lahko povzroči slabo koncentracijo. Help From Kelp poskrbi, da vaše telo ne zaide v primanjkljaj in je vedno dobro oskrbljeno z jodom.

Za nosečnost in dojenje

Študije kažejo, da je status joda pri nosečnicah in porodnicah neustrezen. Vendar pa je jodni status matere odločilen za razvoj otroka v maternici in med dojenjem ter vpliva celo na otrokov IQ. Prehransko dopolnilo s Help From Kelp podpira boljšo oskrbo z jodom v tem občutljivem času na trajnosten in varen način.

Pogosto zastavljena vprašanja o tem izdelku

Če med spodnjimi zapisi ne najdete odgovora na svoje vprašanje, nam ga lahko pošljete na email naslov [email protected] in z veseljem Vam bomo odgovorili!

Pri Ogaenics vedno začnejo z izbiro najboljših, naravnih, organskih sestavin. Sadje, zelenjava in rastline, pridelane trajnostno in s spoštovanjem do planeta. Vsi prihajajo od dobaviteljev, ki jih osebno poznajo in jim zaupajo. So osnova za nežen postopek ekstrakcije. Posledično so vsi naravni hranilni zakladi rastline visoko koncentrirani, vključno z vsemi so-dejavniki in sohranili.

Hranila, ki se bolje absorbirajo: Uporabljajo samo hranila iz prave, rastlinske ekološke hrane. S tem poskrbijo, da telo hranila takoj prepozna, kar poskrbi za boljši izkoristek. Neodvisne znanstvene študije to potrjujejo. S tem radikalnim naravnim pristopom in vztrajanjem pri organskih lastnostih opravljajo pionirsko delo, odkar so začeli leta 2015. Ogaenic hranila telo ne le bolje absorbira, ampak so tudi nežnejše za prebavni sistem.

Recepti, ki naredijo razliko: Vsa prehranska dopolnila so strokovno razvili ustanovitelji in prehranski trenerji Suse Leifer in Claudia Seehusen v sodelovanju z biokemiki. So rezultat dolgoletnih raziskav in močnih etičnih vrednot.

Veganski in brez dodatkov: Vsi izdelki Ogaenics so popolnoma veganski. V primerjavi s številnimi izdelki na trgu te naravni dodatki ne vsebujejo konzervansov, barvil, polnil ali veziv. Prav tako poskrbijo, da surovine ne vsebujejo glutena in laktoze, da zagotovijo najboljšo možno prenašanje. Vsi izdelki Ogaenics so naravno brez GSO in ne vsebujejo sintetičnih vitaminov in mineralov, ki jih pogosto najdemo v običajnih prehranskih dopolnilih.

Trajnostna in kakovostna embalaža: Dragocena hranila so pakirana izključno v temno lekarniško steklo, ki jih ščiti pred svetlobo in vlago. Te lahko kasneje ponovno uporabite ali pošljete v recikliranje. Za potrebne zaščitne kartonske škatle je uporabljen samo papir in karton iz trajnostnega gozdarstva ter reciklirani material iz nadzorovanih virov.

Če zdravila redno jemljete ali ste kako drugače pod zdravniškim nadzorom, vam priporočamo, da se o vnosu uskladite s pristojnim zdravnikom.

Te formule ne priporočamo, če imate hipertiroidizem (= ščitnica deluje prehitro).

To je odličen izdelek za podporo ščitnici, ko ne jemljete zdravil.

Da, to je odlična formula za podporo zdravju ščitnice med nosečnostjo.

Da.

Način uporabe

90 kapsul = 90 dni.

Zaužijte eno kapsulo zjutraj s kozarcem vode ob obroku.

Prekomerno uživanje joda lahko povzroči motnje v delovanju ščitnice.

Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

1 KAPSULA NA DAN

ZJUTRAJ

Z VODO OB OBROKU

Organski dresnik v prahu* (Ascophyllum nodosum), kapsula: hidroksipropilmetilceluloza

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje.  Distribucijo kontrolira SI-EKO-001. www.saolcenter.com prehranske-informacije * iz kontrolirane ekološke pridelave
** %PDV: Priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 31,9 g

Kratek opis

OBLIKA:

Kapsule

PROBLEM/SIMPTOM:

Nepravilno delovanje ščitnice, pomanjkanje joda

PRIMERNO ZA:

Vse, ki želijo optimizirati delovanje ščitnice in sproščanje ščitniških hormonov. Te formule ne priporočamo, če imate hipertiroidizem (= ščitnica deluje prehitro). Primerno za nosečnice in doječe matere, za vegane in vegetarijance

OZNAKE:

,

blagovna znamka

Ogaenics

Najboljše ekološke sestavine za najvišjo čistost in učinkovitost. Vsa hranila Ogaenics za dobro počutje in lepoto od znotraj so pridobljena izključno iz zelo močnih ekoloških rastlin, ekološkega sadja, ekoloških gob in alg. Zato vsi izdelki Ogaenics ponosno nosijo ekološki pečat. Dovolj dobre so samo najboljše lastnosti! Te se gojijo brez uporabe genskega inženiringa, herbicidov, pesticidov ali sintetičnih gnojil, kjer lahko razvijejo svojo največjo moč in gostoto hranil. Vaše telo se vam bo zahvalilo tako, da bo takoj prepoznalo naravna hranila Ogaenics in jih optimalno uporabilo.

O blagovni znamki →
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino