Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Ubikinol CoQ10 | Nutura Spray

NUTURA® Ubiquinol je že aktivna oblika Q10 in je 100% naravno prehransko dopolnilo v razpršilu.

Najbolj vrhunska in biološko aktivna oblika koencima Q10. Popolnoma enaka naravi in ​​telesu.

Vsebuje tudi vitamine B12 + B6 in B1, ki podpirajo imunski sistem in pomagajo pri zmanjševanju utrujenosti

Zelo zaželjen za starost 50 +, ko se potreba po ubinikolu poveča

Q10-Ubiquinol v našem spreju Nutura prihaja od Kaneke, japonskega specialista in vodilnega svetovnega proizvajalca Q10

Izdelek vsebuje +/-240 odmerjenih pršil, 13,3ml (30 dni)

Preberi: Vitamin in minerali
Infograf: Protokol 4

23,90 

Na zalogi

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

ODLIČNO SE DOPOLNJUJE Z:

Vegansko

Vegansko

Brez glutena

Brez glutena

Brez dodanega sladkorja

Brez dodanega
sladkorja

Brez laktoze

Brez laktoze

Ni testirano na živalih

Ni testirano na živalih

Podrobnosti o izdelku

Brez polnil, veziv in težkega požiranja

Ustni spreji imajo nestrupeno aerosol črpalko, ki prinaša najčistejšo obliko vitaminov, mineralov, zelišč in drugih prehranskih dopolnil neposredno v krvni obtok in so nato v celicah v nekaj minutah. Poleg tega se izognemo prebavnemu sistemu, zato ni težav s požiranjem. Absorpcija in čistost tega, kar vnašamo, sta nadvse pomembni pri dodajanju naravnih prehranskih dopolnil, saj običajno posežemo po pripravkih z namenom, da bi izboljšali neko stanje.

Ko ni več vprašanje vnos, ampak IZKORISTEK

Imajo več kot 90% absorpcijo in so mišljeni, da se jih ne pogoltne, ampak se vse absorbira v krvni obtok. Posebna črpalka tvori mikro kapljice, tako visoki absorpciji so prilagojeni priporočeni dnevni odmerki (RDA), oblika sestavin (vitaminov, mineralov, kofaktorjev in zelišč) in način uporabe (8 razprškov na dan oziroma 4 x po 2 na vsake 3 do 4 ure, česar se je priporočljivo držati). Ko razumemo ta proces in z redno uporabo, 4 x na dan, omogočimo prisotnost hranil v krvi, naredimo ogromen premik v izkoristku, saj začnemo takrat govoriti o sprejemanju na celični ravni.

Protokol 4👇:

1.) Hitra in odlična absorpcija (pršimo po en razpršek, oddaljeno 2-3 cm na notranjo stran ličnice, več kot 90% absorpcija)
2.) Izkoristek (pršimo večkrat na dan, 4x po 2 razprška na dan)
3.) Sinergija aktivnih sestavin (Co-Q10 / Vitamin B12 / Vitamin B6 / Vitamin B1)
4.) Enostavna uporaba kjerkoli, kadarkoli

Etični dodatki

Izdelano pod strogim nadzorom (FDA in NAC). Vsa (raz)pršila so v notranjosti prevlečena s certificiranim farmacevtskim premazom, da se prepreči stik z vsebino. Celoten sprejček se reciklira.

Pogosto zastavljena vprašanja o tem izdelku

Če med spodnjimi zapisi ne najdete odgovora na svoje vprašanje, nam ga lahko pošljete na email naslov [email protected] in z veseljem Vam bomo odgovorili!

Koencim Q10 je v maščobi topna snov, ki je v majhnih količinah prisotna v naši hrani. V prehranskih dopolnilih se običajno uporablja ubikinon. Po zaužitju se ta oksidirana oblika Q10 pretvori v ubikinol, lastno in biološko aktivno obliko Q10 v telesu. Ta pretvorba ni potrebna pri NUTURA Q10-Ubiquinol+. Je že aktivna oblika Q10.

Starejši kot smo, težje je za naše telo pretvoriti ubikinon v aktivno obliko ubikinol. Če do te pretvorbe ne pride, v našem telesu ne koristi. Zato je za ljudi, stare 50+ in starejše, zelo pomembno, da izberejo ubikinol.

Q10-Ubiquinol v našem spreju NUTURA prihaja od Kaneke, japonskega specialista in vodilnega svetovnega proizvajalca Q10. Zagotovljena je enaka naravi in ​​telesu. Primeren je za vegetarijance.

NUTURA Q10-Ubiquinol+ vsebuje tudi vitamine B12 + B6, ki podpirajo imunski sistem in pomagajo pri zmanjševanju utrujenosti. Vitamin B1 blagodejno vpliva na srce, je pomemben za živčni sistem in izboljšuje energetski metabolizem.

Ko razumemo ta proces in z redno uporabo, 4 x na dan, omogočimo prisotnost hranil v krvi, naredimo ogromen premik v izkoristku, saj začnemo takrat govoriti o sprejemanju na celični ravni.

PROTOKOL 4
1 - HITRA IN ODLIČNA ABSORPCIJA (PRŠIMO PO EN RSZPRŠEK, ODDALJENO 2-3 CM NA VSAKO LIČNICO)
2 - IZKORISTEK (PRŠIMO VEČKRAT NA DAN - 4 X PO 2 RAZPRŠKA NA DAN)
3 - SINERGIJA AKTIVNIH SESTAVIN
4 - ENOSTAVNA UPORABA KJERKOLI, KADARKOLI

1.del PROTOKOLA 4 (ABSORPCIJA) odlična absorpcija, netoksična aerosol pumpica omogoča vnos hranil v najčistejši obliki pršimo 2-3 cm oddaljeno od notranje strani ličnic, da se tekočina lepo enakomerno razprši zaobidemo prebavni sistem mikro kapljice se v sluznici ust takoj absorbirajo v kri brez izgub, več kot 90% absorbcija

2.del PROTOKOLA 4 (IZKORISTEK) odličen izkoristek ker večinoma uporabljamo prehranska dopolnila 1x dnevno, je njihov izkoristek zelo nizek uporaba na vsake 3-4 ure konstanten vnos hranil vzdržujemo primerno raven visiko bio razpoložljivih nutrientov v celem telesu zato govorimo o izkoristku na celični ravni

3.del PROTOKOLA 4 (SINERGIJA) sinergija sestavin poleg vitaminov, mineralov, aminokislin so v spreju tudi zelišča, ki potencirajo njihovo pozitivno delovanje zaobjame širok spekter delovanja, kije telesu ves čas na razpolago ne vsebujejo nobenih polnil, veziv, barvil...zato imate na dlani najčistejšo obliko vitaminov, mineralov... hermetično zaprto, kar ščiti pred svetlobo in kisikom, hranila ostanejo v svojem najvišjem potencialu

4.del PROTOKOLA 4 (UPORABA) enostavna uporaba vzamemo kamorkoli primerno za vse - družine, seniorji, rekreativci, športniki ne potrebujemo vode težave s požiranjem tablet želodčne težave (napihnjenost, zgaga, prebavne težave) primerno za okrevanje po posegih, pri slabotnih in kadar ne moremo zaužiti dovolj hrane

Za otroke od 1. leta naprej so primerna naslednja Natura pršila:
Vitamin C + cink
Otroški multi
Vitamin D3
Ionični minerali
Veganska Omega
Železo

Netoksična aerosol pumpica omogoča vnos hranil v najčistejši obliki. Pršimo 2-3 cm oddaljeno od notranje strani ličnic, da se tekočina lepo enakomerno razprši zaobidemo prebavni sistem mikro kapljice se v sluznici ust takoj absorbirajo v kri brez izgub!
Ko razumemo ta proces in z redno uporabo, 4 x na dan, omogočimo prisotnost hranil v krvi, naredimo ogromen premik v izkoristku, saj začnemo takrat govoriti o sprejemanju na celični ravni.

Infograf: Zanimiv prikaz skozi infograf za lažje razumevanje

Način uporabe

Pred prvo uporabo pritisnite na pumpico 4 do 6 krat, da aktivirate razpršilo.

Nežno pretresite, razpršite v usta, 2 krat (1 x na vsako stran, na notranjo stran ličnic), 4x dnevno.

Izdelek vsebuje +/-240 odmerjenih pršil, 13,3ml.

Ko izdelek razpršimo v usta, se mikro kapljice takoj absorbirajo v tkivo skozi kapilare, ki ležijo blizu površine sluznice v ustih.

Ne samo da so spreji bolj priročni, tudi tistim, ki imajo težave s prebavo omogočajo, dejansko korist od hranil.

Najbolj vrhunska in biološko aktivna oblika koencima Q10. Popolnoma enaka naravi in ​​telesu. Z vitamini B12, B6 in B1.

4x dnevno po 2 razprška

Očiščena voda; topilo: glicerol (vegan); ubikinol (Co-Q10); rastlinsko olje (MCT); emulgator: lecitin iz sončničnega metilkobalamina (Vit. B12); piridoksin HCI (Vit. B6); tiamin mononitrat (Vit. B1); emulgator: polisorbat-80; regulator kislosti: citronska kislina; naravna aroma: butterscotch: konzervansi: kalijev sorbat, askorbinska kislina (Vit. C), askorbil palmitat (Vit. C), d-alfa-tokoferil-acetat (Vit. E).

Sestavine / količine na dnevni odmerek (= 8 pršil) % ADH/RI* Ubikinol - Co-Q10 40 mg ** Vitamin B12 1,25 µg 50 Vitamin B6 0,21 µg 15 Vitamin B1 0,17 µg 15 * RI=Referenčni vnos (prejšnji RDA) - ** = RI (Referenčni vnos) ni določen

Ne prekoračiti priporočenega odmerka.
Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane.
Ne pršite v oči, hraniti izven dosega otrok.
Hraniti na sobni temperaturi in ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi.
Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.
Proizvajalec: Nutura Spray, Nizozemska.

Saolcenter ekskluzivni uvoznik za Slovenijo.

Kratek opis

OBLIKA:

Pršilo

PROBLEM/SIMPTOM:

Utrujenost, pomankanje energije, stres, glavoboli, učenje, izčrpanost

PRIMERNO ZA:

Primerno za moške in ženske, ki iščejo podporo pri izčrpanosti in pomanjkanju energije, za ljudi, stare 50+ in starejše, zelo pomembno, da izberejo ubikinol

OZNAKE:

, ,

blagovna znamka

Nutura

Natura Spray so 100% naravna prehranska dopolnila v obliki sprejev, kar omogoča najhitrejšo absorbcijo. Spreji ne vsebujejo polnil in veziv, z njimi dobimo najčistejšo obliko vitaminov, mineralov in drugih prehranskih dopolnil, ki so na voljo. Eno prvih podjetij, kjer so začeli s prehranskimi dopolnili v pršilih in imajo za le-te globalni patent. So tudi edini, ki imajo protokol 4: absorpcija, izkoristek, sinergija, enostavna uporaba. S tem presegajo pojem prehranskih dopolnil. Dobimo najbolj čisto obliko brez kakršnih koli veziv in polnil. Najbolj priročno in hkrati popolno prehransko dopolnilo v spreju.

O blagovni znamki →
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino