Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Superfood multi | Cytoplan

Superfood Multi je okusna mešanica organskih superživil, bogatih z zaščitnimi fitohranili, z dodatnimi vitamini in minerali.

Vključujejo pisano sadje in zelenjavo, oreščke, čaj, polnozrnate žitarice in številne začimbe.

Visoka absorpcija in 100% čiste in aktivne sestavine

Ena 4,3 g porcija vsebuje enakovredno eni četrtini sadja in zelenjave

Primerno za otroke, odrasle in starejše

Brez gmo, pšenice, glutena, soje, mlečnih izdelkov, dodanega sladkorja, barvil in arom

63,24 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

ODLIČNO SE DOPOLNJUJEJO:

Vegansko

Vegansko

Brez glutena

Brez glutena

Brez GMO

Brez GMO

Brez laktoze

Brez laktoze

Ni testirano na živalih

Ni testirano na živalih

Podrobnosti o izdelku

Za celo družino

Superfood Multi je okusna mešanica organskih superživil, bogatih z zaščitnimi fitohranili, z dodatnimi vitamini in minerali. Ena 4,3 g porcija vsebuje enakovredno eni in četrtini ekološkega sadja in zelenjave, skupaj z dnevnim odmerkom vitaminov in mineralov, ki pomagajo nadomestiti znane prehranske pomanjkljivosti.

Vsebujejo ključni spekter zaščitnih hranil

130 g vsebuje:
Ekološko zelenjavo
465 listov ohrovta, 60 listov špinače in 15 cvetov brokolija, 2 pesi in 7,5 korenja.
Ekološko sadje
30 borovnic, 105 brusnic in 2 jabolki.

Zagotavlja mešanico organske superhrane

Vsak barvni spekter v naravi zagotavlja posebne skupine zaščitnih hranil. Zato je za celovito zaščito pomembno jesti hrano, ki vsebuje čim več različnih barv. Superfood Multi zagotavlja ekološko sadje in zelenjavo, ki daje veliko fitohranil, od katerih so glavna v vsakem živilu: jabolka (flavonoidi in kvercetin), brusnice (flavonoidi in čreslovine), borovnice (flavonoidi in antociani), ohrovt (flavonoidi, karboglukozinolati), korenje (karotenoidi), pesa (flavonoidi in betanin), špinača (flavonoidi in karotenoidi) in brokoli (indoli, glukozinolati, karotenoidi, flavonoidi in sulfurofan).

Etični dodatki

Cytoplan je v celoti v lasti dobrodelne organizacije, kar pomeni, da se lahko odločamo po naših načelih in ne v iskanju dobička. Pomeni tudi, da vsakič, ko kupite naše izdelke, prispevate k družbenim spremembam z dobrimi razlogi, ki jih vodi Fundacija AIM.
Zdravje in vitalnost obravnavamo kot osnovno pravico. Biti morajo dostopni vsem. Zato vse naše izdelke vedno ponujamo po poštenih in razumnih cenah.

Pogosto zastavljena vprašanja o tem izdelku

Če med spodnjimi zapisi ne najdete odgovora na svoje vprašanje, nam ga lahko pošljete na email naslov [email protected] in z veseljem Vam bomo odgovorili!

Da.

Čeprav verjamemo, da ni nadomestila za dobro hrano, bo ta nova formula pripomogla k povečanju vnosa fitohranil pri ljudeh s pomanjkanjem prehrane in ponudila dodatno plast zaščite tistim, ki že jedo dobro sadje in zelenjavo.

Fitohranila so zaščitne spojine, ki jih proizvajajo rastline. Rastline uporabljajo fitohranila, da ostanejo zdrave. Na enak način fitohranila dajejo zdravju ljudi številne koristne zaščitne lastnosti. Živila, bogata s fitohranili, vključujejo pisano sadje in zelenjavo, oreščke, čaj, polnozrnate žitarice in številne začimbe. Vsebujejo ključni spekter zaščitnih hranil, zato je uživanje vsaj petih porcij sadja in zelenjave na dan tako pomembno.

Način uporabe

130 g v prahu.

Priporočen vnos: 4,3 grama (1 čajna žlička) na dan.

1 čajno žličko zmešamo z vodo ali pa ga dodamo smutijem in sadnim sokom. Pri kuhanju ga lahko vmešamo celo v juhe.

Primerno za otroke, odrasle in starejše.

Ta nova formula pripomore k povečanju vnosa fitohranil pri ljudeh s pomanjkanjem prehrane in ponudi dodatno plast zaščite tistim, ki že jedo dobro sadje in zelenjavo.

1 ČAJNA ŽLIČKA

KADARKOLI V DNEVU

Z VODO ALI V HRANI

Mešanica ekološke superhrane 4g* Beta karoten 2 mg * Vitamin A 250µg/832i.u. 31 Vitamin D3 20 µg 400 Vitamin E 3 mg 25 Vitamin C 50 mg 62 Vitamin B1 6 mg 545 Vitamin B2 6 mg 428 Vitamin B3 5 mg 31 Vitamin B5 25 mg 416 Vitamin B6 3 mg 214 Folna kislina (kot 5-MTHF) 80 µg 40 Vitamin B12 (kot metilkobalamin) 100 µg 4000 PABA 3 mg * Biotin 25 µg 50 Vitamin K2 30µg 40 železo 1 mg 7 Magnezij 20 mg 5 Cink 5 mg 50 Jod 75µg 50 Baker 0,5 mg 50 Selen 75µg 136 Krom 50µg 125 +NRV = prehranska referenčna vrednost * Označuje, da ni NRV

Mešanica ekološkega sadja, ki vsebuje jabolka, brusnice in borovnice; ekološka zelenjavna mešanica z ohrovtom, korenčkom, peso, špinačo in brokolijem; Vitamin C (kot kalcijev askorbat), vitamin B5 (kot kalcijev d-pantotenat), magnezij (kot citrat), vitamin B1 (tiamin Hcl), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B3 (kot niacinamid), vitamin B6 (kot piridoksin Hcl ), vitamin E (kot sukcinat), cink (kot citrat), beta karoten (iz Dunaliella Salina), PABA (para amino benzojska kislina), železo (kot železov fumerat), baker (kot sulfat), vitamin A (kot retinol palmitat ), vitamin B12 (kot metilkobalamin), folna kislina (kot 5-metiltetrahidrofolat), selen (iz kvasa), jod (iz alg), krom (iz kvasa), vitamin K2 (MK-7), vitamin B7 (kot d- biotin), vitamin D3 (holekalciferol iz lišajev).

130 g lonec vsebuje: ekološko zelenjavo; 465 listov ohrovta, 60 listov špinače in 15 cvetov brokolija. ekološka zelenjava; 2 pese in 7,5 korenja. ekološko sadje; 30 borovnic, 105 brusnic in 2 jabolki
Ena 4,3 g porcija je enakovredna eni četrtini sadja in zelenjave.

Primerno za: Vegetarijance in vegane

Hraniti na hladnem in suhem prostoru
Cytoplan ltd., Hanley Swan, Worcester WR8 0DX

Saolcenter ekskluzivni uvoznik za Slovenijo

Kratek opis

OBLIKA:

V prahu

PROBLEM/SIMPTOM:

Za celovito naravno podporo z vsemi multivitamini in fitohranili

PRIMERNO ZA:

Primerno za otroke, odrasle in starejše, za vegetarijance in vegane, za posameznike, ki težko pogoltnejo kapsulo ali tableto

blagovna znamka

Cytoplan

"KADAR JEMO, JEJMO HRANO." Kadar jemo prehranska dopolnila, ki so narejena iz hrane in so obdana s kofaktorji, jih telo prepoznava kot hrano. Cytoplan prehranska dopolnila pri svojem delu uporablja in priporoča več kot 6.000 zdravnikov in terapevtov po svetu. Je v celoti v lasti dobrodelne organizacije, kar pomeni, da se lahko odločajo po svojih načelih in ne v iskanju dobička. Pomeni tudi, da vsakič, ko kupite njihove izdelke, prispevate k družbenim spremembam z dobrimi dejanji, ki jih vodi The Aim Foundation. Vodilna znamka na področju whollefood prehranskih dopolnil v Evropi.

O blagovni znamki →
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino