Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Latte napitki - Paket testirajmo skupaj

Bio Kurkuma latte napitek - zlata barva in edinstven okus, kateri hitro postane tvoja razvada

Bio Kakav latte napitek - tudi otroci ga naravnost obožujejo

Bio Matcha Chai latte napitek - okus matche, ingverja in kanček cimeta, idealen za jesenske dni

Trije popolno različni napitki, kateri vsak posebej navduši. 100% ekološkega izvora. Kot kapučino z mehko svilnato peno, kateri te pocrklja in da energijo <3

22,00 

Ni na zalogi

Vegansko Brez dodanega sladkorja Brez laktoze Za otroke Eko

Način uporabe:

Za nežnejši okus 2-3 žličke prelijete z vročo vodo ali rastlinskim napitkom (kokosovo mleko) ali mlekom in zmašate. Priporočamo uporabo penilca za mleko za resnično popolno mešanico

Podrobnosti o izdelku:

Pripravek za topel veganski napitek, iz kokosovega napitka v prahu, brez laktoze in umetnih aditivov, sladkano samo s kokosovim sladkorjem.

Latte kurkuma:bio kokosovo "mleko" (97,5% kokosov napitek v prahu, 2% maltodekstrin, 0,5% bio akacijeve vlaknine), bio kokosov sladkor, bio kurkuma 5,5%.

Latte kakav:bio kokosovo "mleko" (97,5% kokosov napitek v prahu, 2% maltodekstrin, 0,5% bio akacijeve vlaknine), bio kokosov sladkor, bio kakav v prahu 10,5%.

Latte matcha chai:bio kokosovo "mleko" (97,5% kokosov napitek v prahu, 2% maltodekstrin, 0,5% bio akacijeve vlaknine), bio kokosov sladkor, bio zeleni matcha čaj 3,2%, bio cimet, bio ingver.

Saolcenter ekskluzivni uvoznik za Slovenijo

Pogosto zastavljena vprašanja o tem izdelku:

Logotip zelenih listov na embalaži naših izdelkov pomeni, da je izdelek ekološki. Sestavine, ki so v njegovi sestavi, prihajajo iz certificiranega ekološkega kmetovanja brez dodajanja pesticidov in niso gensko spremenjene, njihov okus je 100% naraven.

blagovna znamka

Diet food

Atraktivna linija s široko paleto izdelkov, usmerjena v ekološko proizvodnjo z najvišjimi standardi, ki narekuje trende v športni, dietni, nizko kalorični in okusni prehrani. Podpre vsakega športnika, od rekreativnega do profesionalnega, s čistimi, ekološkimi sestavinami. Lin-ija vseh izdelkov je primerna tudi za najstnike, ki iščejo podporo pri različnih aktivnostih - mentalnih in fizičnih

O blagovni znamki >