Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Tradicionalni starter Matcha set

Čudovit komplet za vse ljubitelje matcha čaja

Vsebuje vse, kar je potrebno za odlično pripravo

Tradicionalna matcho 30g (matcha čaj v prahu vrhunske kvalitete)

Matchawan (ročno izdelana tradicionalna keramično skodelica)

Ročno izdelano bambusovo metlico chasen

59,79 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

Vegansko Eko

Način uporabe:

Tradicionalni začetni matcha komplet je popoln za vse čajne strokovnjake in tradicionalno japonsko matcha ceremonijo, imenovano tudi “The Way of Tea” (v prevodu “Način, princip čaja”). Odlično darilo tudi za vse, ki šele začenjajo svojo “matcha pot”.

Podrobnosti o izdelku:

Moya matcha tradicionalna, 30g – Visoko kakovostna organic matcha z uravnoteženim, bogatim, grenko-sladkim okusom, kremasto teksturo in malazitno zeleno barvo. Zaradi polnega okusa je idealna za samostojno pitje, odlična pa tudi napitkih (latte), smoothijih in limonadah. Pridobivajo jo iz čajnih lističev 1. in 2. žetve, iz rastlin, ki so posebej zasenčene pred direktno sončno svetlobo. Posledica tega procesa je večja vsebnost klorofila in L-Theanina, ter bogatejša, bolj zelena barva. Sveže liste preberejo, posušijo in zdrobijo v prah.

Matchawan skodelica, je ročno izdelana matcha skodelica iz žgane gline z zaključnim glaziranjem. Skodelice so oblikovane po stoletja starih japonskih tradicijah iz Kyota, v sodelovanju z Moyo Matcho pa so izdelane v majhnem studiu keramike v Krakovu. Vsak keramični izdelek je edinstven s svojo naravno in subtilno variacijo. Žgane pri zelo visoki temperaturi, zagotavljajo varnost in vzdržljivost.

Tradicionalna bambusova metlica ali “chasen”, je nepogrešljivo orodje japonske čajne slovesnosti. Drobne, ročno izdelane paličice so spretni obrtniki, katerih veščine so se prenašale iz generacije v generacijo, izklesali iz enega kosa bambusa. Pri uporabi metlice jo je najbolje držati narahlo, ohlapno, s sproščenim zapestjem, ter jo premikati hitro, z “zigzag” gibi v obliki črke “W” ali “M” – tako lažje dosežemo idealno penečo teksturo matche.

Sestavine: 100% ekološki zeleni čaj matcha

Neto teža matche = 30g
Prostornina: 400 ml
Višina: 7,5-8,5 cm
Premer: 10,5-11,5

Ker gre za ročno izdelan izdelek, se lahko dimenzije in videz nekoliko razlikujejo.

Hraniti na hladnem, suhem in ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi. Po uporabi dobro zaprite.
Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni.
Uporabno najmanj do konca datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.

Proizvajalec: MOYA EUROPE Sp.z o.o., PL. Država porekla: Japonska.
Distribucijo kontrolira SI-EKO-001.

Saolcenter ekskluzivni uvoznik za Slovenijo

blagovna znamka

Moya matcha

Moya Matcha je natančno pridelana in nabrana na majhnih družinskih ekoloških čajnih poljih, iz rastlin, ki so posebej zasenčene pred direktno sončno svetlobo. Posledica tega procesa je večja vsebnost klorofila in l-Theanina, ter bogatejša, bolj zelena barva. Čaj je v majhnih serijah lokalno predelan na Japonskem, ter od tam poslan v svet. Vse to, da se zagotovi vrhunska svežina za vse razrede Moya matche. Na ta način se ohranijo vse lastnosti čajnih lističev in ohranja visoke vsebnosti mineralov in antioksidantov.

O blagovni znamki →
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino