Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Mr. Do-It-All | Ekološki multivitaminski komplex za moške 45+

Izjemen ekološki multivitamin optimalno podpira vašo najbolj aktivno fazo življenja in ščiti pred oksidativnim stresom.

Izključno rastlinska osnovna zaloga za vsak dan s 17 naravnimi hranili in antioksidanti iz sadja, zelenjave in organske superhrane.

Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.

Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko se predelajo, bolj se ohrani njihova naravna moč.

Hranila v naravnih, bioaktivnih oblikah - tako kot jih proizvaja narava in jih naše telo potrebuje.

Uživanje dopolnil Ogaenics lahko primerjamo z uživanjem visokokakovostne ekološke hrane, vendar v veliko bolj koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.

60 kapsul = 30 dni

79,90 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

ODLIČNO SE DOPOLNJUJE Z:

Eko

Ekološko

Vegansko

Vegansko

Brez glutena

Brez glutena

Brez GMO

Brez GMO

Brez laktoze

Brez laktoze

Podrobnosti o izdelku

Vaša osnovna nega za vsak dan

Samo s prehrano ne morete dobiti vseh hranil, ki jih potrebujete. Za to je Mr. Do-It-All. Ta organski multivitamin za moške nad 45 let vsebuje 17 naravnih ekoloških vitaminov, ekoloških mineralov, ekoloških elementov v sledovih in klinično učinkovitih rastlinskih sestavin. Vgrajeni so v naravno matriko ekoloških rastlinskih izvlečkov, iz katerih prihajajo. Vaše telo jih lahko bolje in lažje uporabi kot sintetična hranila. Poleg vitaminov A, D, E in K, topnih v maščobah, so vključeni tudi v vodi topni vitamini C, B1, B2, B3, B5, B6, biotin, folat, B12 ter cink, selen in krom. Zeliščna aktivna sestavina Bluenesse® iz ekološke melise vam pomaga, da ostanete osredotočeni. Mr. Do-It-All 45+ namerno ne vsebuje železa.

Podpira vašo zdravo raven testosterona

Aktivno, zahtevno vsakdanje življenje lahko vpliva na vaše naravno hormonsko ravnovesje. Vendar pa je dobra raven testosterona pomembna za vašo raven energije, okrevanje mišic, spanje, razpoloženje, imunsko funkcijo, libido in plodnost. Naš organski multivitamin za moške Mr. Do-It-All zato podpira zdravo raven testosterona z visokimi odmerki rastlinskega cinka iz ekoloških listov guave. Naravni vitamin B5 v Mr. Do-It-All prispeva k tvorbi steroidnih hormonov (kot so vaši spolni hormoni), na katere vpliva stres. To rastlinsko hranilo podpira tudi proizvodnjo nekaterih nevrotransmiterjev in vitamina D. Rastlinski vitamin B6 prispeva k redni hormonski aktivnosti.

Prispeva k proizvodnji in obnovi energije

Mr. Do-It-All 45+ vsebuje visok odmerek rastlinskega kompleksa vitamina B. Vitamini B pomagajo pretvoriti hranila, ki jih zaužijete, v celično energijo, ki jo potrebujete, da ostanete močni. Pomembni so tudi za normalno delovanje vašega živčnega sistema. Vitamini B so torej vaša osnovna zaloga kot moški, da se bolje spopadate s fizičnim in duševnim stresom. Skupaj z vitaminom C iz ekoloških jagod amla rastlinski vitamini B zmanjšujejo utrujenost in podpirajo okrevanje vašega telesa. Rastlinski krom pomaga vzdrževati normalno raven sladkorja v krvi.

Plus dodatna podpora za mentalno zmogljivost

Prvi znaki duševnega upada so opazni že pri 45 letih. Zmanjšata se spomin in budnost. Mr. Do-It-All 45+ vsebuje rastlinski vitamin B5 za ohranjanje normalne duševne zmogljivosti in naravni cink za vaše kognitivne funkcije. Ciljne količine rastlinskega vitamina B12 pomagajo zmanjšati utrujenost in utrujenost. Kot dodatek ta organski multivitamin za moške nad 45 let vsebuje klinično raziskano Bluenesse® ekološke kakovosti. Študije so pokazale, da napajalni paket iz ekološke melise združuje pomirjujoč učinek melise z učinki, ki spodbujajo pozornost. To še posebej velja pri stresu za koncentracijo in spomin.

Pogosto zastavljena vprašanja o tem izdelku

Če med spodnjimi zapisi ne najdete odgovora na svoje vprašanje, nam ga lahko pošljete na email naslov [email protected] in z veseljem Vam bomo odgovorili!

Pri Ogaenics vedno začnejo z izbiro najboljših, naravnih, organskih sestavin. Sadje, zelenjava in rastline, pridelane trajnostno in s spoštovanjem do planeta. Vsi prihajajo od dobaviteljev, ki jih osebno poznajo in jim zaupajo. So osnova za nežen postopek ekstrakcije. Posledično so vsi naravni hranilni zakladi rastline visoko koncentrirani, vključno z vsemi so-dejavniki in sohranili.

Hranila, ki se bolje absorbirajo: Uporabljajo samo hranila iz prave, rastlinske ekološke hrane. S tem poskrbijo, da telo hranila takoj prepozna, kar poskrbi za boljši izkoristek. Neodvisne znanstvene študije to potrjujejo. S tem radikalnim naravnim pristopom in vztrajanjem pri organskih lastnostih opravljajo pionirsko delo, odkar so začeli leta 2015. Ogaenic hranila telo ne le bolje absorbira, ampak so tudi nežnejše za prebavni sistem.

Recepti, ki naredijo razliko: Vsa prehranska dopolnila so strokovno razvili ustanovitelji in prehranski trenerji Suse Leifer in Claudia Seehusen v sodelovanju z biokemiki. So rezultat dolgoletnih raziskav in močnih etičnih vrednot.

Veganski in brez dodatkov: Vsi izdelki Ogaenics so popolnoma veganski. V primerjavi s številnimi izdelki na trgu te naravni dodatki ne vsebujejo konzervansov, barvil, polnil ali veziv. Prav tako poskrbijo, da surovine ne vsebujejo glutena in laktoze, da zagotovijo najboljšo možno prenašanje. Vsi izdelki Ogaenics so naravno brez GSO in ne vsebujejo sintetičnih vitaminov in mineralov, ki jih pogosto najdemo v običajnih prehranskih dopolnilih.

Trajnostna in kakovostna embalaža: Dragocena hranila so pakirana izključno v temno lekarniško steklo, ki jih ščiti pred svetlobo in vlago. Te lahko kasneje ponovno uporabite ali pošljete v recikliranje. Za potrebne zaščitne kartonske škatle je uporabljen samo papir in karton iz trajnostnega gozdarstva ter reciklirani material iz nadzorovanih virov.

Povečanje intenzivnih kmetijskih praks je pomenilo, da naša tla postopoma postajajo izčrpana z bistvenimi hranili, kot je selen. Posledično tudi najbolj svežemu sadju in zelenjavi primanjkuje nekaterih vitaminov in mineralov. Še posebej koristne so večhranila, kot je naš organski multivitamin Mr. Do-It-All. Še posebej, če imate aktiven življenjski slog ali ste pogosto pod stresom. Idealne so, ko vam primanjkuje časa za svež in uravnotežen obrok trikrat na dan. Poleg tega so idealni za dopolnitev ravni hranilnih snovi, na katere vpliva vnos zdravil, alkohola in toksinov iz okolja.

Najstniki med rastjo in razvojem potrebujejo večje količine določenih hranil. Trenutno pa delamo na rešitvi za najstnike do 18. leta.

Naslednje znanstvene študije so samo v informativne namene. Ni nujno, da se rezultati pojavijo pri vseh ljudeh. Ogaenics ponuja te informacije kot storitev.

“Anti-Stress Effects of Lemon Balm-Containing Foods” A. Scholey , et al., Nutrients, 6, 4805-4821 (2014)

“Investigation of a Melissa officinalis special extract on Cognition II, Human study – Lemon balm extract administered in confectionary bars” A. Scholey , et al., Agrofood Industry hi-tech (2015)

“Investigation of a Melissa officinalis special extract on Cognition I, In vitro study on muscarinic properties” S. Buchwald-Werner et al., Agrofood Industry hi-tech (2015)

Način uporabe

60 kapsul = 30 dni.

Zaužijte dve kapsuli dnevno s kozarcem vode .

Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

2 KAPSULI NA DAN

ZJUTRAJ ALI OPOLDNE

Z VODO OB OBROKU

Ogaenics® ekološka rastlinska mešanica: organski izvleček listov guave* (Psidium guajava), organski izvleček amle* (Emblica officinalis), organski gob v prahu* (Agaricus bisporus), organski izvleček spiruline* (Arthrospira platensis), organski izvleček klorele* (Chlorella vulgaris ), izvleček organskega kvasa* (Saccharomyces cerevisiae), organski izvleček sadja manga* (Mangifera indica), izvleček organskih kalčkov fižola mung* (Vigna angularis), izvleček organskih listov bazilike* (Ocimum sanctum), organski izvleček šitake* (Lentinula edodes) , organski izvleček limonine lupine* (Citrus limon), izvleček zelenih alg (Dunaliella salina), organski izvleček sončničnih semen* (Helianthus annuus), organski izvleček semen annatto* (Bixa orellana), ekološki kokosov sok in izvleček mleka* (Cocos nucifera) , organski izvleček listov curryja* (Murraya koenigii), organski izvleček listov špinače* (Spinacia oleracea), izvleček ekološkega korenja* (Daucus carota), organski izvleček listov moringe* (Moringa oleifera), organski izvleček lišajev* (Cladonia rangferina), bio izvleček listov peteršilja* (Petroselinum crispum), ekološki zeleni čaj att ekstrakt* (Camellia sinensis); Bluenesse® bio ekstrakt melise* (Melissa officinalis), organski maltodekstrin tapioke*, kapsula: hidroksipropilmetilceluloza

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje.  Distribucijo kontrolira SI-EKO-001. www.saolcenter.com prehranske-informacije * iz kontrolirane ekološke pridelave
** %PDV: Priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 39 g

Kratek opis

OBLIKA:

Kapsula

PROBLEM/SIMPTOM:

Fizični in duševni stres, pomanjkanje hranil, slabo počutje, izčrpanost, poslabšane kognitivne in psihične sposobnosti.

PRIMERNO ZA:

Moške nad 45. letom starosti

blagovna znamka

Ogaenics

Najboljše ekološke sestavine za najvišjo čistost in učinkovitost. Vsa hranila Ogaenics za dobro počutje in lepoto od znotraj so pridobljena izključno iz zelo močnih ekoloških rastlin, ekološkega sadja, ekoloških gob in alg. Zato vsi izdelki Ogaenics ponosno nosijo ekološki pečat. Dovolj dobre so samo najboljše lastnosti! Te se gojijo brez uporabe genskega inženiringa, herbicidov, pesticidov ali sintetičnih gnojil, kjer lahko razvijejo svojo največjo moč in gostoto hranil. Vaše telo se vam bo zahvalilo tako, da bo takoj prepoznalo naravna hranila Ogaenics in jih optimalno uporabilo.

O blagovni znamki →
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino