Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Love Your Gut | Dnevni Biotični komplex za črevesno floro

Podpira redno prebavo in vašo zdravo črevesno floro.

Vsebuje 10 milijard naravnih, reproduktivnih črevesnih bakterij iz 21 klinično raziskanih sevov in rastlinskih prehranskih vlaknin.

Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.

Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko se predelajo, bolj se ohrani njihova naravna moč.

Hranila v naravnih, bioaktivnih oblikah - tako kot jih proizvaja narava in jih naše telo potrebuje.

Uživanje dopolnil Ogaenics lahko primerjamo z uživanjem visokokakovostne ekološke hrane, vendar v veliko bolj koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.

60 kapsul = 60 dni.

69,90 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

ODLIČNO SE DOPOLNJUJE Z:

Eko

Ekološko

Vegansko

Vegansko

Brez glutena

Brez glutena

Brez GMO

Brez GMO

Brez laktoze

Brez laktoze

Podrobnosti o izdelku

Koristno za črevesno floro

V črevesju proizvajamo nevrotransmiterje, presnavljamo hormone, nevtraliziramo patogene, odstranjujemo toksine in proizvajamo hranila. Stanje vaše črevesne flore torej močno vpliva na vaše počutje. Če je v neravnovesju, na primer zaradi nepravilne prehrane, antibiotikov ali stresa, ni ogrožena samo prebava. LOVE YOUR GUT kot dnevni biotski kompleks podpira črevesno floro in prebavo že z eno kapsulo zvečer.

21 raziskanih bakterijskih sevov

Obstaja na tisoče benignih sevov bakterij; Za ta izdelek smo izbrali 21 znanstveno dobro raziskanih laktobacilov in bifidobakterij za vašo črevesno floro. So sevi, ki se naravno pojavljajo tudi v zdravem človeškem črevesju in dokazano pozitivno vplivajo na prebavo, počutje in kožo. Vsaka kapsula vsebuje 10 milijard naravnih reproduktivnih črevesnih bakterij za dnevno podporo črevesni flori in prebavi. To številko vam jamčimo do konca roka uporabnosti izdelka.

Čista rastlinska vlakna

Prehranske vlaknine so zelo pomembne za normalno delovanje prebave in vaše črevesne flore. Če zaužijete premalo vlaknin, lahko črevesne bakterije stradajo. V izdelku Love Your Gut inulin iz rastlinskih vlaken iz organskih agav zagotavlja oskrbo bakterij s hrano. To podpira njihovo aklimatizacijo in vaše dobro počutje.

Veganski, brez glutena in laktoze

Love Your Gut je brez kakršnih koli dodatkov, ki lahko motijo ​​prebavila in črevesno floro. Zaradi koristi za vašo prebavo naš dnevni biotični kompleks ne vsebuje alergenov, kot so mleko, laktoza, gluten ali fruktoza. Nenazadnje želimo vašo črevesno floro nežno spraviti v zdravo ravnovesje z eno kapsulo na dan.

Pogosto zastavljena vprašanja o tem izdelku

Če med spodnjimi zapisi ne najdete odgovora na svoje vprašanje, nam ga lahko pošljete na email naslov [email protected] in z veseljem Vam bomo odgovorili!

Pri Ogaenics vedno začnejo z izbiro najboljših, naravnih, organskih sestavin. Sadje, zelenjava in rastline, pridelane trajnostno in s spoštovanjem do planeta. Vsi prihajajo od dobaviteljev, ki jih osebno poznajo in jim zaupajo. So osnova za nežen postopek ekstrakcije. Posledično so vsi naravni hranilni zakladi rastline visoko koncentrirani, vključno z vsemi so-dejavniki in sohranili.

Hranila, ki se bolje absorbirajo: Uporabljajo samo hranila iz prave, rastlinske ekološke hrane. S tem poskrbijo, da telo hranila takoj prepozna, kar poskrbi za boljši izkoristek. Neodvisne znanstvene študije to potrjujejo. S tem radikalnim naravnim pristopom in vztrajanjem pri organskih lastnostih opravljajo pionirsko delo, odkar so začeli leta 2015. Ogaenic hranila telo ne le bolje absorbira, ampak so tudi nežnejše za prebavni sistem.

Recepti, ki naredijo razliko: Vsa prehranska dopolnila so strokovno razvili ustanovitelji in prehranski trenerji Suse Leifer in Claudia Seehusen v sodelovanju z biokemiki. So rezultat dolgoletnih raziskav in močnih etičnih vrednot.

Veganski in brez dodatkov: Vsi izdelki Ogaenics so popolnoma veganski. V primerjavi s številnimi izdelki na trgu te naravni dodatki ne vsebujejo konzervansov, barvil, polnil ali veziv. Prav tako poskrbijo, da surovine ne vsebujejo glutena in laktoze, da zagotovijo najboljšo možno prenašanje. Vsi izdelki Ogaenics so naravno brez GSO in ne vsebujejo sintetičnih vitaminov in mineralov, ki jih pogosto najdemo v običajnih prehranskih dopolnilih.

Trajnostna in kakovostna embalaža: Dragocena hranila so pakirana izključno v temno lekarniško steklo, ki jih ščiti pred svetlobo in vlago. Te lahko kasneje ponovno uporabite ali pošljete v recikliranje. Za potrebne zaščitne kartonske škatle je uporabljen samo papir in karton iz trajnostnega gozdarstva ter reciklirani material iz nadzorovanih virov.

Da, lahko. Različne naravne črevesne bakterije in rastlinska vlakna so ključnega pomena za splošno zdravje, tudi med nosečnostjo.

Lahko.

V primeru zelo redke (dedne) intolerance za fruktozo se je treba izogibati inulinu, ker je polisaharid, ki nastane iz fruktoze. Pri veliko pogostejši malabsorpciji fruktoze pa inulin ni problem, ker se inulin kot neprebavljiva vlaknina ne absorbira v kri. Zato se tukaj ni treba bati poslabšanja.

Lahko.

Da - vendar poskrbite, da je med jemanjem zdravila časovni interval približno dve uri.

Da, ta izdelek je v celoti izdelan iz naravnih črevesnih bakterij in rastlinskih vlaken in je varen za otroke, čeprav ni posebej oblikovan za otroke.

Ja. Vse naše koristne naravne bakterije v Love Your Gut so zamrznjene, da se izboljša njihova stabilnost. Takoj, ko bakterije v črevesju ponovno pridejo v stik s tekočino, ponovno zaživijo.

Da, alternativno lahko kapsulo vzamete zjutraj takoj po vstajanju na prazen želodec s kozarcem vode. V tem primeru pa po zajtrku držite časovni razmik vsaj 30 minut, da ne bi ovirali prehajanja črevesnih bakterij skozi želodec.

Povečajte rezultate za želodčno in črevesno floro s kombinacijo Love Your Gut z našim rastlinskim Oillalala Skin Omega kompleksom, ki pozitivno vpliva na sluznice (npr. želodčno in črevesno sluznico) ali z vegansko, čisto rastlinsko Bone Nanza - Kalcijev kompleks, ki prispeva k normalnemu delovanju prebavnih encimov.

Naslednje znanstvene študije so samo v informativne namene. Ni nujno, da se rezultati, doseženi s tem, pojavijo pri vseh ljudeh. Ogaenics ponuja te informacije kot storitev.

“The use of probiotics in healthy volunteers with evacuation disorders and hard stools. A double blind, randomized, placebo-controlled study” Mario Del Piano , Stefania Carmagnola, Andrea Anderloni, Silvano Andorno, Marco Ballarè, Marco Balzarini, Franco Montino, Marco Orsello, Michela Pagliarulo, Massimo Sartori, Roberto Tari, Filomena Sforza, Lucio Capurso;J Clin Gastroenterol, 2010; 44(8): S30-34

“Probiotics as a Novel Adjuvant Approach to Atopic Dermatitis” Giuseppina Manzotti, Enrico Heffler, and Filippo Fassio, Journal of Contemporary Immunology. (2014) Vol. 1 No. 2 pp. 57-66

“A new chance of preventing winter diseases by the administration of synbiotic formulations.” Fabrizio Pregliasco, Giovanni Anselmi, Luigi Fonte, Francesca Giussani, Stefano Schieppati, Lidia Soletti, J Clin Gastroenterol, 2008 Sep;42 Suppl 3 Pt 2:S224-33

“Probiotics and antibiotic-associated diarrhea in children: A review and new evidence on Lactobacillus rhamnosus GG during and after antibiotic treatment” Cecilia Mantegazzaa, Paola Molinarib, Enza D’Auriaa, Micol Sonninoa, Lorenzo Morellib, Gian Vincenzo Zuccottia, Pharmacol Res.. 2018 Feb;128:63-72.

Način uporabe

60 kapsul = 60 dni.

Zaužijte eno kapsulo dnevno s kozarcem vode ob obroku.

Podpira redno prebavo in zdravo črevesno floro z inulinom.

Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

ENA KAPSULA NAD DAN

PRED SPANJEM

Z VODO OB OBROKU

Rastlinska vlakna Bio-inulin*, mešanica naravne črevesne flore Ogaenics: Bifidobacterium breve BR03 (DSM 16604), Lactobacillus plantarum LP01 (LMG P-21021), Bifidobacterium lactis BS01 (LMG P-21384), Lactobacillus 21384 (LMG P-21384) rhamnosus GG (ATCC 53103), Lactobacillus casei LC03 (DSM 27537), Lactobacillus reuteri LRE02 (DSM 23878), Lactobacillus acidophilus LA02 (DSM 21717), Lactobacillus casei LC03 (DSM 27537), Lactobacillus reuteri LRE02 (DSM 23878), Lactobacillus acidophilus LA02 (DSM 21717), Lactobacillus casei LC03 (DSM 27537), Lactobacillus casei LC03 (DSM 27537), Lactobacillus acidophilus LA02 (DSM 21717), bakterija Lactobacillus rhamnobacillus rhamnobacillus rhamnobacillus rhamnobacillus16LP16LP112D20M .plantarum LP14 (DSM 33401) (LMG P-21020), Lactobacillus casei subsp. paracasei LPC00 (LMG P-21380), Lactobacillus crispatus LCR01 (DSM 24619), Lactobacillus salivarius CRL1328 (DSM 24441), Lactobacillus pentosus LPS01 (DSM 21980), Lactobacillus crispatus LCR01 (DSM 24619), Lactobacillus salivarius CRL1328 (DSM 24441), Lactobacillus pentosus LPS01 (DSM 21980), Lactobacillus pentosus LPS01 (DSM 21980), Lactobacillus crispatus LCR01 (DSM 24619) longum BL03 (DSM 16603), Bifidobacterium bifidum BB01 (DSM 22892), Streptococcus thermophilus FP04 (DSM 18616), Streptococcus thermophilus YO8 (DSM 17843), kapsula: hidroksiceluloza

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom.

Hranite izven dosega majhnih otrok.
Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje.  Distribucijo kontrolira SI-EKO-001. www.saolcenter.com prehranske-informacije * iz kontrolirane ekološke pridelave
** %PDV: Priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 42,4 g

Kratek opis

OBLIKA:

Kapsule.

PROBLEM/SIMPTOM:

Neravnovesje v črevesni flori, slaba prebava, stres, napihnjenost.

PRIMERNO ZA:

Vse, ki želijo urediti ravnovesje v črevesni flori ter prebavo, primerno tudi za osebe z intoleranco na fruktozo ter otroke. Primerno za nosečnice in doječe matere ter vegane in vegetarijance.

blagovna znamka

Ogaenics

Najboljše ekološke sestavine za najvišjo čistost in učinkovitost. Vsa hranila Ogaenics za dobro počutje in lepoto od znotraj so pridobljena izključno iz zelo močnih ekoloških rastlin, ekološkega sadja, ekoloških gob in alg. Zato vsi izdelki Ogaenics ponosno nosijo ekološki pečat. Dovolj dobre so samo najboljše lastnosti! Te se gojijo brez uporabe genskega inženiringa, herbicidov, pesticidov ali sintetičnih gnojil, kjer lahko razvijejo svojo največjo moč in gostoto hranil. Vaše telo se vam bo zahvalilo tako, da bo takoj prepoznalo naravna hranila Ogaenics in jih optimalno uporabilo.

O blagovni znamki →
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino