Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Liposomski D3 | Nutura Spray

NUTURA® VITAMIN D3 - liposomski je 100% naravno prehransko dopolnilo v razpršilu .

Pri uporabi liposomske oblike NUTURA® vitamina D3 je biološka uporabnost / absorpcija vitamina D veliko višja od tradicionalnih dodatkov vitamina D3.

V NUTURA® liposomskem spreju z vitaminom D3 so hranila pakirana v liposomih

Liposomi so sestavljeni iz fosfolipidov, katerih struktura je enaka celični steni, zaradi česar jih telo lažje in bolje absorbira

Vitamin D3, aktivna oblika vitamina D - prispeva k normalni absorpciji in uporabi kalcija in fosforja, k normalni ravni kalcija v krvi, k ohranjanju zdravih kosti, delovanju mišic, ohranjanju zdravih zob, delovanju imunskega sistema, ima vlogo pri delitvi celic

Izdelek vsebuje +/-240 odmerjenih pršil, 13,3ml (30 dni)

Preberi: Vitamin in minerali
Infograf: Protokol 4

23,90 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

ODLIČNO SE DOPOLNJUJE Z:

Brez glutena

Brez glutena

Brez dodanega sladkorja

Brez dodanega
sladkorja

Brez laktoze

Brez laktoze

Ni testirano na živalih

Ni testirano na živalih

Podrobnosti o izdelku

Brez polnil, veziv in težkega požiranja

Ustni spreji imajo nestrupeno aerosol črpalko, ki prinaša najčistejšo obliko vitaminov, mineralov, zelišč in drugih prehranskih dopolnil neposredno v krvni obtok in so nato v celicah v nekaj minutah. Poleg tega se izognemo prebavnemu sistemu, zato ni težav s požiranjem. Absorpcija in čistost tega, kar vnašamo, sta nadvse pomembni pri dodajanju naravnih prehranskih dopolnil, saj običajno posežemo po pripravkih z namenom, da bi izboljšali neko stanje.

Ko ni več vprašanje vnos, ampak IZKORISTEK

Imajo več kot 90% absorpcijo in so mišljeni, da se jih ne pogoltne, ampak se vse absorbira v krvni obtok. Posebna črpalka tvori mikro kapljice, tako visoki absorpciji so prilagojeni priporočeni dnevni odmerki (RDA), oblika sestavin (vitaminov, mineralov, kofaktorjev in zelišč) in način uporabe (8 razprškov na dan oziroma 4 x po 2 na vsake 3 do 4 ure, česar se je priporočljivo držati). Ko razumemo ta proces in z redno uporabo, 4 x na dan, omogočimo prisotnost hranil v krvi, naredimo ogromen premik v izkoristku, saj začnemo takrat govoriti o sprejemanju na celični ravni.

Protokol 4👇:

1.) Hitra in odlična absorpcija (pršimo po en razpršek, oddaljeno 2-3 cm na notranjo stran ličnice, več kot 90% absorpcija)
2.) Izkoristek (pršimo večkrat na dan, 4x po 2 razprška na dan)
3.) Sinergija aktivnih sestavin (vitamini, minerali, aminokisline, zelišča)
4.) Enostavna uporaba kjerkoli, kadarkoli

Etični dodatki

Izdelano pod strogim nadzorom (FDA in NAC). Vsa (raz)pršila so v notranjosti prevlečena s certificiranim farmacevtskim premazom, da se prepreči stik z vsebino. Celoten sprejček se reciklira.

Pogosto zastavljena vprašanja o tem izdelku

Če med spodnjimi zapisi ne najdete odgovora na svoje vprašanje, nam ga lahko pošljete na email naslov [email protected] in z veseljem Vam bomo odgovorili!

Pri uporabi liposomske oblike NUTURA® vitamina D3 je biološka uporabnost / absorpcija vitamina D večkrat višja od tradicionalnih dodatkov vitamina D3.
V NUTURA® liposomskem spreju z vitaminom D3 so hranila pakirana v liposomih. Liposomi so majhni maščobi podobni mehurčki, ki se naravno pojavijo, ko vodo pomešamo z lecitinom, naravno sestavino sončničnega olja. Liposomi so sestavljeni iz fosfolipidov, katerih struktura je enaka celični steni, zaradi česar jih telo lažje in bolje absorbira. Prav tako ščiti vitamin D pred razgradnjo in oksidacijo. Vitamin D3 je inkapsuliran v liposomih. Rezultat je izboljšan vnos vitamina D3 v krvi in ​​telesnih celicah.

Zadnja desetletja so prinesla velike spremembe v vsakdanjem življenju in prehranjevalnih navadah. Pomanjkanje prehrane, povečan stres, zmanjšane aktivnosti na prostem, vse to je neposredno povezano z zmanjšanjem vitamina D.
Več delamo v zaprtih prostorih, potujemo z avtomobilom ali vlakom, športne dvorane/fitnes/telovadnice, zdravniki in dermatologi svetujejo, da se čim bolj izogibamo sončni svetlobi na koži in nosimo oblačila, ki ± 95 pokrivajo naše telo.
Ob umetni svetlobi in za steklom v koži ne nastaja vitamin D3. Naše pogosto umivanje kože z milom lahko povzroči veliko izgubo predhodnikov vitamina D, pri čemer se lahko proizvede nezadostna količina vitamina D3 – naša želja po higieni ima svojo ceno!

Vloga vitamina D je vse pomembnejša, ne samo za najbolj znane rizične skupine, ampak tudi za celotno populacijo postane jasno, da ima vitamin D pomembno vlogo v telesu in ne le za absorpcijo kalcija ali ohranjanje močnih kosti. Poleg tega naš imunski sistem podpira zadostna oskrba z vitaminom D.
Vitamin D je pomemben vitamin za številne telesne funkcije. Tako prispeva k absorpciji kalcija in fosforja iz prehrane ter poveča absorpcijo kalcija v kosteh. Toda vitamin D prispeva tudi k normalnemu delovanju mišic in ohranjanju normalnih zob. Poleg tega prispeva k normalni delitvi celic in pomaga pri (naravnem) imunskem sistemu telesnih celic.
Vitamin D pomaga zmanjšati tveganje padca zaradi posturalne nestabilnosti in mišične oslabelosti. Padec je dejavnik tveganja za zlome kosti pri moških in ženskah, starejših od 60 let.

Ko razumemo ta proces in z redno uporabo, 4 x na dan, omogočimo prisotnost hranil v krvi, naredimo ogromen premik v izkoristku, saj začnemo takrat govoriti o sprejemanju na celični ravni.

PROTOKOL 4
1 - HITRA IN ODLIČNA ABSORPCIJA (PRŠIMO PO EN RSZPRŠEK, ODDALJENO 2-3 CM NA VSAKO LIČNICO)
2 - IZKORISTEK (PRŠIMO VEČKRAT NA DAN - 4 X PO 2 RAZPRŠKA NA DAN)
3 - SINERGIJA AKTIVNIH SESTAVIN
4 - ENOSTAVNA UPORABA KJERKOLI, KADARKOLI

1.del PROTOKOLA 4 (ABSORPCIJA) odlična absorpcija, netoksična aerosol pumpica omogoča vnos hranil v najčistejši obliki pršimo 2-3 cm oddaljeno od notranje strani ličnic, da se tekočina lepo enakomerno razprši zaobidemo prebavni sistem mikro kapljice se v sluznici ust takoj absorbirajo v kri brez izgub, več kot 90% absorbcija

2.del PROTOKOLA 4 (IZKORISTEK) odličen izkoristek ker večinoma uporabljamo prehranska dopolnila 1x dnevno, je njihov izkoristek zelo nizek uporaba na vsake 3-4 ure konstanten vnos hranil vzdržujemo primerno raven visiko bio razpoložljivih nutrientov v celem telesu zato govorimo o izkoristku na celični ravni

3.del PROTOKOLA 4 (SINERGIJA) sinergija sestavin poleg vitaminov, mineralov, aminokislin so v spreju tudi zelišča, ki potencirajo njihovo pozitivno delovanje zaobjame širok spekter delovanja, kije telesu ves čas na razpolago ne vsebujejo nobenih polnil, veziv, barvil...zato imate na dlani najčistejšo obliko vitaminov, mineralov... hermetično zaprto, kar ščiti pred svetlobo in kisikom, hranila ostanejo v svojem najvišjem potencialu

4.del PROTOKOLA 4 (UPORABA) enostavna uporaba vzamemo kamorkoli primerno za vse - družine, seniorji, rekreativci, športniki ne potrebujemo vode težave s požiranjem tablet želodčne težave (napihnjenost, zgaga, prebavne težave) primerno za okrevanje po posegih, pri slabotnih in kadar ne moremo zaužiti dovolj hrane

Vitamin D3 Liposomal je primeren za otroke od 10.leta naprej.

Za otroke od 1. leta naprej so primerna naslednja Natura pršila:
Vitamin C + cink
Otroški multi
Vitamin D3
Ionični minerali
Veganska Omega
Železo

Netoksična aerosol pumpica omogoča vnos hranil v najčistejši obliki. Pršimo 2-3 cm oddaljeno od notranje strani ličnic, da se tekočina lepo enakomerno razprši zaobidemo prebavni sistem mikro kapljice se v sluznici ust takoj absorbirajo v kri brez izgub!
Ko razumemo ta proces in z redno uporabo, 4 x na dan, omogočimo prisotnost hranil v krvi, naredimo ogromen premik v izkoristku, saj začnemo takrat govoriti o sprejemanju na celični ravni.

Infograf: Zanimiv prikaz skozi infograf za lažje razumevanje

Način uporabe

Pred prvo uporabo pritisnite na pumpico 4 do 6 krat, da aktivirate razpršilo.

Nežno pretresite, razpršite v usta, 2 krat (1 x na vsako stran, na notranjo stran ličnic), 4x dnevno.

Izdelek vsebuje +/-240 odmerjenih pršil, 13,3ml.

Ko izdelek razpršimo v usta, se mikro kapljice takoj absorbirajo v tkivo skozi kapilare, ki ležijo blizu površine sluznice v ustih.

Spreji ne vsebujejo polnil in veziv, z njimi dobimo najčistejšo obliko vitaminov, mineralov in drugih prehranskih dopolnil, ki so na voljo.

Ta visoko močan vitamin D3 je bistvenega pomena za naše kosti in imunski sistem.

4x dnevno po 2 razprška

Prečiščena voda, topilo: glicerol (veganski), naravna aroma: meta, sončnični lecitin, emulgatorja: polisorbat-80 in akacijev gumi, srednje verižni trigliceridi (MCT / rastlinsko olje), naravno sladilo: steviol glikozid (stevija), regulator kislosti / konzervans: citronska kislina, konzervans: kalijev sorbat, vitamin D3 (holekalciferol).

Dnevni odmerek (8 pršil) v povprečju zagotavlja % priporočenega dnevnega vnosa: vitamin D3 75 µg (= 3000 IU) 1500% PDV.

Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane.
Ne pršite v oči, hraniti izven dosega otrok.
Od 10. leta naprej.
Hraniti na sobni temperaturi in ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi.
Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.
Proizvajalec: Nutura Spray, Nizozemska.

Saolcenter ekskluzivni uvoznik za Slovenijo.

Kratek opis

OBLIKA:

Pršilo

PROBLEM/SIMPTOM:

Pomanjkljivi viri iz hrane, povečan stres, zmanjšane aktivnosti na prostem

PRIMERNO ZA:

Za povečanje potrebe po vitaminu D3 od 10.leta naprej

blagovna znamka

Nutura

Natura Spray so 100% naravna prehranska dopolnila v obliki sprejev, kar omogoča najhitrejšo absorbcijo. Spreji ne vsebujejo polnil in veziv, z njimi dobimo najčistejšo obliko vitaminov, mineralov in drugih prehranskih dopolnil, ki so na voljo. Eno prvih podjetij, kjer so začeli s prehranskimi dopolnili v pršilih in imajo za le-te globalni patent. So tudi edini, ki imajo protokol 4: absorpcija, izkoristek, sinergija, enostavna uporaba. S tem presegajo pojem prehranskih dopolnil. Dobimo najbolj čisto obliko brez kakršnih koli veziv in polnil. Najbolj priročno in hkrati popolno prehransko dopolnilo v spreju.

O blagovni znamki →
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino