Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Paket Kolagenska juha

Lahko bi rekli kar LJUBEZEN na prvi požirek. Enostaven in zdrav PAKET za popoln recept poln beljakovin in omege ? ?

Bio brox kostna juha - piščančja, 370ml

Ekološke testenine Rdeča leča, 100g

Skuša v bio ekstra deviškem olivnem olju (v steklu)

Pripravljen obrok za dva odrasla in dva otroka

16,00 

Brez glutena Brez GMO Brez laktoze Brez palmovega olja Za nosečnice Za otroke Eko Odpripojej Eko kolagen

Način uporabe:

Pripravite si enostaven in hitro pripravljen obrok po receptu spodaj :)

Podrobnosti o izdelku:

Eden najbolj splošnih in najbolj hranljivih, enostavnih in hitrih obrokov od katerega dobimo največ in je ena najbolj znanih jedi na svetu, je sigurno kolagenska (kostna) juha. Ne samo da nas razbremeni, ker je hitro pripravljena, ter poskrbi za ogromno hranil. Izredno poln obrok s sestavinami v naravnem ravnovesju, kar pomeni da je povezava – kolagena, želatine, beljakovin in mineralov – v medsebojni sinergiji. Kolagenska juha je primerna tudi za ljudi, kateri okrevajo po operacijah, se na splošno slabše počutijo, imajo želodčne težave, za mamice po porodu.

Ekološke testine rdeča leča so brez glutena in polne beljakovin, zato po zaužitju ni nobenega težkega občutka v želodcu. Tudi otroci jih imajo zelo radi. Narajene iz polnovrednih živil. Ne samo, da so okusne so tudi zelo zdrave.

Fileji skuše iz trajnostnega ulova, brez kosti in kože, naravnost iz obmorske vasice na severozahodu Iberskega polotoka. Visoka kakovost, naravni okus! V 100g skuše je lahko do 1000 mg Omege 3!

Kolagenska juha piščančja:Voda, kosti perutnine * (36%), korenje*, čebula*, por*, sol, koromač*, koren peteršilja*, poper*, piment *, kumina*, brinove jagode*, ingver*, lovorjev list* *iz certificiranega ekološkega kmetovanja

Proizvajalec: Bone Brox, Nemčija. Ekološko kmetijstvo iz in izven EU

Ekološke testenine rdeča leča: Sestavine: 100% bio moka iz rdeče leče.

Proizvodnja in pakiranje: Andriani S.p.A., 70024 Gravina in Puglia, Italij

Skuša v bio ekstra deviškem olivnem olju (v steklu): Sestavine: 70%fileji skuše (Scomber scombrus), 29%ektra deviško olivno olje*, morska sol *iz kontrolirane ekološke pridelave.

Proizvajalec:Conservas Antonio Pérez Lafuente, S.A., Španija Proizvedeno v Španiji

Saolcenter ekskluzivni uvoznik za Slovenijo

blagovna znamka

Pan do mar

Pan do Mar (”Brea of the Sea”) so družinsko podjetje z več, kot 100 letno tradicijo, z direktnim stikom, z etičnim odnosom in spoštovanjem do narave, delavcev in strank. Njihov slogan se glasi "Uživajte v okusu morja s spoštovanjem do njegovega bogastva"

O blagovni znamki >