Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Otroška imunovita 4+ (beta glukani) | Cytoplan

Multivitaminsko, presno prehransko dopolnilo za otroke.

Vsebuje 1-3 1-6 beta glukana skupaj z vitaminom C, železom, selenom in cinkom, ki prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema.

Visoka absorpcija in 100% čiste in aktivne sestavine

Od 3. leta starosti dalje

Zagotavlja vlogo pri aktiviranju imunskega sistema in opozarja telo, da se pomaga braniti pred virusnimi in bakterijskimi vsiljivci

Prijazno do želodca

Brez GSO, kvasa, škroba, glutena, laktoze, soje, dodanih sladkorjev, barvil, arom in konzervansov

V majhih kapsulah
60 kapsul = 60 dni

16,39 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

ODLIČNO SE DOPOLNJUJE Z:

Vegansko

Vegansko

Brez glutena

Brez glutena

Brez dodanega sladkorja

Brez dodanega
sladkorja

Brez GMO

Brez GMO

Ni testirano na živalih

Ni testirano na živalih

Za otroke

Za otroke

Podrobnosti o izdelku

Vitamin C v obliki hrane

Vitamin C v obliki hrane je podan iz celih pomaranč, citrus bioflavonoidni kompleks zagotavlja vrsto fitohranil (ekološki vitamin C). Vitamin C, železo, selen in cink prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema in zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Beta glukani - zaščita pred virusi

Beta 1-3, 1-6 glukan je naravna oblika topnih prehranskih vlaknin, pridobljenih iz celične stene pekovskega kvasa. Je čista ekstrakcija in ne vsebuje dovolj beljakovin kvasovk, da bi povzročila kakršno koli alergijsko reakcijo. Vsi beta glukani niso enaki in beta 1-3, 1-6 glukana iz kvasa ne smemo zamenjevati z beta glukanom, ki ga najdemo v ovsu, ki pomaga vzdrževati normalno raven holesterola.

Prijazno do želodca

Otroška imunovita je primeren za uporabo od 3. leta starosti dalje. Na voljo je v obliki majhnih kapsul, ki jih je enostavno pogoltniti in niso občutljive za majhne trebuščke.

Etični dodatki

Cytoplan je v celoti v lasti dobrodelne organizacije, kar pomeni, da se lahko odločamo po naših načelih in ne v iskanju dobička. Pomeni tudi, da vsakič, ko kupite naše izdelke, prispevate k družbenim spremembam z dobrimi razlogi, ki jih vodi Fundacija AIM.
Zdravje in vitalnost obravnavamo kot osnovno pravico. Biti morajo dostopni vsem. Zato vse naše izdelke vedno ponujamo po poštenih in razumnih cenah.

Pogosto zastavljena vprašanja o tem izdelku

Če med spodnjimi zapisi ne najdete odgovora na svoje vprašanje, nam ga lahko pošljete na email naslov [email protected] in z veseljem Vam bomo odgovorili!

Priporočamo, da ga jemljete skupaj z našim otroškim multivitaminskim in mineralnim dodatkom Multi medvedki. Uživanje obeh dodatkov skupaj zagotavlja vsestransko dnevno prehrano za otroke.

Ali veste, da so babice vsako jesen in zimo otrokom ponudile kocko pekovskega kvasa, da čez ta čas ne bi zboleli ?
Čeprav za betaglukane takrat še nikoli niso slišale, so nevede predpisale koristi in s tem spodbudile naš imunski sistem. Betaglukane najdemo v kvasovkah, gobah, nekaterih žitaricah in morskih algah. Tako je betaglukan iz kvasovk evolucijsko zelo star aktivator imunskega sistema človeka, saj se njegova struktura skozi stoletja ni spremenila oz. se je ohranila v svoji prvotni obliki.

Način uporabe

60 majhnih kapsul = 60 dni.

Otroci, stari 4-6 let = 1 kapsula na dan.

Otroci, stari 7-10 let = 2 kapsuli na dan.

Majhne kapsule, ki jih je enostavno pogoltniti.

Kapsula je iz rastlinske celuloze.

1 KAPSULA NA DAN

KADARKOLI V DNEVU

Z VODO

1-3,1-6 beta glukan, rastlinska celuloza (ovojnica kapsule), askorbinska kislina, bisglicinat železo, cinkov citrat, kvasov selen

1 kapsula v povprečju nudi (% priporočenega dnevnega vnosa): vitamin C 15.0mg (19%), železo 3.0mg (21%), cink 1.0mg (10%), selen 20.0μg (36%), Beta 1-3, 1-6 glukan (Saccharomyces cerevisiae 75%) 100,0 mg (*). * ni priporočenega dnevnega vnosa.

Ni namenjeno otrokom mlajšim od 4 leta

Porabiti do datuma odtisnjenega na embalaži.

Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane.

Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni.

Primerno za: vegetarijance, vegane in za ljudi z občutljivostjo na kandido in kvas.

Hraniti izven dosega otrok.

Hranite na hladnem in suhem. Ne izpostavljate neposredni sončni svetlobi.

Proizvajalec: Cytoplan Ltd., Hanley Swan, Worcester, WR8 0DX.

Saolcenter je ekskluzivni uvoznik za Slovenijo.

Kratek opis

OBLIKA:

Majhne kapsule

PROBLEM/SIMPTOM:

Podpora imunskemu sistemu z beta glukani

PRIMERNO ZA:

Za otroke od 3. leta starosti dalje

blagovna znamka

Cytoplan

"KADAR JEMO, JEJMO HRANO." Kadar jemo prehranska dopolnila, ki so narejena iz hrane in so obdana s kofaktorji, jih telo prepoznava kot hrano. Cytoplan prehranska dopolnila pri svojem delu uporablja in priporoča več kot 6.000 zdravnikov in terapevtov po svetu. Je v celoti v lasti dobrodelne organizacije, kar pomeni, da se lahko odločajo po svojih načelih in ne v iskanju dobička. Pomeni tudi, da vsakič, ko kupite njihove izdelke, prispevate k družbenim spremembam z dobrimi dejanji, ki jih vodi The Aim Foundation. Vodilna znamka na področju whollefood prehranskih dopolnil v Evropi.

O blagovni znamki →
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino