Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Recepti

19.10.2021

Kolagenska juha, poln obrok

Lahko bi rekli kar LJUBEZEN na prvi požirek. Enostaven in zdrav recept poln beljakovin in omege ? ?

 

Bone Brox kostne (kolagenske) juhe so kuhane 18 ur, brez umetnih dodatkov in konzervansov. Iz ekološke, proste reje. O številnih blagodejnih učinkih uživanja toplih kostnih juh, so mnogo vedele že naše babice, moderna družba pa zadnja leta znova odkriva to starodavno ”zdravilo za vse”. Prav zdaj potrebujemo vso možno podporo imunskega sistema, juha nas pogreje, pocrklja in ščiti.

VIDEO RECEPT

 

Zakaj kolagenska?

Ker je odličen vir najbolj naravne oblike kolagena. Prav tako, kot so kosti sestavljene iz beljakovin, so tudi koža in lasje. Kadar imamo pomanjkanje hranil, koža izgubi na elastičnosti in lasje postanejo krhki in eden najboljših načinov za obnovitev sijaja kože in las je uživanje kolagena.

Kolagenska juha vsebuje zlahka dostopna hranila in minerale, ki lahko pomagajo, da telo deluje najbolje.

Po 18 h kuhanja so se vsa hranila izločila v juho in so bio razpoložljiva ter izredno lahko prebavljiva. Zato jo lahko uživajo vsi, predvsem pa tudi bolni, oslabeli, nosečnice in če si želite povrniti izgubljeno energijo, saj izloščimo vse te hranilne snovi, katere so ekološke in organske. Poleg vseh mineralov in želatine dobimo kolagen na najbolj naraven in lahkodostopen način.

Kolagenske kostne juhe so še zmeraj prva izbira na velikih priznanih evropskih klinikah. O vsem tem je narejeno ogromno podprtih študij in raziskav.

 

Eden najbolj splošnih in najbolj hranljivih, enostavnih in hitrih obrokov od katerega dobimo največ in je ena najbolj znanih jedi na svetu, je sigurno kolagenska (kostna) juha. Ne samo da nas razbremeni, ker je hitro pripravljena, ter poskrbi za ogromno hranil. Izredno poln obrok s sestavinami v naravnem ravnovesju, kar pomeni da je povezava – kolagena, želatine, beljakovin in mineralov – v medsebojni sinergiji. Kolagenska juha je primerna tudi za ljudi, kateri okrevajo po operacijah, se na splošno slabše počutijo, imajo želodčne težave, za mamice po porodu.

PAKET IZDELKOV

 

Dodali smo se ekološke testanine iz rdeče leče, katere so bogate z beljakovinami in vlakninami. Ne samo da so okusne! So zelo zdrave in tudi otroci jih imajo radi. Za piko na i smo na koncu dodali še file bio skuše v ekstra deviškem olivnem olju, katera ima na 100g, kar 1000mg Omege3. Ta vrednost je resnično ogromna.

VIDEO RECEPT