Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Nutura spray Ionični minerali

100% naravno prehransko dopolnilo v obliki spreja, kar omogoča najhitrejšo absorbcijo - Ionic Minerals

Protokol 4:
1.) Hitra in odlična absorpcija (pršimo po en razpršek, oddaljeno 2-3 cm na notranjo stran ličnice, več kot 90% absorpcija)
2.) Izkoristek (pršimo večkrat na dan, 4x po 2 razprška na dan)
3.) Sinergija aktivnih sestavin (kalcij, magnezij, bor, krom, baker, jod, železo, mangan, molibden, fosfor, kalij, selen, cink, klorid, natrij, silicij, žveplo (MSM))
4.) Enostavna uporaba kjerkoli, kadarkoli

23,90 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

Vegansko Brez glutena Brez dodanega sladkorja Brez laktoze Za nosečnice Za otroke Prsilo Cruelty free

Način uporabe:

Pred prvo uporabo pritisnite na pumpico 4 do 6 krat, da aktivirate razpršilo

Nežno pretresite, razpršite v usta, 2 krat (1 x na vsako stran, na notranjo stran ličnic), 4x dnevno

Izdelek vsebuje +/-240 odmerjenih pršil, 13,3ml

Ustni spreji imajo nestrupeno aerosol črpalko, ki prinaša najčistejšo obliko vitaminov, mineralov, zelišč in drugih prehranskih dopolnil neposredno v krvni obtok

Ko izdelek razpršimo v usta, se mikro kapljice takoj absorbirajo v tkivo skozi kapilare, ki ležijo blizu površine sluznice v ustih

Spreji ne vsebujejo polnil in veziv, z njimi dobimo najčistejšo obliko vitaminov, mineralov in drugih prehranskih dopolnil, ki so na voljo

Hranila gredo neposredno v krvni obtok in so nato v celicah v nekaj minutah

Izognemo se prebavnemu sistemu, zato ni težav s požiranjem

Celoten sprejček se reciklira

Podrobnosti o izdelku:

Primerno tudi za otroke od 1. leta dalje

Je edinstven mineralni sprej s širokim kompleksom ionskih mineralov za popolno absorpcijo najbolj bistvenih elementov. V ionizirani obliki se elementi v sledovih lahko popolnoma absorbirajo na ravni celic.
Vitamini brez mineralov v telesu ne morejo delovati, pa tudi telo jih brez mineralov ne more sprejeti. In medtem ko nekaj vitaminov telo lahko tvori samo, ne more tvoriti nobenega minerala.

Kemični in električni procesi se v našem telesu pojavljajo vsak trenutek. Ti procesi lahko delujejo pravilno le, če se v naš sistem nenehno dovaja pravilno ravnovesje mineralov. Železo za kri, žveplo za mišice, kalcij za kosti in združevanje številnih drugih elementov v uravnoteženih količinah v sledovih pomagajo zagotoviti pravilno delovanje telesa.

Za pred, med in po nosečnosti, ko smo dalj časa pod stresom, ko smo kronično ali akutno bolni, v menopavzi, v zrelejših letih, brez energije, keto, lchf ali drugih dietah - ker lahko dieto večkrat spremlja slabo počutje, prihaja do mineralnega neravnovesja.
Kadar smo aktivni in se potimo, je na prvem mestu, da poskrbimo za regeneracijo. Samo tako lahko pridemo do optimalnega počutja. Da lahko uživamo prave ionske minerale čez cel dan ali med vadbo, je neprecenljivo, saj vodotopni minerali niso odvisni od prebavnih ali encimskih funkcij.

Prečiščena voda, topilo: glicerol (veganski), emulgator: akacijev gumi, naravna aroma: meta, konzervans: kalijev sorbat, regulator kislosti: citronska kislina, naravno sladilo: steviol glikozid (stevija), kalcij (kalcijev klorid), magnezij (magnezijev klorid), bor (borova kislina), krom (kromov klorid), baker (bakrov sulfat), jod (kalijev jodid), železo (železo sulfat), mangan (manganov klorid), molibden (natrijev molibdat), fosfor (kalijev fosfat), kalij (kot kalijev klorid, jodid, fosfat in sorbat), selen (natrijev selenit), silicij (silicijev dioksid), žveplo (methylsufonylmethane – MSM), cink (cinkov klorid), klorid, natrij

Kompleks ionskih in elektrolitov mineralov zagotavlja največjo stabilnost najboljših, naravno absorbcijskih mineralov. Vsak dnevni odmerek v povprečju vsebuje: kalcij, magnezij, bor, krom, baker, jod, železo, mangan, molibden, fosfor, kalij, selen, cink, klorid, natrij, silicij, žveplo (MSM).

Primerno za otroke od 1. leta dalje
Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane
Ne pršite v oči, hraniti izven dosega otrok
Hraniti na sobni temperaturi in ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi.
Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže
Proizvajalec: Nutura Spray, Nizozemska.

Pogosto zastavljena vprašanja o tem izdelku:

Minerali niso nič drugega kot elementi - prav ti elementi, ki krasijo periodnisistem v učbeniku srednje šole za kemijo, kotso krom, magnezij, železo,cink itd. So elementi, kisestavljajo celotno vesolje, to zemljo in vse na njej, vključno z vami. Vaše telo je resnično mojstrovina, ki je nastala iz istih elementov. Zato je pomembno, da svoje telo redno oskrbujete z elementi, ki jih dnevno porablja. Kemični in električni procesise v vašem telesu pojavljajo vsak trenutek. Ti procesi lahko delujejo pravilno le,če se v vašsistem nenehno dovaja pravilno ravnovesje mineralov. Železo za kri, žveplo za mišice, kalcij za kosti in združevanje številnih drugih elementov v uravnoteženih količinah v sledovih, pomagajo zagotoviti pravilno delovanje telesa.

Absolutno. Če smo redno fizično aktivni (šport, fizično delo, pohodništvo...),se pogosto pojavlja utrujenost. Najpogostejši razlog je neravnovesje pravih živih mineralov. Največkratse jih nadomešča z neživimi,sintetični minerali, ki pa ne prinesejo rezultata. Znano je, da tudi neorganski minerali v zemlji niso zanimivi, dokler jih narava ne uporabi za rast in zaščito sadja ali zelenjave pred oksidacijo. Zato ne pijemo zemlje v smutijih, ampak jemo hrano, poleg tega je zemlja zaradi pretirane uporabe osiromašena in prava farmacevtska zakladnica vsega, razen tistega, kar bi potrebovali. Kadarsmo aktivni in se potimo, je na prvem mestu, da poskrbimo za regeneracijo. Samo tako lahko pridemo do optimalnega počutja. Da lahko uživamo prave žive ionske minerale čez cel dan ali med vadbo, je neprecenljivo,saj vodotopni minerali niso odvisni od prebavnih ali encimskih funkcij.

Ionske minerali lahko uporabljajo otroci od enega leta naprej. Za močne kosti,sklepe, zobe, lase, nohte.

blagovna znamka

Nutura

Natura Spray so 100% naravna prehranska dopolnila v obliki sprejev, kar omogoča najhitrejšo absorbcijo. Spreji ne vsebujejo polnil in veziv, z njimi dobimo najčistejšo obliko vitaminov, mineralov in drugih prehranskih dopolnil, ki so na voljo. Eno prvih podjetij, kjer so začeli s prehranskimi dopolnili v pršilih in imajo za le-te globalni patent. So tudi edini, ki imajo protokol 4: absorpcija, izkoristek, sinergija, enostavna uporaba. S tem presegajo pojem prehranskih dopolnil. Dobimo najbolj čisto obliko brez kakršnih koli veziv in polnil. Najbolj priročno in hkrati popolno prehransko dopolnilo v spreju.

O blagovni znamki >