Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Optic + (oči) | Nutura Spray

NUTURA® Optic+ je vitaminska formula z naravnim sladilom - jasen, oster in zdrav pogled .

Vsebuje: vitamin E, vitamin C, vitamin A, selen; cink; izvlečki iz borovnic, izvlečki korenine pese, grozdnih semen in šipkov; izvleček luteina.

Dober vid je bil vedno odvisen od številnih stvari, ena izmed njih je pravilna prehrana.

Vitamin C iz organskega sadja Amla

Cink igra vlogo pri delovanju mrežnice in pomaga ohranjati oster vid v temi

Izdelek vsebuje +/-240 odmerjenih pršil, 13,3ml (30 dni)

Preberi: Vitamin in minerali
Infograf: Protokol 4

23,90 

Na zalogi

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

ODLIČNO SE DOPOLNJUJE Z:

Vegansko

Vegansko

Brez glutena

Brez glutena

Brez dodanega sladkorja

Brez dodanega
sladkorja

Brez laktoze

Brez laktoze

Ni testirano na živalih

Ni testirano na živalih

Podrobnosti o izdelku

Brez polnil, veziv in težkega požiranja

Ustni spreji imajo nestrupeno aerosol črpalko, ki prinaša najčistejšo obliko vitaminov, mineralov, zelišč in drugih prehranskih dopolnil neposredno v krvni obtok in so nato v celicah v nekaj minutah. Poleg tega se izognemo prebavnemu sistemu, zato ni težav s požiranjem. Absorpcija in čistost tega, kar vnašamo, sta nadvse pomembni pri dodajanju naravnih prehranskih dopolnil, saj običajno posežemo po pripravkih z namenom, da bi izboljšali neko stanje.

Ko ni več vprašanje vnos, ampak IZKORISTEK

Imajo več kot 90% absorpcijo in so mišljeni, da se jih ne pogoltne, ampak se vse absorbira v krvni obtok. Posebna črpalka tvori mikro kapljice, tako visoki absorpciji so prilagojeni priporočeni dnevni odmerki (RDA), oblika sestavin (vitaminov, mineralov, kofaktorjev in zelišč) in način uporabe (8 razprškov na dan oziroma 4 x po 2 na vsake 3 do 4 ure, česar se je priporočljivo držati). Ko razumemo ta proces in z redno uporabo, 4 x na dan, omogočimo prisotnost hranil v krvi, naredimo ogromen premik v izkoristku, saj začnemo takrat govoriti o sprejemanju na celični ravni.

Protokol 4👇:

1.) Hitra in odlična absorpcija (pršimo po en razpršek, oddaljeno 2-3 cm na notranjo stran ličnice, več kot 90% absorpcija)
2.) Izkoristek (pršimo večkrat na dan, 4x po 2 razprška na dan)
3.) Sinergija aktivnih sestavin (vitamin E, vitamin C, vitamin A, selen; cink; izvlečki iz borovnice, izvleček pese, korenin grozdja in šipka; ekstrakt luteina)
4.) Enostavna uporaba kjerkoli, kadarkoli

Etični dodatki

Izdelano pod strogim nadzorom (FDA in NAC). Vsa (raz)pršila so v notranjosti prevlečena s certificiranim farmacevtskim premazom, da se prepreči stik z vsebino. Celoten sprejček se reciklira.

Pogosto zastavljena vprašanja o tem izdelku

Če med spodnjimi zapisi ne najdete odgovora na svoje vprašanje, nam ga lahko pošljete na email naslov [email protected] in z veseljem Vam bomo odgovorili!

Dober vid je bil vedno odvisen od številnih stvari, ena izmed njih je pravilna prehrana. Nekateri vitamini in hranila pomagajo pri delovanju v očeh in okoli njih.
Znanstveniki v laboratorijih NUTURA so vzeli ta hranila, vključno z vitamini A, C in E, cink in selen, in jih združili v eno formulo.
Pomembna sestavina je vitamin A. Vitamin A ali retinol je dober za vid in podpira stanje očesa. Poleg tega sta dodana vitamin C in vitamin E. In za sinergijo z vitaminom E tudi selen. Druga očesu prijazna sestavina je cink, ki igra vlogo pri delovanju mrežnice in pomaga ohranjati oster vid v temi.
Borovnica, ki je evropski ekvivalent borovnice, ima dolgo zgodovino koristi, ki "podpirajo oči". Le še ena izmed številnih koristnih sestavin Optic Plus.
Pomislite, kako pomembne so vam oči. Z Optic+™ pomagate zagotoviti svetlejšo prihodnost, ki jo lahko vidite.
Vsebuje: vitamin E, vitamin C, vitamin A, selen; cink; izvlečki iz borovnic, izvlečki korenine pese, grozdnih semen in šipkov; izvleček luteina.

Ko razumemo ta proces in z redno uporabo, 4 x na dan, omogočimo prisotnost hranil v krvi, naredimo ogromen premik v izkoristku, saj začnemo takrat govoriti o sprejemanju na celični ravni.

PROTOKOL 4
1 - HITRA IN ODLIČNA ABSORPCIJA (PRŠIMO PO EN RSZPRŠEK, ODDALJENO 2-3 CM NA VSAKO LIČNICO)
2 - IZKORISTEK (PRŠIMO VEČKRAT NA DAN - 4 X PO 2 RAZPRŠKA NA DAN)
3 - SINERGIJA AKTIVNIH SESTAVIN
4 - ENOSTAVNA UPORABA KJERKOLI, KADARKOLI

1.del PROTOKOLA 4 (ABSORPCIJA) odlična absorpcija, netoksična aerosol pumpica omogoča vnos hranil v najčistejši obliki pršimo 2-3 cm oddaljeno od notranje strani ličnic, da se tekočina lepo enakomerno razprši zaobidemo prebavni sistem mikro kapljice se v sluznici ust takoj absorbirajo v kri brez izgub, več kot 90% absorbcija

2.del PROTOKOLA 4 (IZKORISTEK) odličen izkoristek ker večinoma uporabljamo prehranska dopolnila 1x dnevno, je njihov izkoristek zelo nizek uporaba na vsake 3-4 ure konstanten vnos hranil vzdržujemo primerno raven visiko bio razpoložljivih nutrientov v celem telesu zato govorimo o izkoristku na celični ravni

3.del PROTOKOLA 4 (SINERGIJA) sinergija sestavin poleg vitaminov, mineralov, aminokislin so v spreju tudi zelišča, ki potencirajo njihovo pozitivno delovanje zaobjame širok spekter delovanja, kije telesu ves čas na razpolago ne vsebujejo nobenih polnil, veziv, barvil...zato imate na dlani najčistejšo obliko vitaminov, mineralov... hermetično zaprto, kar ščiti pred svetlobo in kisikom, hranila ostanejo v svojem najvišjem potencialu

4.del PROTOKOLA 4 (UPORABA) enostavna uporaba vzamemo kamorkoli primerno za vse - družine, seniorji, rekreativci, športniki ne potrebujemo vode težave s požiranjem tablet želodčne težave (napihnjenost, zgaga, prebavne težave) primerno za okrevanje po posegih, pri slabotnih in kadar ne moremo zaužiti dovolj hrane

Za otroke od 1. leta naprej so primerna naslednja Natura pršila:
Vitamin C + cink
Otroški multi
Vitamin D3
Ionični minerali
Veganska Omega
Železo

Netoksična aerosol pumpica omogoča vnos hranil v najčistejši obliki. Pršimo 2-3 cm oddaljeno od notranje strani ličnic, da se tekočina lepo enakomerno razprši zaobidemo prebavni sistem mikro kapljice se v sluznici ust takoj absorbirajo v kri brez izgub!
Ko razumemo ta proces in z redno uporabo, 4 x na dan, omogočimo prisotnost hranil v krvi, naredimo ogromen premik v izkoristku, saj začnemo takrat govoriti o sprejemanju na celični ravni.

Infograf: Zanimiv prikaz skozi infograf za lažje razumevanje

Način uporabe

Pred prvo uporabo pritisnite na pumpico 4 do 6 krat, da aktivirate razpršilo .

Nežno pretresite, razpršite v usta, 2 krat (1 x na vsako stran, na notranjo stran ličnic), 4x dnevno.

Izdelek vsebuje +/-240 odmerjenih pršil, 13,3ml.

Ko izdelek razpršimo v usta, se mikro kapljice takoj absorbirajo v tkivo skozi kapilare, ki ležijo blizu površine sluznice v ustih.

Ne samo da so spreji bolj priročni, tudi tistim, ki imajo težave s prebavo omogočajo, dejansko korist od hranil.

Združeni vitamini A, C in E, cink in selen za popolno podporo očem.

Z Optic+™ pomagate zagotoviti svetlejšo prihodnost, ki jo lahko vidite.

4x dnevno po 2 razprška

Očiščena voda; topilo: glicerol (vegan); cinkov glukonat; d-alfa-tokoferil acetat (vit. E); vitamin C iz sadja Amla (ekološki); rastlinski emulgator: sončnični lecitin; naravna aroma: jagode; retinil palmitat (vit. A); izvleček korenine pese; izvleček šipka; izvleček borovnice; izvleček grozdnih pečk; ekstrakt luteina, regulator kislosti: citronska kislina; konzervans: kalijev sorbat; rastlinsko sladilo: steviol glikozid (stevia); natrijev selenit (selen).

Dnevni odmerek (8 pršil) v povprečju zagotavlja:
HRANILA = 8 PRŠIL % PRIPOROČENEGA DNEVNEGA VNOSA Vitamin A 800 µg RE 100 Vitamin E 10 mg 84 Vitamin C 9 mg 10 Cink 2.25 mg 23 Izvleček borovnice 800 µg * Izvleček Luteina 200 µg * Selen 10 µg 18 Izvleček rdeče pese 800 µg * Izvleček grozdnih pešk 400 µg * Vsebuje bioflavonoide iz šipka (30 µg * na odmerek).* = priporočeni dnevni vnos ni določen.

ALERGENI: VSEBUJE SLADKI KOREN

Ne prekoračiti priporočenega odmerka
Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane
Ne pršite v oči, hraniti izven dosega otrok
Hraniti na sobni temperaturi in ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi.
Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže
Proizvajalec: Nutura Spray, Nizozemska

Saolcenter ekskluzivni uvoznik za Slovenijo

Kratek opis

OBLIKA:

Pršilo

PROBLEM/SIMPTOM:

Oslabljen vid, dioptrija, slabši vid, težave z očmi

PRIMERNO ZA:

Jasne, ostre in zdrave oči

blagovna znamka

Nutura

Natura Spray so 100% naravna prehranska dopolnila v obliki sprejev, kar omogoča najhitrejšo absorbcijo. Spreji ne vsebujejo polnil in veziv, z njimi dobimo najčistejšo obliko vitaminov, mineralov in drugih prehranskih dopolnil, ki so na voljo. Eno prvih podjetij, kjer so začeli s prehranskimi dopolnili v pršilih in imajo za le-te globalni patent. So tudi edini, ki imajo protokol 4: absorpcija, izkoristek, sinergija, enostavna uporaba. S tem presegajo pojem prehranskih dopolnil. Dobimo najbolj čisto obliko brez kakršnih koli veziv in polnil. Najbolj priročno in hkrati popolno prehransko dopolnilo v spreju.

O blagovni znamki →
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino