Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Imunovita Beta Glukani | Cytoplan

Multivitaminsko, presno prehransko dopolnilo.

Vključuje beta 1-3,1-6 glukan skupaj z vitaminom C, selenom in cinkom, ki prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema.

Visoka absorpcija in 100% čiste in aktivne sestavine

Zagotavlja vlogo pri aktiviranju imunskega sistema in opozarja telo, da se pomaga braniti pred virusnimi in bakterijskimi vsiljivci

Beta 1-3, 1-6 glukan je naravna oblika topnih prehranskih vlaknin, pridobljenih iz celične stene pekovskega kvasa

Prijazno do želodca

Brez GSO, kvasa, škroba, glutena, laktoze, soje, dodanih sladkorjev, barvil, arom in konzervansov

90 kapsul = 90 dni

18,29 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

ODLIČNO SE DOPOLNJUJE Z:

Vegansko

Vegansko

Brez glutena

Brez glutena

Brez dodanega sladkorja

Brez dodanega
sladkorja

Brez GMO

Brez GMO

Podrobnosti o izdelku

Zaščita pred virusi

Beta 1-3, 1-6 glukan je naravna oblika topnih prehranskih vlaknin, pridobljenih iz celične stene pekovskega kvasa. Betaglukane najdemo v kvasovkah, gobah, nekaterih žitaricah in morskih algah. Je čista ekstrakcija in ne vsebuje dovolj beljakovin kvasovk, da bi povzročila kakršno koli alergijsko reakcijo. Vsi beta glukani niso enaki in beta 1-3, 1-6 glukana iz kvasa ne smemo zamenjevati z beta glukanom, ki ga najdemo v ovsu, ki pomaga vzdrževati normalno raven holesterola.

Moč beta glukanov

Beta glukani preprečujejo absorpcijo holesterola iz hrane v želodcu in črevesju. V primeru, da ga v telo vnesemo s pomočjo dodatkov, lahko izboljša imunski sistem s povečanjem kemikalij v telesu, ki poskrbijo za preprečevanje različnih okužb. Natančneje, ubija bakterije prisotne v krvi (septični šok) in pomaga preprečiti okužbo.

Vitamin C, selen in cink

Vključeni so tudi vitamin C, selen in cink, ki vsi prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema. Selen ima vlogo pri nastajanju semenčic in delovanju ščitnice. Cink prispeva k ohranjanju zdravih las, kosti, nohtov in kože ter ohranjanju vida in pri sintezi DNK.

Etični dodatki

Cytoplan je v celoti v lasti dobrodelne organizacije, kar pomeni, da se lahko odločamo po naših načelih in ne v iskanju dobička. Pomeni tudi, da vsakič, ko kupite naše izdelke, prispevate k družbenim spremembam z dobrimi razlogi, ki jih vodi Fundacija AIM.
Zdravje in vitalnost obravnavamo kot osnovno pravico. Biti morajo dostopni vsem. Zato vse naše izdelke vedno ponujamo po poštenih in razumnih cenah.

Pogosto zastavljena vprašanja o tem izdelku

Če med spodnjimi zapisi ne najdete odgovora na svoje vprašanje, nam ga lahko pošljete na email naslov [email protected] in z veseljem Vam bomo odgovorili!

Ali veste, da so babice vsako jesen in zimo otrokom ponudile kocko pekovskega kvasa, da čez ta čas ne bi zboleli ?
Čeprav za betaglukane takrat še nikoli niso slišale, so nevede predpisale koristi in s tem spodbudile naš imunski sistem. Betaglukane najdemo v kvasovkah, gobah, nekaterih žitaricah in morskih algah. Tako je betaglukan iz kvasovk evolucijsko zelo star aktivator imunskega sistema človeka, saj se njegova struktura skozi stoletja ni spremenila oz. se je ohranila v svoji prvotni obliki.

Beta glukani preprečujejo absorbacijo holesterola iz hrane v želodcu in črevesju. V primeru, da ga v telo vnesemo s pomočjo dodatkov lahko poveča imunski sistem s povečanjem kemikalij v telesu, ki poskrbijo za preprečevanje različnih okužb. Natančneje ubija bakterije prisotne v krvi (septični šok) in pomaga preprečiti okužbo.

Način uporabe

90 kapsul = 90 dni.

Vzemite 1 kapsulo na dan.

Za otroke priporočamo: Otroško imunovito

Kapsula je iz rastlinske celuloze.

1 KAPSULA NA DAN

KADARKOLI V DNEVU

Z VODO

VitaminC30mg Selenium30ยตg Zinc1.5mg Beta1-3,1-6 Glucan250.0 mg

Beta 1-3, 1-6 glukan (70%) (iz Saccharomyces cerevisiae), vitamin C (kot askorbinska kislina), selen kvas, cink (iz cinkovega citrata), stearinska kislina, HPMC (rastlinska celuloza, ovojnica kapsule).

Neaktivne sestavine: Stearinska kislina, HPMC (rastlinska celuloza, ovojnica kapsule).

Porabiti do datuma odtisnjenega na embalaži.

Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane.

Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni.

Primerno za: vegetarijance, vegane in za ljudi z občutljivostjo na kandido in kvas.

Hraniti izven dosega otrok.

Hranite na hladnem in suhem. Ne izpostavljate neposredni sončni svetlobi.

Proizvajalec: Cytoplan Ltd., Hanley Swan, Worcester, WR8 0DX.

Saolcenter je ekskluzivni uvoznik za Slovenijo.

Kratek opis

OBLIKA:

Kapsule

PROBLEM/SIMPTOM:

Podpora imunskemu sistemu z beta glukani

PRIMERNO ZA:

Za odrasle in otroke 3 + (polovička)

blagovna znamka

Cytoplan

"KADAR JEMO, JEJMO HRANO." Kadar jemo prehranska dopolnila, ki so narejena iz hrane in so obdana s kofaktorji, jih telo prepoznava kot hrano. Cytoplan prehranska dopolnila pri svojem delu uporablja in priporoča več kot 6.000 zdravnikov in terapevtov po svetu. Je v celoti v lasti dobrodelne organizacije, kar pomeni, da se lahko odločajo po svojih načelih in ne v iskanju dobička. Pomeni tudi, da vsakič, ko kupite njihove izdelke, prispevate k družbenim spremembam z dobrimi dejanji, ki jih vodi The Aim Foundation. Vodilna znamka na področju whollefood prehranskih dopolnil v Evropi.

O blagovni znamki →
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino