Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Vitamin D3 + K2

Vsebuje 100 μg (4000 i.u.) vitamina D3 in 100ug vitamina K2 (Mk-7) in je zasnovan za zvišanje ravni D3 / K2

Oboje potrebujemo v ustreznih količinah, da zagotovimo optimalno biološko aktivnost obeh vitaminov

100% čiste sestavine

Vegansko

Brez gmo, pšenice, glutena, soje, mlečnih izdelkov, dodanega sladkorja, barvil in arom

24,02 

Vegansko Brez glutena Brez GMO Brez laktoze Cruelty free

Način uporabe:

60 veganskih tablet (60 dnevna zaloga)

1 tableta na dan s hrano kot prehransko dopolnilo ali po navodilih zdravnika

Podrobnosti o izdelku:

Posebno tveganje za pomanjkanje vitamina D so otroci (mlajši od 5 let), starejši (65 let +), ljudje, ki redko hodijo na prosto (pomanjkanje sonca) in ljudje s temno kožo. Vir vitamina D3 v tem dodatku je iz lišajev.

Vitamin K2 100,0 µg 133 Vitamin D3 100,0 µg 2000 + NRV = Hranilna referenčna vrednost * Označuje, da ni NRV

Kompleks vitamina K2 (MK-7), kompleks vitamina D3 (holekalciferol) iz lišajev (frakcionirano kokosovo olje, d-alfa tokoferol, arabski gumi, koruzni sirup, silicijev dioksid, natrijev askorbat), mikrokristalna celuloza, HPMC (rastlinska celuloza, lupina kapsul)

Če jemljete varfarin ali drugo antikoagulantno zdravilo, se pred uporabo tega zdravila posvetujte s svojim zdravnikom ali zdravnikom. To je izdelek z visoko močjo, ki se priporoča samo za kratkotrajno uporabo.

Neaktivne sestavine: Frakcionirano kokosovo olje, d-alfa tokoferol, arabska guma, koruzni sirup, silicijev dioksid, natrijev askorbat), mikrokristalna celuloza, HPMC (rastlinska celuloza, lupina kapsule)

Primerno za: Vegetarijance in vegane

Hraniti na hladnem in suhem prostoru
Cytoplan ltd., Hanley Swan, Worcester WR8 0DX

Saolcenter ekskluzivni uvoznik za Slovenijo

blagovna znamka

Cytoplan

Podjetje se že od leta 1979 ukvarja z naravnimi prehranskimi dopolnili. Naravno pomeni wholefood = polnovredna hrana. Raziskave so pokazale bistveno večjo absorpcijo in podporo telesu. Kadar jemo prehranska dopolnila, ki so narejena iz hrane in so obdana s kofaktorji, jih telo prepoznava kot hrano. "KADAR JEMO, JEJMO HRANO." Cytoplan prehranska dopolnila pri svojem delu uporablja in priporoča cca.6.000 zdravnikov in terapevtov po svetu. Etični prehranski dodatki - Cytoplan je v celoti v lasti dobrodelne organizacije, kar pomeni, da se lahko odločajo po svojih načelih in ne v iskanju dobička. Pomeni tudi, da vsakič, ko kupite njihove izdelke, prispevate k družbenim spremembam z dobrimi dejanji, ki jih vodi The Aim Foundation. Vodilni na področju whollefood prehranskih dopolnil v Evropi.

O blagovni znamki >