Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Timeless Skin | Brezčasni pomlajevalni Komplex

Čista rastlinska moč za bolj gladko kožo in sijaj od znotraj

Izključno zeliščni ekološki prehranski dodatek proti staranju s ceramidi Bio-Lipowheat™ in organskim skvalenom. Učinkovitost dokazana v šestih kliničnih študijah.

Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.

Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko se predelajo, bolj se ohrani njihova naravna moč.

Hranila v naravnih, bioaktivnih oblikah - tako kot jih proizvaja narava in jih naše telo potrebuje.

Uživanje dopolnil Ogaenics lahko primerjamo z uživanjem visokokakovostne ekološke hrane, vendar v veliko bolj koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.

60 kapsul = 60 dni.

79,90 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

ODLIČNO SE DOPOLNJUJE Z:

Eko

Ekološko

Vegansko

Vegansko

Brez glutena

Brez glutena

Brez GMO

Brez GMO

Brez laktoze

Brez laktoze

Podrobnosti o izdelku

Več ceramidov, več kolagena

Najboljše proti staranju: Bio-Lipowheat™ v BREZČASNI KOŽI napolni kožo z biomimetičnimi ceramidi, ki spodbujajo naravno sintezo ceramidov. V globlji plasti kože, dermisu, Lipowheat™ spodbuja celično aktivnost in spodbuja proizvodnjo kolagena. To izboljša zaščitno funkcijo kože, vsebnost vlage in zaščito kože ter zmanjša znake staranja kože.

Manjša izguba vlage po 4 tednih

Ceramidi so lipidi, ki se naravno nahajajo v visokih koncentracijah v zgornjih plasteh kože. Ščitijo vašo kožo pred vplivi okolja in izboljšajo sposobnost vaše kože za shranjevanje vlage, kar dokazuje študija z Bio-Lipowheat™. Že po štirih tednih uporabe se je vlažnost kože bistveno izboljšala.

Izboljšana gostota kože po 12 tednih

Proti staranju s spodbujanjem celične aktivnosti v dermisu: V študiji potrošnikov je jemanje Lipowheat™ povzročilo večjo kožo pri 100 % oseb. Po 12 tednih jemanja Bio-Lipowheat™ so izmerili 50-odstotno povečanje sonografskih območij, ki ustrezajo kolagenskim vlaknom.

Vidno zmanjšanje gub po 8 tednih

Z jemanjem Bio-Lipowheat™ v enakem odmerku kot pri TIMELESS SKIN je 88 % preiskovancev v klinični študiji potrošnikov zabeležilo vidno zmanjšanje gub po samo 8 tednih vnosa in trajen učinek proti staranju: učinek je bil še vedno osem tednov po prenehanju jemanja dodatka Lipowheat™ učinek zmanjšanja gub še vedno viden.

Pogosto zastavljena vprašanja o tem izdelku

Če med spodnjimi zapisi ne najdete odgovora na svoje vprašanje, nam ga lahko pošljete na email naslov [email protected] in z veseljem Vam bomo odgovorili!

Pri Ogaenics vedno začnejo z izbiro najboljših, naravnih, organskih sestavin. Sadje, zelenjava in rastline, pridelane trajnostno in s spoštovanjem do planeta. Vsi prihajajo od dobaviteljev, ki jih osebno poznajo in jim zaupajo. So osnova za nežen postopek ekstrakcije. Posledično so vsi naravni hranilni zakladi rastline visoko koncentrirani, vključno z vsemi so-dejavniki in sohranili.

Hranila, ki se bolje absorbirajo: Uporabljajo samo hranila iz prave, rastlinske ekološke hrane. S tem poskrbijo, da telo hranila takoj prepozna, kar poskrbi za boljši izkoristek. Neodvisne znanstvene študije to potrjujejo. S tem radikalnim naravnim pristopom in vztrajanjem pri organskih lastnostih opravljajo pionirsko delo, odkar so začeli leta 2015. Ogaenic hranila telo ne le bolje absorbira, ampak so tudi nežnejše za prebavni sistem.

Recepti, ki naredijo razliko: Vsa prehranska dopolnila so strokovno razvili ustanovitelji in prehranski trenerji Suse Leifer in Claudia Seehusen v sodelovanju z biokemiki. So rezultat dolgoletnih raziskav in močnih etičnih vrednot.

Veganski in brez dodatkov: Vsi izdelki Ogaenics so popolnoma veganski. V primerjavi s številnimi izdelki na trgu te naravni dodatki ne vsebujejo konzervansov, barvil, polnil ali veziv. Prav tako poskrbijo, da surovine ne vsebujejo glutena in laktoze, da zagotovijo najboljšo možno prenašanje. Vsi izdelki Ogaenics so naravno brez GSO in ne vsebujejo sintetičnih vitaminov in mineralov, ki jih pogosto najdemo v običajnih prehranskih dopolnilih.

Trajnostna in kakovostna embalaža: Dragocena hranila so pakirana izključno v temno lekarniško steklo, ki jih ščiti pred svetlobo in vlago. Te lahko kasneje ponovno uporabite ali pošljete v recikliranje. Za potrebne zaščitne kartonske škatle je uporabljen samo papir in karton iz trajnostnega gozdarstva ter reciklirani material iz nadzorovanih virov.

Te formule med nosečnostjo ne priporočamo. Če želite med nosečnostjo podpreti svojo lepoto, vam namesto tega priporočamo OILALALA Skin Omega Complex.

Da.

Uporabljen je Lipowheat v odmerku 350 mg na kapsulo, ki se je v kliničnih študijah izkazal za učinkovitega. Vsebnost ceramidov in glukozilceramidov v njem je 2-4%.

Naslednje znanstvene študije so samo v informativne namene. Ni nujno, da se rezultati pojavijo pri vseh ljudeh. Ogaenics ponuja te informacije kot storitev.

Učinkovitost Bio-Lipowheat™ za suhost, gube in pomanjkanje kolagena je bila potrjena v šestih kliničnih študijah.
Občutki zategovanja so se znatno zmanjšali – ženske so poročale, da je bila njihova koža pomirjena in okrepljena. Povečana gostota kolagena v dermisu za napolnjeno kožo. Gostota kolagena se je po 12 tednih povečala za +50 %. Gostota dermisa se je povečala pri 100 % preiskovancev. Manj vidne gube Randomizirano dvojno slepo proti placebu klinično preskušanje, Lipowheat 350 mg/dan, 64 žensk, 20 tednov. Videz gub se je zmanjšal po 8 tednih. Po dodatku 88 % žensk poroča o zmanjšanju gub, bolj sveža in sijoča ​​polt. Dvojno slepo, randomizirano klinično preskušanje v primerjavi s placebom, 350 mg Lipowheat/dan, 64 žensk, 20 tednov Navlažena koža je videti bolj zdrava, bolj sijoča ​​in ima bolj enakomerno polt. 3 od 4 žensk so ugotovile, da je njihova koža bolj sijoča

"Polarni lipidi iz olja izvlečka pšenice izboljšajo poškodbe kože, ki jih povzroča staranje: dokazi iz randomiziranega, s placebom kontroliranega kliničnega preskušanja pri ženskah in študije ex vivo o eksplantatu človeške kože." Boisnic, S. Časopis za kozmetično dermatologijo zv. 18.6 (2019)

"Vlažilni učinek prehranskega dopolnila izvlečka pšenice na žensko kožo: randomizirano, dvojno slepo, s placebom kontrolirano preskušanje." Guillou, S. International journal of cosmetic science vol. 33,2 (2011)

Način uporabe

60 kapsul = 60 dni.

Zaužijte eno kapsulo dnevno s kozarcem vode ob obroku.

Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

1 KAPSULO NA DAN

VZAMETE KADARKOLI V DNEVU

Z VODO OB OBROKU

Lipowheat™ ekološki izvleček pšenice brez glutena s fitoceramidi* (Triticum vulgare/aestivum), organskim oljem semen amaranta* (Amaranthus caudatus), organskim ekstraktom listov rožmarina* (Rosmarinus officinalis), organskim sončničnim oljem* (Helianthus vulgare/aestivum)

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom.

Ni primerno za nosečnice.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje.  Distribucijo kontrolira SI-EKO-001. www.saolcenter.com * iz kontrolirane ekološke pridelave
** %PDV: Priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 35,7 g

Kratek opis

OBLIKA:

Kapsule.

PROBLEM/SIMPTOM:

Gube, izguba gostote kože, suha koža.

PRIMERNO ZA:

Vse, ki želijo bolj gladko kožo, zmanjšati vidnost gub, zvišati navlaženost kože. Ne priporočamo nosečnicam, primerno za doječe matere.

OZNAKE:

, ,

blagovna znamka

Ogaenics

Najboljše ekološke sestavine za najvišjo čistost in učinkovitost. Vsa hranila Ogaenics za dobro počutje in lepoto od znotraj so pridobljena izključno iz zelo močnih ekoloških rastlin, ekološkega sadja, ekoloških gob in alg. Zato vsi izdelki Ogaenics ponosno nosijo ekološki pečat. Dovolj dobre so samo najboljše lastnosti! Te se gojijo brez uporabe genskega inženiringa, herbicidov, pesticidov ali sintetičnih gnojil, kjer lahko razvijejo svojo največjo moč in gostoto hranil. Vaše telo se vam bo zahvalilo tako, da bo takoj prepoznalo naravna hranila Ogaenics in jih optimalno uporabilo.

O blagovni znamki →
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino