Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Premium Matcha ceremonialni set

Čudovit komplet za vse ljubitelje matcha čaja

Vsebuje vse, kar je potrebno za odlično pripravo

Premium matcho 30g (matcha čaj v prahu najvišje kakovosti)

Matchawan (ročno izdelana tradicionalna keramično skodelica)

Ročno izdelano bambusovo metlico chasen

Držalo za metlico Naoshi

Bambusovo žličko Chashaku

80,71 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

Vegansko Eko

Način uporabe:

Svečani komplet Matcha Premium je kot nalašč za vse čajne strokovnjake in tradicionalno japonsko matcha ceremonijo, imenovano tudi “Pot čaja” (v prevodu “Pot, načelo čaja.”) Odlično darilo tudi za vse, ki šele začnejo svojo “matcha” potovanje”.

Podrobnosti o izdelku:

Matcha premium 30g, organska matcha najvišje kakovosti iz najmlajših, najnežnejših čajnih listov 1. letine. Uporablja se za tradicionalni čajni obred, ima bogat, rahlo sladek okus in kremasto strukturo ter značilno, živahno žadno zeleno barvo. Pridobivajo ga iz čajnih listov 1. letine, iz rastlin, ki so posebej zasenčene od neposredne sončne svetlobe. Rezultat tega postopka je večja vsebnost klorofila in L-teanina ter bogatejša, bolj zelena barva. Izberejo se le najbolj sveži, nežni listi, posušeni in zmleti v prah.

Matchawan skodelica, je ročno izdelana matcha skodelica iz žgane gline z zaključnim glaziranjem. Skodelice so oblikovane po stoletja starih japonskih tradicijah iz Kyota, v sodelovanju z Moyo Matcho pa so izdelane v majhnem studiu keramike v Krakovu. Vsak keramični izdelek je edinstven s svojo naravno in subtilno variacijo. Žgane pri zelo visoki temperaturi, zagotavljajo varnost in vzdržljivost.

Tradicionalna bambusova metlica ali “chasen”, je nepogrešljivo orodje japonske čajne slovesnosti. Drobne, ročno izdelane paličice so spretni obrtniki, katerih veščine so se prenašale iz generacije v generacijo, izklesali iz enega kosa bambusa. Pri uporabi metlice jo je najbolje držati narahlo, ohlapno, s sproščenim zapestjem, ter jo premikati hitro, z “zigzag” gibi v obliki črke “W” ali “M” – tako lažje dosežemo idealno penečo teksturo matche.

Držalo za metlico Naoshi, ni le čudovit element tradicionalnega japonskega kompleta matcha, temveč je tudi zelo praktično orodje, ki pomaga metlicam hitreje sušiti in ohranja obliko in vzdržljivost.

Bambusova žlička Chashaku – je tradicionalna japonska žlička za serviranje matche. Ukrivljeni del žlice se uporablja za zajemanje majhnega dela čaja.

Sestavine: 100% ekološki zeleni čaj matcha

Neto teža matche = 30g
Prostornina: 400 ml
Višina: 7,5-8,5 cm
Premer: 10,5-11,5

Ker gre za ročno izdelan izdelek, se lahko dimenzije in videz nekoliko razlikujejo.

Hraniti na hladnem, suhem in ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi. Po uporabi dobro zaprite.
Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni.
Uporabno najmanj do konca datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.

Proizvajalec: MOYA EUROPE Sp.z o.o., PL. Država porekla: Japonska.
Distribucijo kontrolira SI-EKO-001.

Saolcenter ekskluzivni uvoznik za Slovenijo

blagovna znamka

Moya matcha

Moya Matcha je natančno pridelana in nabrana na majhnih družinskih ekoloških čajnih poljih, iz rastlin, ki so posebej zasenčene pred direktno sončno svetlobo. Posledica tega procesa je večja vsebnost klorofila in l-Theanina, ter bogatejša, bolj zelena barva. Čaj je v majhnih serijah lokalno predelan na Japonskem, ter od tam poslan v svet. Vse to, da se zagotovi vrhunska svežina za vse razrede Moya matche. Na ta način se ohranijo vse lastnosti čajnih lističev in ohranja visoke vsebnosti mineralov in antioksidantov.

O blagovni znamki →
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino