Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Vitamin B12 (1000μg)

Podjezična tableta vsebuje 1 mg (1.000 μg) vitamina B12, za boljšo oralno absorbcijo

Hidroksokobalamin je neaktivna oblika vitamina B12, ki se v telesu pretvori v aktivno obliko metilkobalamina in se v telesu obdrži dlje časa

100% čiste sestavine

Vegansko

Brez GSO, magnezijevih ceratov, pšenice, glutena, laktoze, soje, kvasa, škroba, dodanih umetnih okusov, barvil in konzervansov

13,75 

Vegansko Brez glutena Brez GMO Brez laktoze Cruelty free

Način uporabe:

60 veganskih tablet (60 dnevna zaloga)

1 tableta dnevno pod jezikom (dokler se popolnoma ne raztopi), kot prehransko dopolnilo, ali po navodilih zdravnika

Podrobnosti o izdelku:

Hidroksokobalamin je neaktivna oblika vitamina B12 in se v telesu se pretvori v aktivni metilkobalamin. Hidroksokobalamin B12 ima visoko afiniteto za plazemske beljakovine in se tako ohrani kompleks hidrokso-beljakovin v krvnem obtoku veliko dlje, kot npr. cianokobalamin. Primerno tudi za ljudi, ki ne prenašajo dobro metilne skupine.

Še posebej priporočljivo za ljudi, kateri se prehranjujejo vegansko ali vegetarijansko za ljudji z nizko želodčno kislino ali drugimi prebavnimi motnjami, ki vodijo v malabsorpcijo.

Vitamin B12 (kot hidroksikobalamin), dekstroza, mikrokristalna celuloza, rastlinska stearinska kislina, natrijeva kroskarmeloza.

1 tableta nudi v povprečju 1.000µg vitamina B12 kot hidroksikobalamina (40,000% priporočenega dnevnega vnosa)

Vsebnost energije, beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob zanemarljiva.

Neaktivne sestavine: Dekstroza, mikrokristalna celuloza, stearinska kislina

Primerno za: Vegetarijance in vegane

Če ste pred kratkim imeli operacijo koronarnega stenta, je ne jemljite le po nasvetu zdravnika

Hraniti na hladnem in suhem prostoru
Cytoplan ltd., Hanley Swan, Worcester WR8 0DX

Saolcenter ekskluzivni uvoznik za Slovenijo

blagovna znamka

Cytoplan

Podjetje se že od leta 1979 ukvarja z naravnimi prehranskimi dopolnili. Naravno pomeni wholefood = polnovredna hrana. Raziskave so pokazale bistveno večjo absorpcijo in podporo telesu. Kadar jemo prehranska dopolnila, ki so narejena iz hrane in so obdana s kofaktorji, jih telo prepoznava kot hrano. "KADAR JEMO, JEJMO HRANO." Cytoplan prehranska dopolnila pri svojem delu uporablja in priporoča cca.6.000 zdravnikov in terapevtov po svetu. Etični prehranski dodatki - Cytoplan je v celoti v lasti dobrodelne organizacije, kar pomeni, da se lahko odločajo po svojih načelih in ne v iskanju dobička. Pomeni tudi, da vsakič, ko kupite njihove izdelke, prispevate k družbenim spremembam z dobrimi dejanji, ki jih vodi The Aim Foundation. Vodilni na področju whollefood prehranskih dopolnil v Evropi.

O blagovni znamki >