Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Multi 50+ | Nutura Spray

NUTURA® 50 + je 100% naravno prehransko dopolnilo v razpršilu.

Potreba po količini hrane se z leti zmanjšuje, zato potrebujemo manj kalorij, kar pomeni, da moramo biti pri izbiri hranil previdni in selektivni. Vsebuje optimalno formulo hranil, ki imajo zaščitno vlogo pri staranju in povečujejo vitalnost.

Hiter in priročen način za vnos hranil z najvišjo razpoložljivo stopnjo absorpcije

NUTURA® 50 + vključuje več kot 12 različnih vitaminov in mineralov, prilagojenih potrebam človeškega telesa, vključno z vitamini A, C, D, E in ubikinol

Vitamin C iz ekološkega sadja AMLA

Ohranja ravnovesje vašega telesa

Izdelek vsebuje +/-240 odmerjenih pršil, 13,3ml (30 dni)

Preberi: Vitamin in minerali
Infograf: Protokol 4

23,90 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

Brez glutena Brez dodanega sladkorja Brez laktoze Prsilo Cruelty free Eko C

ODLIČNO SE DOPOLNJUJE Z:

Način uporabe:

Pred prvo uporabo pritisnite na pumpico 4 do 6 krat, da aktivirate razpršilo.

Nežno pretresite, razpršite v usta, 2 krat (1 x na vsako stran, na notranjo stran ličnic), 4x dnevno.

Izdelek vsebuje +/-240 odmerjenih pršil, 13,3ml.

Ko izdelek razpršimo v usta, se mikro kapljice takoj absorbirajo v tkivo skozi kapilare, ki ležijo blizu površine sluznice v ustih.

Spreji ne vsebujejo polnil in veziv, z njimi dobimo najčistejšo obliko vitaminov, mineralov in drugih prehranskih dopolnil, ki so na voljo.

Sprej Multivitamin 50+ je optimalna formula vitaminov, mineralov in drugih potrebnih hranil za odrasle nad 50 let.

Podrobnosti o izdelku:

Očiščena voda; topilo: glicerin (vegan); nikotinamid (Vit.B3); d-alfa-tokoferil-acetat (Vit. E); vitamin C, ekstrahiran iz ekološkega sadja Amla; naravni emulgator: sončnični lecitin; naravne arome: poprova meta, pomaranča, vanilija, monoamonijev glicirizinat* (sladki koren); dekspantenol (Vit.B5); resveratol; astragin (izvleček astralagusa / ginsenga); tiamin-mononitrat (Vit.B1); piridoksin HCl (Vit.B6); retinil-palmitat (Vit.A); regulator kislosti: citronska kislina; srednjeverižni trigliceridi (MCT / rastlinsko olje); konzervans: kalijev sorbat; pteroilmonoglutaminska kislina (folna kislina); riboflavin 5'-fosfat (Vit.B2); kompleks ionskih mineralov; koencim Q10 - (ubikinol); metilkobalamin (Vit.B12); biotin; holekalciferol (Vit.D3); Menakinon (Vit.K2).

Ne prekoračiti priporočenega odmerka.
Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane.
Ne pršite v oči, hraniti izven dosega otrok.
Hraniti na sobni temperaturi in ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi.
Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.
Proizvajalec: Nutura Spray, Nizozemska.

Pogosto zastavljena vprašanja o tem izdelku:

Pogosto se reče, da se vsi želijo postarati, a nihče noče biti star. V naslednjem stoletju bo večina ljudi veliko starejša od prejšnjih generacij. V 20. stoletju smo se v povprečju starali 30 let, to je več kot v prejšnjih 5000 letih!
Starost je pogosto povezana s kroničnimi boleznimi in zmanjšano aktivnostjo in ostaja res, da se s starostjo povečuje tudi tveganje za njeno razvoj.
Kako dolgo bomo živeli in na kakšen način je delno določeno genetsko, a poleg genetike igrajo pomembno vlogo tudi okoljski dejavniki in življenjski slog. Vse več znanstvenih raziskav je pokazalo, da ni le genetska preddeterminacija tista, ki nam omogoča, da se »zdravo staramo«, na to lahko vplivamo tudi sami s svojim življenjskim slogom in prehranjevalnimi navadami.
Potreba in količina hrane se s staranjem zmanjšujeta. To je posledica manj vadbe/gibov. Zato potrebujete manj kalorij. Posledica tega je, da moramo hrano optimizirati. To tudi pomeni, da moramo biti pri izbiri hranil previdni in selektivni.

Razlika med tem pršilom in običajnim multivitaminskim pršilom za odrasle je v tem, da se potrebe in priporočeni odmerki za skupine nad 50 let in odrasle od 18 do 49 let razlikujejo.
Številna hranila igrajo zaščitno vlogo pri staranju in povečujejo vitalnost. Ta hranila so ključnega pomena za ohranjanje optimalnega zdravja. NUTURA®' 50+ = vaš partner za dolgo in zdravo življenje.

Z upoštevanjem protokola skbimo, da enakomerno čez cel dan vnašamo vtamine v krvni obtok. Izkoristek je na ta način zagotovljen. Absorpcija in čistost tega, kar vnašamo, sta nadvse pomembni pri dodajanju prehranskih dopolnil, saj običajno posežemo po pripravkih z namenom, da bi izboljšali neko stanje.

Ko razumemo ta proces in z redno uporabo, 4 x na dan, omogočimo prisotnost hranil v krvi, naredimo ogromen premik v izkoristku, saj začnemo takrat govoriti o sprejemanju na celični ravni.

PROTOKOL 4
1 - HITRA IN ODLIČNA ABSORPCIJA (PRŠIMO PO EN RSZPRŠEK, ODDALJENO 2-3 CM NA VSAKO LIČNICO)
2 - IZKORISTEK (PRŠIMO VEČKRAT NA DAN - 4 X PO 2 RAZPRŠKA NA DAN)
3 - SINERGIJA AKTIVNIH SESTAVIN
4 - ENOSTAVNA UPORABA KJERKOLI, KADARKOLI

1.del PROTOKOLA 4 (ABSORPCIJA) odlična absorpcija, netoksična aerosol pumpica omogoča vnos hranil v najčistejši obliki pršimo 2-3 cm oddaljeno od notranje strani ličnic, da se tekočina lepo enakomerno razprši zaobidemo prebavni sistem mikro kapljice se v sluznici ust takoj absorbirajo v kri brez izgub, več kot 90% absorbcija

2.del PROTOKOLA 4 (IZKORISTEK) odličen izkoristek ker večinoma uporabljamo prehranska dopolnila 1x dnevno, je njihov izkoristek zelo nizek uporaba na vsake 3-4 ure konstanten vnos hranil vzdržujemo primerno raven visiko bio razpoložljivih nutrientov v celem telesu zato govorimo o izkoristku na celični ravni

3.del PROTOKOLA 4 (SINERGIJA) sinergija sestavin poleg vitaminov, mineralov, aminokislin so v spreju tudi zelišča, ki potencirajo njihovo pozitivno delovanje zaobjame širok spekter delovanja, kije telesu ves čas na razpolago ne vsebujejo nobenih polnil, veziv, barvil...zato imate na dlani najčistejšo obliko vitaminov, mineralov... hermetično zaprto, kar ščiti pred svetlobo in kisikom, hranila ostanejo v svojem najvišjem potencialu

4.del PROTOKOLA 4 (UPORABA) enostavna uporaba vzamemo kamorkoli primerno za vse - družine, seniorji, rekreativci, športniki ne potrebujemo vode težave s požiranjem tablet želodčne težave (napihnjenost, zgaga, prebavne težave) primerno za okrevanje po posegih, pri slabotnih in kadar ne moremo zaužiti dovolj hrane

Netoksična aerosol pumpica omogoča vnos hranil v najčistejši obliki. Pršimo 2-3 cm oddaljeno od notranje strani ličnic, da se tekočina lepo enakomerno razprši zaobidemo prebavni sistem mikro kapljice se v sluznici ust takoj absorbirajo v kri brez izgub!
Ko razumemo ta proces in z redno uporabo, 4 x na dan, omogočimo prisotnost hranil v krvi, naredimo ogromen premik v izkoristku, saj začnemo takrat govoriti o sprejemanju na celični ravni.

Infograf: Zanimiv prikaz skozi infograf za lažje razumevanje

blagovna znamka

Nutura

Natura Spray so 100% naravna prehranska dopolnila v obliki sprejev, kar omogoča najhitrejšo absorbcijo. Spreji ne vsebujejo polnil in veziv, z njimi dobimo najčistejšo obliko vitaminov, mineralov in drugih prehranskih dopolnil, ki so na voljo. Eno prvih podjetij, kjer so začeli s prehranskimi dopolnili v pršilih in imajo za le-te globalni patent. So tudi edini, ki imajo protokol 4: absorpcija, izkoristek, sinergija, enostavna uporaba. S tem presegajo pojem prehranskih dopolnil. Dobimo najbolj čisto obliko brez kakršnih koli veziv in polnil. Najbolj priročno in hkrati popolno prehransko dopolnilo v spreju.

O blagovni znamki →
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino